2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
O hüzün bana da geliyor, 2. Kalbim o benim ama bizzat tanışmak düşüncesi, sarılıp öpüp koklamak, güldüğünü görmek düşüncesi de çok güzel geliyor

Şimdi çıktık doktordan arkadaşlar. Sancım yok, açılmam yok bebeğin kafası aşağıda. Son 1 haftan dedi. 5 gün sonra çağırdı tekrar. Bende bekledim hastanede hadi sancın var doğurtalım falan demesini :) ne sabırlı çocuk maşallah. Kendi sancısıyla gelmesini beklicez dolana kadar müdahale yok dedi. Yalancı sancılar akciğer gelişimini destekler sorun yok dedi

En gec ne zamana kadar beklıyolar canım kendi gelmesse sezeryan için bilgin varmı,ınsallah hayırlı zamanda saglıkla kolayca gelıverır,

En gec ne zamana kadar beklıyolar canım kendi gelmesse sezeryan için bilgin varmı,ınsallah hayırlı zamanda saglıkla kolayca gelıverır,
Sezeryanla ilgili bi bilgim yok ama benim daha önceki doğumdada bekledik olmadı sonra gün verdi doktor verdiği günden bir gün önce gece sancım ve nişanım gelmişti. O zamanda doktor önce suni sancı deneriz, vücut cevap vermezse o zaman sezeryana alırız demişti. Muhtemel aynı olur. Sen notmal mi istiyosun sezeryan mı

devlet hastanelerinde bile günde kactane dogum oluyor, çok nadir duyuyoruz hastalik haberi. Geçen bi özel hastane 1 ayda 1000 doğum yapmış. Yanı içini ferah tut, elinden geldiğince önlemlerini al. Sağlık çalışanları çoğu insandan daha fazla dikkat ediyor herşeye. Hem kendi odanda olacaksın, odaya giren sınırlı olucak. Haftasonu zaten daha sakin oluyor. O yüzden inşallah bi sorun olmadan halledersiniz

Senin günün belli mi canım ?? Ben çok beklemicem 38den sonra en fazla 38+5 olur .. Bu arada eşim bugün döndü eve artık son 2 hafta diye ..

Gözünaydın, büyük buluşma olmus ben haftaya gün alicam inşallah doktor 38+ vericem dedi ama gününu tam söylemedi bana 38+2 olur gibi geliyor ama tahlillere bakarak, anestezi doktoru ile görüşerek karar vericek. Sabırla bekliyoruz

Valla bende saldim.diyorum minicik bi bulasti mi hissinde eteklerim tutuşuyor
Elimizden geleni yaptıktan sonra yine de bulasirsa yapacak bişey yok canım ... ayrıca bulassa bile normal insanlardan daha fazla değilmiş riskimiz. Bütün bu olasiliga rağmen Allah korusun da, sonu da kötü biterse artık kader diyicem

Inşallah sağlıkla gelir bebisin, gelişmeleri bizede bildirirsin

Öyle canım tabi son 3 4 hafta hayırlısıyla bakalım yuzduk yuzduk kuyruğuna geldik

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun bakalım inşallah çok bekletmez seni ben bu haftadan catladim vakit geçsin doğsun hemen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…