2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hayırlısını isteyelim. Sakın kafanda kurup büyüteyim deme. Bol bol su iç olur mu? Böbreklerin sürekli temizlesin kendini şeker için

Yok çekinmekten değilde acımasından korkuyorum ben biraz erkek doktordan çekiniyor gibiydim ama geçen erkekti o da sıkıntı yapmadım birde acımayacağını düşünüp kendimi kasmasam süper olucak ta.
Valla doğum anında kurtarın beni diye kendi açıyo insan :)

Hayırlısını isteyelim. Sakın kafanda kurup büyüteyim deme. Bol bol su iç olur mu? Böbreklerin sürekli temizlesin kendini şeker için
Büyütme değil de işte ne bileyim bebeğe bişey olmasın aman diye korkuyorum akşam yemeğinde ölçtüm açlık yine 130 1 saat sonra tokluk 198 çıktı baya yüksek zaten şekerden mis bu ara o kadar çok su içip tuvalete çıkıyordum ki hala suyu çok içiyorum

Anlayabiliyorum seni. Allaha emanetsiniz inşallah.

Saglikla kucagina alirsin insaAllah canim. Benim de dunden beri cati kemigi agrim cok artti. Zamaninda gelirler insaAllah ama cok zorluyor hic ayakta duramiyorum ayaga kalkarken de eziyet. Az kaldi sabretcez insaAllah

Saglikla kucagina alirsin insaAllah canim. Benim de dunden beri cati kemigi agrim cok artti. Zamaninda gelirler insaAllah ama cok zorluyor hic ayakta duramiyorum ayaga kalkarken de eziyet. Az kaldi sabretcez insaAllah
Amin inşallah canım. Aynen cok zorluyor cok geriliyor cok hareketlı benımkı ya. Bı catı kemıgım agrımıyor tovbe tovbe ora bari dursun da gerçi. Yurutmuyorlar ama.
Hem kavusmak hissi için hemde rahatlamak için inşaallah gun sayıyoruz baska caremız yok.

Yok canım geçmedi bir türlü bekliyorum geçer diye ama şimdi aşağıdan geliyorum bir kaç tur yürüdüm ama boş sanki 5 dk da bir kasilmayla belime aynı anda giriyo sonra geçiyor

Canım benim akrabam doğumunda 17 kilo aldı ona da seker var demişlerdi bebeğine de iri bebek demişlerdi 4 buçuk kiloydu 210 mus o gün şekeri normal yolla 4 kilo gayet sağlıklı bir bebek doğurdu evet riskleri var ama illa olacak diye bişey yok

Yok canım geçmedi bir türlü bekliyorum geçer diye ama şimdi aşağıdan geliyorum bir kaç tur yürüdüm ama boş sanki 5 dk da bir kasilmayla belime aynı anda giriyo sonra geçiyor
Bende 33 +5 te senin gibi yaşadım sancıyı 3 gün sürdü bebek toplanıp bi yerde kasiliyor sertleşiyor ve sancı yapıyordu ve 3 5 dakika arayla devam ediyordu 3 gün sürdü kontrole gitti m sancim çıktı acikde serum filan taktılar artık serum mu geçirdi gececgi verdi da mi geçti bilmiyorum 2 hafta gayet iyiydim imkanın varsa bi nst ye gir ne olur ne olmaz

Az önce sırf meraktan göğsümü sıktım emzirmeyle alakalı birşey okurken.gelecek mi diye acaba süt kanallarına vs zarar vermiş miyimdir ya? Çok değil bi kere sıktım bıraktım

Gecmis olsun canim. Bende de var seker. Cok siki diyet yapiyorum. Mutfak tartisiyla tartiyorum her seyi. Saatli yemek de onemli. Bende de tam tersi diyet kisitli diye bebek kucuk kaldi sonra proteini arttirdilar. Ama diyetten birazcik sapsam çıkıyor. Mutlaka cok dikkat et. Olmazsa da insulin almanin hic bir zarari yok. Asil dusmemesi kotu.

Aksam yemeginde ne yedin canim?.sana ozelden benim diyet listesini atayim istersen..mesela bende ogunlerde 25 gr tam bugday ekmegi var. Guya ince bir dilim tam bugday ekmegi yazmis diyetisyen ama aslinda incecik yarim dilim ekmek yapiyor. Yemekte pirinc ya da patates varsa sen icindeki etini secip yesen bile etkiliyor..corbadaki un da etkiliyor. Gerci senin yemekten once de yuksekmis. Gun icinde tatli meyve yediysen o da cikarmis olabilir..bir de stres yapip uzulmussundur seker cikti diye. Hepsi etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…