2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gözün Aydın sağsalim kavuşmuşsun darısı bizlere inşallah bişey sorcam çıtırtı benden hep geliyo o doğum belirtisimi ilk defa duydum araştırmıştım ben tam bilinmemekle birlikte bebeğin eklemlerinden geldiğini okumuştum ama doğruluk payı nedir bilemem.. sende ne zamandan beri geliyordu çıt sesi ?

Annelik işte ya bin parçaya bölünmek biri de sen olamamak şükür bu duyguları yaşatan Rabbim'e

Saolasiinn cnmm.bu sbh oldu ctrti doktorda öle dedi nde bnm çayında dardı ztn

Sizde gebelikten önce de akıntı var mıydı sarı

Kızlar saatlerdir bekliyorum acele etmiyim dedim ama tık yok :) sabahtan beri akıntım vardı, uzun zamandır akıntım var ama bugünkü diğerlerinden farklı ve yoğundu. Saat 4 te içinde kan lekesi olan akıntıda geldi hehhh dedim nişan geldi. O saatten beri sancı bekledim ama yok. Bebek hareketli takipteyim. Doktoru aradım bildirdim. Sorun olmaz sen sancını takip et dedi. İlkinde başlamıştı nişandan sonra ama bunda yok

Gözün aydın canım çok şükür sağ salim kavuşmuşsun güle güle büyüt inşAllah

Nişandan ne kadar sonra doğum başlıyor canım hadi gözümüz kulağımız sende sanki hep senden sonra ben doğurcam gibi geliyor ya

Nişandan ne kadar sonra doğum başlıyor canım hadi gözümüz kulağımız sende sanki hep senden sonra ben doğurcam gibi geliyor ya
Valla ilk tecrübe ettiğimde nişan gece 12 gibi gelmişti, ertesi gün cuma vakti doğum yapmıştım. Bi tuhaf gerçekten hiç bir hamilelik aynı kadında bile birbiirine benzemiyor galiba

Hiç sancıya benzer bişeyde yok. Sadece bebek çok kasılıp toplanıyor ortaya. Ama o da hep öyleydi. Sen nasıl hissediyorsun kendini

Hayırlısı ile inşallah doğum edersin canım

Valla ilk tecrübe ettiğimde nişan gece 12 gibi gelmişti, ertesi gün cuma vakti doğum yapmıştım. Bi tuhaf gerçekten hiç bir hamilelik aynı kadında bile birbiirine benzemiyor galiba
Hiç sancıya benzer bişeyde yok. Sadece bebek çok kasılıp toplanıyor ortaya. Ama o da hep öyleydi. Sen nasıl hissediyorsun kendini
Zaten nişan gelince hemen olmuyormuş galiba.Benim çok akıntım var bayadır koyu kıvamlı arada sancı falan oluyor bide dediğin gibi bi yere toplanıyor sanki poposunu dayıyor gibi senin sancılar heran başlayabilir o zaman.

Valla sanki hiç gelmicekmiş gibi geliyo :)))

Ay o zaman yakındır 2-3 gün içinde gelir diye düşünüyorum kaçıncı haftadaydın

Allah kolaylık versin inşallah sütte olur, mama getirmismiydin yanında nasıl beslediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…