2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kan akışı iyiyse Kordon'da sıkıntı yoktur demek mi acaba.. Bizim doktor da kan akışına bakiyorda... Alakası varmı bilmiyordum..
Ben dün sordum doktora bak bu kordonu dedi boynuna dolanmış mı dedim canım şu an çocuğun nefes almıyor isterse 5 kere boynuna dolansın gerdirmiyorsa kan akışını engellemiyorsa Sorun olmaz dedi Benim de kafama takılıyordu ya kordon dolanırsa diye

Şanslısın benimkinin boynunda şuan Dr hemen kalp atışını falan baktı şükür herşeyi normaldi ama hareketlerini takip etmemi istedi azalma olursa hemen ara dedi
En son öleydıde sonra noldu bilmıyom ınsallah bi sıkıntı yoktur, hareket azaldıgında tırsıyorum bende

Doğumun gidişatı değişicek mi bu durumda. Onunla ilgili bişey konuştunuz mu?
Şimdilik konuşamadım çünkü kadın dogumcu ameliyata girmiş bugün yasak olduğu için 2 ye kadar di hastane salı cars falan tekrar gidicem o zaman sorarım artık benimde kafama takıldı suyun fazla olması kordon sarkması plasentanin erken ayrılması gibi sorunlar olusturabiliyirmus nasipde ne varsa o olacak artık

Şanslısın benimkinin boynunda şuan Dr hemen kalp atışını falan baktı şükür herşeyi normaldi ama hareketlerini takip etmemi istedi azalma olursa hemen ara dedi
Benimki de yaklaşık 4 haftadır boynunda kordonla duruyor .. endişe etme canım . Sadece belki sezaryen olman gerekebilir senin de

Bel ağrısı demişsiniz kizlar benimde şu anda oturduğum yerde çok belim ağrıyor hatta kuyruk sokumu bugün sağ ayagim daha da şişti ama sabah 8 den 12 ye kadar hastanede durdum yoruldum ondandır inşallah diyorum. Halılar yıkamada ortalık karışık bu gece dogurmiyim ya

Bn bugün doyurmaktan korkuyorum vallahi 5 dk da bir karnımın kasılması ile belime giren aynı anda sanci korkutuyor beni normalmi degilmi bilmiyorum bir kaç saat daha böyle geçerse bir doktora girmeyi düşünüyorum

Cogu hastanede fotografcı serbest olmuş,dusunuyor musunuz
Ben evde kendim çekcem ya riske giremicem maalesef. Çok düşündüm ama yok yani bisey olursa korkusu çok.
Ay bize de haber ver.ben de artık doğurayım istiyorum

Merhaba arkadaslar az cok takıp edıyorum inşaallah herkes kolay guzel saglıklı kavusmalar yasar allahın ıznıyle.
37 haftaya gırıyoruz bugun. Şükür hersey yolunda 11hazıran sezeryan olucam demiştim. 35+5te karar almıştık kıloda 2971di sanırım gıttıkce agırlastı. Cunku yatıp kalkmaktan zıyade kasık agrılar arttı hatta sızde oluyormu bılmıyorum rahmım zonkluyor arada. Ve 33haftada dönmüştü bızım oglan başasagı sankı gıttıkce indi. Bıre mıde agrılarım hıc gecmedı sureklı renni içiyorum. Ve artık ınsan lavaboda bıle rahmıne ulasamıyor sızdede oylemı.
Allah sabır versın inanın bir an önce kavusmak istıyorum inşaallah hayırlısıyla kavusuruz cümlemiz.

Günlerimiz aynı bakalım hayırlısı düzenli devam ederse Dr git bence de bı de bazen benimde öyle düzenli gibi geldiğinde dinleniyorum uzaniyirum ya da uzaniyorsam kalkıp başka bişey yapıyorum genelde geçiyor ama senin geçmiyorsa ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…