Gözün Aydın sağsalim kavuşmuşsun darısı bizlere inşallahAllah razı olsun canmm darısı bekleyen herkse olsun.dun geceyi çok zor gecrdm ve bı ayrıntı vereyim Benmki geçen hafta kanalda falan degldi bu sbh uyandım kasklarmdan çıtırtı gelio.bildigin sordum brilerne nette baktım bebek kanala grius ve ctrti varsa dogm basliomus camasrma da baktım siznti aşırı ıslaklık doktoru aradm dogm baslams hemen gel dedi bende duş aldm makyaj yaptım. Saçımı duzlestrdmbelden sancı da vuruyodu ara ara geldm aldı sora ekibm.cok uydu sohbet muhabbet muzikliydi doknp sarsmalar hssedilio ama ckp kavuşmamız dünyaya değerdi.bu surect destek olan sorulara cvp verenlere darda zorda olan herkse rbbm yrdm etsn ve teşekkür ediorm
Bı şekilde hallolur herşey canım . Bende bugün hastanede devamli çocukları düşündüm ikisini evde bırakıp gittik hastaneye aklım hep onlardaydi . Doğumu düşünmedim desem yalan olur kızım 4 yaşında o nasıl duracak diye çok da nazlı dir biri bişey dese hemen dudakları buzusur ağlar .kıyamam hiç ona ya
Günlerimiz yakınmış bakalım bizim doğum ne zamn olacak sağlıkla gelsinHerkese merhaba suyum geldi 3 cm açıklığım var dua edin olur mu arkadaşlar
Saolasiinn cnmm.bu sbh oldu ctrti doktorda öle dedi nde bnm çayında dardı ztnGözün Aydın sağsalim kavuşmuşsun darısı bizlere inşallahbişey sorcam çıtırtı benden hep geliyo o doğum belirtisimi ilk defa duydum araştırmıştım ben tam bilinmemekle birlikte bebeğin eklemlerinden geldiğini okumuştum ama doğruluk payı nedir bilemem.. sende ne zamandan beri geliyordu çıt sesi ?
Sizde gebelikten önce de akıntı var mıydı sarıBenim başımın belası bu fitiller ya hem donaxyl hem gynolomexin hemen her ay kullandımgeçip geçip tekrarlıyor ama erken su gelmesin diye mecbur kullanicaz diyor Dr um ben de devam ediyorum .. ve evet hangisini kullansam kaşıntı yanma yapıyor ama donaxyl benim şikayetimi artirmisti azaltmak yerine ..
Gözün aydın canım çok şükür sağ salim kavuşmuşsun güle güle büyüt inşAllahAllah razı olsun canmm darısı bekleyen herkse olsun.dun geceyi çok zor gecrdm ve bı ayrıntı vereyim Benmki geçen hafta kanalda falan degldi bu sbh uyandım kasklarmdan çıtırtı gelio.bildigin sordum brilerne nette baktım bebek kanala grius ve ctrti varsa dogm basliomus camasrma da baktım siznti aşırı ıslaklık doktoru aradm dogm baslams hemen gel dedi bende duş aldm makyaj yaptım. Saçımı duzlestrdmbelden sancı da vuruyodu ara ara geldm aldı sora ekibm.cok uydu sohbet muhabbet muzikliydi doknp sarsmalar hssedilio ama ckp kavuşmamız dünyaya değerdi.bu surect destek olan sorulara cvp verenlere darda zorda olan herkse rbbm yrdm etsn ve teşekkür ediorm
Nişandan ne kadar sonra doğum başlıyor canım hadi gözümüz kulağımız sende sanki hep senden sonra ben doğurcam gibi geliyor yaKızlar saatlerdir bekliyorum acele etmiyim dedim ama tık yok :) sabahtan beri akıntım vardı, uzun zamandır akıntım var ama bugünkü diğerlerinden farklı ve yoğundu. Saat 4 te içinde kan lekesi olan akıntıda geldi hehhh dedim nişan geldi. O saatten beri sancı bekledim ama yok. Bebek hareketli takipteyim. Doktoru aradım bildirdim. Sorun olmaz sen sancını takip et dedi. İlkinde başlamıştı nişandan sonra ama bunda yok
Valla ilk tecrübe ettiğimde nişan gece 12 gibi gelmişti, ertesi gün cuma vakti doğum yapmıştım. Bi tuhaf gerçekten hiç bir hamilelik aynı kadında bile birbiirine benzemiyor galibaNişandan ne kadar sonra doğum başlıyor canım hadi gözümüz kulağımız sende sanki hep senden sonra ben doğurcam gibi geliyor ya
Hiç sancıya benzer bişeyde yok. Sadece bebek çok kasılıp toplanıyor ortaya. Ama o da hep öyleydi. Sen nasıl hissediyorsun kendiniNişandan ne kadar sonra doğum başlıyor canım hadi gözümüz kulağımız sende sanki hep senden sonra ben doğurcam gibi geliyor ya
Hayırlısı ile inşallah doğum edersin canımKızlar saatlerdir bekliyorum acele etmiyim dedim ama tık yok :) sabahtan beri akıntım vardı, uzun zamandır akıntım var ama bugünkü diğerlerinden farklı ve yoğundu. Saat 4 te içinde kan lekesi olan akıntıda geldi hehhh dedim nişan geldi. O saatten beri sancı bekledim ama yok. Bebek hareketli takipteyim. Doktoru aradım bildirdim. Sorun olmaz sen sancını takip et dedi. İlkinde başlamıştı nişandan sonra ama bunda yok
İnşallah canımmHayırlısı ile inşallah doğum edersin canım
Valla ilk tecrübe ettiğimde nişan gece 12 gibi gelmişti, ertesi gün cuma vakti doğum yapmıştım. Bi tuhaf gerçekten hiç bir hamilelik aynı kadında bile birbiirine benzemiyor galiba
Zaten nişan gelince hemen olmuyormuş galiba.Benim çok akıntım var bayadır koyu kıvamlı arada sancı falan oluyor bide dediğin gibi bi yere toplanıyor sanki poposunu dayıyor gibi senin sancılar heran başlayabilir o zaman.Hiç sancıya benzer bişeyde yok. Sadece bebek çok kasılıp toplanıyor ortaya. Ama o da hep öyleydi. Sen nasıl hissediyorsun kendini
Valla sanki hiç gelmicekmiş gibi geliyo :)))Zaten nişan gelince hemen olmuyormuş galiba.Benim çok akıntım var bayadır koyu kıvamlı arada sancı falan oluyor bide dediğin gibi bi yere toplanıyor sanki poposunu dayıyor gibi senin sancılar heran başlayabilir o zaman.
Ay o zaman yakındır 2-3 gün içinde gelir diye düşünüyorumKızlar saatlerdir bekliyorum acele etmiyim dedim ama tık yok :) sabahtan beri akıntım vardı, uzun zamandır akıntım var ama bugünkü diğerlerinden farklı ve yoğundu. Saat 4 te içinde kan lekesi olan akıntıda geldi hehhh dedim nişan geldi. O saatten beri sancı bekledim ama yok. Bebek hareketli takipteyim. Doktoru aradım bildirdim. Sorun olmaz sen sancını takip et dedi. İlkinde başlamıştı nişandan sonra ama bunda yok
İnşallahh çok bekletmesinnAy o zaman yakındır 2-3 gün içinde gelir diye düşünüyorumkaçıncı haftadaydın
sağlıklı tez zamanda gelsin o zamanİnşallahh çok bekletmesinn40 tayım şuan
Fkrmi sormadı aslnda ben ztn spinal istiodm da hep böle yapioz dedi bende bişey demedim daha.elle doknmasni hssettm ama ağrı hssetmedim şükür çabuk oldu hamdolsun smdi ağrılarım başladı ama brzdan kalkp yuricem insallah emzrmyede calsiyorm ama süt yok henüz
Bana da ya eşim bile diyo sanki daha çok var gibi doğmasınaValla sanki hiç gelmicekmiş gibi geliyo :)))
Benim eşimde 1 haziranda işyerini açıcak. İşler açılır sen doğurursun diyorBana da ya eşim bile diyo sanki daha çok var gibi doğmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?