2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benimde alttan muayene sonrası agrım oluyor bi iki gün seninkide oyledir büyük ihtimal. Spinal daha iyiymiş çünkü etkisi daha uzun sürdüğü için ilk yoğun ağrılar çok hissedilmiyormus. Genel anestezide uyanınca ağrılar hissedilmeye başlıyormuş. Tabi öncelikle doktorun kararı önemli ama spinal avantajlı gibi duruyor

Genel anestezi zor mu oluyor

Dogum olcagı zaman ınsana acaıp bi enerji gelıyomus ,bu enerjıyı sakın temızlıkle harcamayın, dogum anında kullanmak ıkınmak vs için bekletın dıyodu bi soyleşide
Evet okumuştum onu. Enerjim yok ne yalan söyliyim. Ama sırf oturup düşünmemek için kafa dağıtmaca benim ki. Yürüyüş yapıyom evin içinde işte

Canım cok gecmıs olsun ve gozunaydın, dogum şeklin neydi normal mi sezeryan mı vs ,ne kadar kalcaksın hastanede ,su sızıntısını nasıl anladın aşırı mı su gelouo,cogumızda vajınal akıntı gelıyor cunku,ayırtedılıyormu

Genel anestezi yapmıyormuş bildiğim kadarıyla bi çok hastane. Ben kendim sormadım doktora ama geçen hafta benim hastanede doğumu olan bi arkadaş öyle dedi. Bi de minoset plus iyi geliyormuş anestezi uzmanı önermiş bi arkadaşıma aklında olsun diye söyledi bana.

Canm sezryn oldum spinal. Yarn öğlene doğru ckcam inşallah.su szntmda akıntıdan farkı sıvı oldu bayagi sürekli camasrm islanidu berrak bı su farkedlio yani aknti daha kıvamlı oluyo

Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza inşallah senin sezaryen oldu sanırım, bize biraz detay verirsen sevinirim spinal mi oldun genel mi mesela :)
Fkrmi sormadı aslnda ben ztn spinal istiodm da hep böle yapioz dedi bende bişey demedim daha.elle doknmasni hssettm ama ağrı hssetmedim şükür çabuk oldu hamdolsun smdi ağrılarım başladı ama brzdan kalkp yuricem insallah emzrmyede calsiyorm ama süt yok henüz

Canım kılosu baya bi iyi,ben kıloya hıc takılmıyorum hatta cok kılo almasın ıstıyorum dogumu zorlastırıyo kılo,dogunca da alır bişey olmas
Evet canim kilosu iyi sukur sadece dogum durdurucu ilac kullaniyorum diye yavas kilo aldi. Ondan mi diye merak ettim. Bu arada nescafe de sezaryen dogum icin dedim canim. Anestezinin vucuttan atilmasini sagliyormus

Gozun aydin canimm insaAllah agrilarin da olmaz kolay atlatirsin. Nescafe icmeyi unutma. Saglikla evinize gecersiniz insaAllah. Sonra musait bi zamanda anlatirsin bize sureci. Dogumu cokk merak ediyorum
Allah razı olsun canmm darısı bekleyen herkse olsun.dun geceyi çok zor gecrdm ve bı ayrıntı vereyim Benmki geçen hafta kanalda falan degldi bu sbh uyandım kasklarmdan çıtırtı gelio.bildigin sordum brilerne nette baktım bebek kanala grius ve ctrti varsa dogm basliomus camasrma da baktım siznti aşırı ıslaklık doktoru aradm dogm baslams hemen gel dedi bende duş aldm makyaj yaptım. Saçımı duzlestrdm belden sancı da vuruyodu ara ara geldm aldı sora ekibm.cok uydu sohbet muhabbet muzikliydi doknp sarsmalar hssedilio ama ckp kavuşmamız dünyaya değerdi.bu surect destek olan sorulara cvp verenlere darda zorda olan herkse rbbm yrdm etsn ve teşekkür ediorm

Amin canim. MasaAllah hizli ilerleyip gecmis bile. Sukurler olsun kavuatun. Dogumun her turu korkutuyor beni ama kavusma anini dusununce gercekten cok guzel geliyor yasanacaklar. Cok guzel bir omru olsun bebisin amin

Amin canim. MasaAllah hizli ilerleyip gecmis bile. Sukurler olsun kavuatun. Dogumun her turu korkutuyor beni ama kavusma anini dusununce gercekten cok guzel geliyor yasanacaklar. Cok guzel bir omru olsun bebisin amin
Amiinn cnm bnm hepmzn bebislerne güzel günler gösteren rabbim...hepsi geçip ve bitiyo hep buna odaklanın

Canm sezryn oldum spinal. Yarn öğlene doğru ckcam inşallah.su szntmda akıntıdan farkı sıvı oldu bayagi sürekli camasrm islanidu berrak bı su farkedlio yani aknti daha kıvamlı oluyo
Spinali siz mi istediniz epidural de bel ağrısı olusuyo diyorlar

Canım duam seninle

Tabi doktor ne derse ona tamam diyeceğim. Önceden genel için ısrar ederim diyordum ama bebekleri görmek için spinal de olur diyorum şimdi
Genel anestezi zor mu oluyor
Benim ilki geneldi ben zorlanmadım canım
Teşekkür ederim canım benim de aklımda olsun. Olabilir bir sorun yoksa genel yapmıyorlar sanırım. Hayırlısı olsun ya hangisi daha rahat olacaksa

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz kuzulara yarın inşallah güzel haberler vermek için gelirim tekrardan. Şu an çok garip duygular içerisindeyim evde kalacak kızımı düşünüyorum bebekler küveze girmesin diye dua ediyorum ve eşim kalacak yanımda iki bebekle halledebilir inşallah diyorum. Çok karmaşık duygularım var ikinci doğum çok daha değişikmiş gerçekten...

gözün aydın canımmm

Bı şekilde hallolur herşey canım . Bende bugün hastanede devamli çocukları düşündüm ikisini evde bırakıp gittik hastaneye aklım hep onlardaydi . Doğumu düşünmedim desem yalan olur kızım 4 yaşında o nasıl duracak diye çok da nazlı dir biri bişey dese hemen dudakları buzusur ağlar .kıyamam hiç ona ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…