Ben dün sordum doktora bak bu kordonu dedi boynuna dolanmış mı dedim canım şu an çocuğun nefes almıyor isterse 5 kere boynuna dolansın gerdirmiyorsa kan akışını engellemiyorsa Sorun olmaz dedi Benim de kafama takılıyordu ya kordon dolanırsa diye
Şanslısın benimkinin boynunda şuan Dr hemen kalp atışını falan baktı şükür herşeyi normaldi ama hareketlerini takip etmemi istedi azalma olursa hemen ara dedi
Şimdilik konuşamadım çünkü kadın dogumcu ameliyata girmiş bugün yasak olduğu için 2 ye kadar di hastane salı cars falan tekrar gidicem o zaman sorarım artık benimde kafama takıldı suyun fazla olması kordon sarkması plasentanin erken ayrılması gibi sorunlar olusturabiliyirmus nasipde ne varsa o olacak artık
Şanslısın benimkinin boynunda şuan Dr hemen kalp atışını falan baktı şükür herşeyi normaldi ama hareketlerini takip etmemi istedi azalma olursa hemen ara dedi
Bel ağrısı demişsiniz kizlar benimde şu anda oturduğum yerde çok belim ağrıyor hatta kuyruk sokumu bugün sağ ayagim daha da şişti ama sabah 8 den 12 ye kadar hastanede durdum yoruldum ondandır inşallah diyorum. Halılar yıkamada ortalık karışık bu gece dogurmiyim ya
Bel ağrısı demişsiniz kizlar benimde şu anda oturduğum yerde çok belim ağrıyor hatta kuyruk sokumu bugün sağ ayagim daha da şişti ama sabah 8 den 12 ye kadar hastanede durdum yoruldum ondandır inşallah diyorum. Halılar yıkamada ortalık karışık bu gece dogurmiyim ya
Bn bugün doyurmaktan korkuyorum vallahi 5 dk da bir karnımın kasılması ile belime giren aynı anda sanci korkutuyor beni normalmi degilmi bilmiyorum bir kaç saat daha böyle geçerse bir doktora girmeyi düşünüyorum
Yok çekinmekten değilde acımasından korkuyorum ben biraz erkek doktordan çekiniyor gibiydim ama geçen erkekti o da sıkıntı yapmadım birde acımayacağını düşünüp kendimi kasmasam süper olucak ta.
Bn bugün doyurmaktan korkuyorum vallahi 5 dk da bir karnımın kasılması ile belime giren aynı anda sanci korkutuyor beni normalmi degilmi bilmiyorum bir kaç saat daha böyle geçerse bir doktora girmeyi düşünüyorum
Günlerimiz aynı bakalım hayırlısı düzenli devam ederse Dr git bence de bı de bazen benimde öyle düzenli gibi geldiğinde dinleniyorum uzaniyirum ya da uzaniyorsam kalkıp başka bişey yapıyorum genelde geçiyor ama senin geçmiyorsa ihmal etme