- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
Aynen aynen sigil degilde agdadan sonra oluyor gostericem gidince işteO bahsettiğin bu değil ki. O siğil. hpv virüsü. Bizim ağdadan sonra çıkan o küçük sivilceler kıl köklerinin tepkimesi. Bende de oluyo. Ben kese yapıyorum geçiyo. Tarifinden bunu anladım. Sen yine de doktoruna danışmalısın.
Gecmis olsun canim benimki et beni gibi degil sivilcenin buyuk küçük hali kaşınıyor bide, gidince gostericem doktorumaCanım o siğil oluyo geçen benimde böyle dudak iç kısmında pembemsi bişey çıkmıştı bende korkmuştum doktora gösterdim bişey göremedim ben dedi ama benim makat tarafında da var böyle et beni gibi bişey o engel midir dedim değil dedi ona bakmadı bile
Bazısı anlatmıyor yaptığı işlemleri benim gittiğim doktor anlatıyor. Onlara güvenmekten başka seçeneğimiz yok. Amin canım inşallah selli yağmur derler gelsinler kucağımıza sağlıklaGerekli tüm tetkikleri yapıyor doktorum ama hiç neyi neden yaptığını bilmiyodum Anlamış oldum teşekkür ederim.. Kordon dolanmasindan bahsediyorlardi beni çok korkutmustuiki gün önce kontrolüm vardi bana nefesimi tutmami söyledi Bebisin nefes alış verişinde baktı Ne kadar güzel birdeye aracı oluyoruz.. Size de sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah..
Benim vücudumun başka hiç bi yerinde olmuyo o sivilce ağdayla. Galiba oranın derisi hassas.Aynen aynen sigil degilde agdadan sonra oluyor gostericem gidince iştearada bende kese yapayim o zmn
Ya sağlıkla nasip olsun inşallah Sizin 38 haftaymis , normal doğum bekleniyor o zaman.. Doktor bana da normal doğum beklediğini bı sıkıntı görürse sezeryana alacağını söyledi.. Bana kanala girmis bekleriz beklemeyiz hiç birşey soylemedi çok merak ediyorum şimdi...
Gerekli tüm tetkikleri yapıyor doktorum ama hiç neyi neden yaptığını bilmiyodum Anlamış oldum teşekkür ederim.. Kordon dolanmasindan bahsediyorlardi beni çok korkutmustuiki gün önce kontrolüm vardi bana nefesimi tutmami söyledi Bebisin nefes alış verişinde baktı Ne kadar güzel birdeye aracı oluyoruz.. Size de sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah..
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineSağol canım hayırlısı olsun inşallah düzene sokabilirim
Şanslısın benimkinin boynunda şuan Dr hemen kalp atışını falan baktı şükür herşeyi normaldi ama hareketlerini takip etmemi istedi azalma olursa hemen ara dediBaksa bıle bana bişi demıyodu gecen ben sordum,bebegım hareketli kordonu fln dolanmaz demı dedim,boynunun etrafını gosterdı klrdon yok bak diye
hareketlerini nasil ediyosunuz her hareketini sayiyormusunuz bana da hareketini sayiyoyorsun degilmi dedi arada vuruyor cok sık olmasa da hareketleri oluyor ama bilmiyorum ne kadar hareket etmesi lzimŞanslısın benimkinin boynunda şuan Dr hemen kalp atışını falan baktı şükür herşeyi normaldi ama hareketlerini takip etmemi istedi azalma olursa hemen ara dedi
Saymıyorum ama zaten çok hareketli azaldığını rahat bir şekilde görebilirim bir de hareket saatleri var o saat aralığında daha dikkatli takip ediyorum stresli biraz yahareketlerini nasil ediyosunuz her hareketini sayiyormusunuz bana da hareketini sayiyoyorsun degilmi dedi arada vuruyor cok sık olmasa da hareketleri oluyor ama bilmiyorum ne kadar hareket etmesi lzim
Bendede oyle baska yerde yok oraya agda yaotirinca cikmaya başlıyor dedigin gibiBenim vücudumun başka hiç bi yerinde olmuyo o sivilce ağdayla. Galiba oranın derisi hassas.
Benim o dehşet hareketli çocuktan eser yok . Çok nadir gerilirmiş gibi hareketler yapıyo o da çok nadir. Galiba sıkıldı artık o daSaymıyorum ama zaten çok hareketli azaldığını rahat bir şekilde görebilirim bir de hareket saatleri var o saat aralığında daha dikkatli takip ediyorum stresli biraz ya
Canim insallah diyetle düzene girer benimde yüksek çıkıyor siz şeker yüklemesi mi yaptınız öyle çıktı sonucunuzDr dan geldim kizlar şeker sonuclarim yüksek malesef açlık 117 1 saat tokluk 190 2. Saat ise 220 Dr şu an için bebegin suyu fazla etkilenmiş görünüyor hemen diyete başlattı diyetisyen e gittim bakalım başladım salı tekrar çağırdı düşmezse insülin baslicak şu an açlık tokluk olcucem .
Hic farketmedim hareket saatlerini ama birsey olsa doktorum kalp atislarindan yada ultrasyondan göremez miSaymıyorum ama zaten çok hareketli azaldığını rahat bir şekilde görebilirim bir de hareket saatleri var o saat aralığında daha dikkatli takip ediyorum stresli biraz ya
Yeri azaldı ya ondan olabilir benim dışarıdan bile fark ediliyor hareketleriBenim o dehşet hareketli çocuktan eser yok . Çok nadir gerilirmiş gibi hareketler yapıyo o da çok nadir. Galiba sıkıldı artık o da
Görür benim ultrasondan gördü. Görür görmez kaç kere dolandığına baktı sonra hemen kalp atışına baktı.Hic farketmedim hareket saatlerini ama birsey olsa doktorum kalp atislarindan yada ultrasyondan göremez mi
Bana da normal ya da sezeryan bisey demedi ama muhtemelen normali bekliyor ama ben iyice zorlanmaya basladim hareket edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?