2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen aynen sigil degilde agdadan sonra oluyor gostericem gidince işte arada bende kese yapayim o zmn

Gecmis olsun canim benimki et beni gibi degil sivilcenin buyuk küçük hali kaşınıyor bide, gidince gostericem doktoruma

Bazısı anlatmıyor yaptığı işlemleri benim gittiğim doktor anlatıyor. Onlara güvenmekten başka seçeneğimiz yok. Amin canım inşallah selli yağmur derler gelsinler kucağımıza sağlıkla

Bana da normal ya da sezeryan bisey demedi ama muhtemelen normali bekliyor ama ben iyice zorlanmaya basladim hareket edemiyorum

Baksa bıle bana bişi demıyodu gecen ben sordum,bebegım hareketli kordonu fln dolanmaz demı dedim,boynunun etrafını gosterdı klrdon yok bak diye
Şanslısın benimkinin boynunda şuan Dr hemen kalp atışını falan baktı şükür herşeyi normaldi ama hareketlerini takip etmemi istedi azalma olursa hemen ara dedi

Şanslısın benimkinin boynunda şuan Dr hemen kalp atışını falan baktı şükür herşeyi normaldi ama hareketlerini takip etmemi istedi azalma olursa hemen ara dedi
hareketlerini nasil ediyosunuz her hareketini sayiyormusunuz bana da hareketini sayiyoyorsun degilmi dedi arada vuruyor cok sık olmasa da hareketleri oluyor ama bilmiyorum ne kadar hareket etmesi lzim

hareketlerini nasil ediyosunuz her hareketini sayiyormusunuz bana da hareketini sayiyoyorsun degilmi dedi arada vuruyor cok sık olmasa da hareketleri oluyor ama bilmiyorum ne kadar hareket etmesi lzim
Saymıyorum ama zaten çok hareketli azaldığını rahat bir şekilde görebilirim bir de hareket saatleri var o saat aralığında daha dikkatli takip ediyorum stresli biraz ya

Saymıyorum ama zaten çok hareketli azaldığını rahat bir şekilde görebilirim bir de hareket saatleri var o saat aralığında daha dikkatli takip ediyorum stresli biraz ya
Benim o dehşet hareketli çocuktan eser yok . Çok nadir gerilirmiş gibi hareketler yapıyo o da çok nadir. Galiba sıkıldı artık o da

Canim insallah diyetle düzene girer benimde yüksek çıkıyor siz şeker yüklemesi mi yaptınız öyle çıktı sonucunuz

Kizlar yarim saattir geçmeyen bel agrım var bu normalmi bebek hareketli ama toplanıp sıkıyor kendini arada kendini topladığında karin agrım baya oluyor normalmi tecrübeli anneler yardım lütfen bilirsiniz doğum belirtisimi bunlar

Hic farketmedim hareket saatlerini ama birsey olsa doktorum kalp atislarindan yada ultrasyondan göremez mi

Bana da normal ya da sezeryan bisey demedi ama muhtemelen normali bekliyor ama ben iyice zorlanmaya basladim hareket edemiyorum

Ben 35+1 de zorlanıyorum ,38 de hayli zordur.. Sezeryan dusunulseydi 38 de alırlardı diye düşündum O yüzden .. Herşey normal gitsinde Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…