- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
O hüzün bana da geliyor, 2. Kalbim o benimAynen öyle ya.çok heyecanlanmaya başladım ama.uzaktı ama yakınmış aynı zamandaannelik delilik dedikleri bu sanırım. Az önce durup dururken ağladım şimdi seninle aynı bedende son zamanlarımız mı diye sanki h doğmayacak gibiydi .sağlıkla gelsin başka hiçbir isteğim yok aslında
İyi düşün iyi olsun canım ,işe gıdıp gelcek mi? Sen yinede uzak dur,ayrı yatak fln yap olmadıTeşekkür ederim. İnşallah tutup da bu iki haftada covid bulaşmaz
En gec ne zamana kadar beklıyolar canım kendi gelmesse sezeryan için bilgin varmı,ınsallah hayırlı zamanda saglıkla kolayca gelıverır,Şimdi çıktık doktordan arkadaşlar. Sancım yok, açılmam yok bebeğin kafası aşağıda. Son 1 haftan dedi. 5 gün sonra çağırdı tekrar. Bende bekledim hastanede hadi sancın var doğurtalım falan demesini :) ne sabırlı çocuk maşallah. Kendi sancısıyla gelmesini beklicez dolana kadar müdahale yok dedi. Yalancı sancılar akciğer gelişimini destekler sorun yok dedi
Sezeryanla ilgili bi bilgim yok ama benim daha önceki doğumdada bekledik olmadı sonra gün verdi doktor verdiği günden bir gün önce gece sancım ve nişanım gelmişti. O zamanda doktor önce suni sancı deneriz, vücut cevap vermezse o zaman sezeryana alırız demişti. Muhtemel aynı olur. Sen notmal mi istiyosun sezeryan mıEn gec ne zamana kadar beklıyolar canım kendi gelmesse sezeryan için bilgin varmı,ınsallah hayırlı zamanda saglıkla kolayca gelıverır,
Bende sabah bogazim.giciklaniyor 2 hafta önce acildeydim midem bulanıyor böyle halsiz gibiyim bu korku saldı kaptim mi diye gerçekten çok zor zamanlarda dogum yapıyoruz allah yardımcımız olsunTeşekkür ederim. İnşallah tutup da bu iki haftada covid bulaşmaz
Gözün aydın olsun canımSenin günün belli mi canım ?? Ben çok beklemicem 38den sonra en fazla 38+5 olur .. Bu arada eşim bugün döndü eve artık son 2 hafta diye ..
Bir gece yatırıyorlarmış cumartesi sabah 10 da gideceğiz 11 de doğuma alacaklar o gün hastanedeyiz yani eşim yanımda kalacak o yüzden yemek stoğuyla gideceğiz mecbur. Bir de hastanede corona vakası olduğunu duyduk zaten küçük bir hastane korkmaya başladım valla
Mümkün değil, gelir gelmez sarıldı öptü vallaİyi düşün iyi olsun canım ,işe gıdıp gelcek mi? Sen yinede uzak dur,ayrı yatak fln yap olmadı
Ben saldımBende sabah bogazim.giciklaniyor 2 hafta önce acildeydim midem bulanıyor böyle halsiz gibiyim bu korku saldı kaptim mi diye gerçekten çok zor zamanlarda dogum yapıyoruz allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederimGözün aydın olsun canım
Senin günün belli mi canım ?? Ben çok beklemicem 38den sonra en fazla 38+5 olur .. Bu arada eşim bugün döndü eve artık son 2 hafta diye ..
Valla bende saldim.diyorum minicik bi bulasti mi hissinde eteklerim tutuşuyorBen saldım
Gerçekten aynı günlerde olabilir o zamanGözünaydın, büyük buluşma olmusben haftaya gün alicam inşallah doktor 38+ vericem dedi ama gününu tam söylemedi bana 38+2 olur gibi geliyor ama tahlillere bakarak, anestezi doktoru ile görüşerek karar vericek. Sabırla bekliyoruz
Elimizden geleni yaptıktan sonra yine de bulasirsa yapacak bişey yok canım ... ayrıca bulassa bile normal insanlardan daha fazla değilmiş riskimiz. Bütün bu olasiliga rağmen Allah korusun da, sonu da kötü biterse artık kader diyicemValla bende saldim.diyorum minicik bi bulasti mi hissinde eteklerim tutuşuyor
Merhaba herkese ben sürekli takip ediyorum ama yorum yazmadım fazla belki de hiç yazmadım. Ben de 38+3 teyim dün kontrol vardı bebek kanala inmemiş açılma yok. Dr haftaya doğum yapsan iyi olur bebek 3600 gr dedi. Cinsiyet erkek bu arada ikinci oğlum olacak inşallah ilki normal doğmuştu onda da aynı şeyleri söylemişti dr 3600 gr demişti bu haftalarda 39+2 de doğmuştu 3410 gr dı oda sonradan kanala inmişti bakalım hayırlısı ben ilk gibi heyecanlıyım stresliyim son zamanlarda beklemek yoruyor insanı
Gözün aydın canımSenin günün belli mi canım ?? Ben çok beklemicem 38den sonra en fazla 38+5 olur .. Bu arada eşim bugün döndü eve artık son 2 hafta diye ..
Öyle canım tabi son 3 4 hafta hayırlısıyla bakalım yuzduk yuzduk kuyruğuna geldikElimizden geleni yaptıktan sonra yine de bulasirsa yapacak bişey yok canım ... ayrıca bulassa bile normal insanlardan daha fazla değilmiş riskimiz. Bütün bu olasiliga rağmen Allah korusun da, sonu da kötü biterse artık kader diyicem
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım inşallah çok bekletmez seniMerhaba herkese ben sürekli takip ediyorum ama yorum yazmadım fazla belki de hiç yazmadım. Ben de 38+3 teyim dün kontrol vardı bebek kanala inmemiş açılma yok. Dr haftaya doğum yapsan iyi olur bebek 3600 gr dedi. Cinsiyet erkek bu arada ikinci oğlum olacak inşallah ilki normal doğmuştu onda da aynı şeyleri söylemişti dr 3600 gr demişti bu haftalarda 39+2 de doğmuştu 3410 gr dı oda sonradan kanala inmişti bakalım hayırlısı ben ilk gibi heyecanlıyım stresliyim son zamanlarda beklemek yoruyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?