Çok şükür yarın tam 36 +0 olucaz bişey olmaz inşallahSıkıntı yapma lütfen 36 olmus dun dikkat edersin düşer allahın izni ile
Hayırlısını isteyelim. Sakın kafanda kurup büyüteyim deme. Bol bol su iç olur mu? Böbreklerin sürekli temizlesin kendini şeker içinŞimdilik konuşamadım çünkü kadın dogumcu ameliyata girmiş bugün yasak olduğu için 2 ye kadar di hastane salı cars falan tekrar gidicem o zaman sorarım artık benimde kafama takıldı suyun fazla olması kordon sarkması plasentanin erken ayrılması gibi sorunlar olusturabiliyirmus nasipde ne varsa o olacak artık
Valla doğum anında kurtarın beni diye kendi açıyo insan :)Yok çekinmekten değilde acımasından korkuyorum ben biraz erkek doktordan çekiniyor gibiydim ama geçen erkekti o da sıkıntı yapmadım birde acımayacağını düşünüp kendimi kasmasam süper olucak ta.
Yok yok olmaz allahın izni ile büyümüş annesi seker pirinç ekmek dikkat et hemen düşerÇok şükür yarın tam 36 +0 olucaz bişey olmaz inşallah
Büyütme değil de işte ne bileyim bebeğe bişey olmasın aman diye korkuyorum akşam yemeğinde ölçtüm açlık yine 130 1 saat sonra tokluk 198 çıktı baya yüksekHayırlısını isteyelim. Sakın kafanda kurup büyüteyim deme. Bol bol su iç olur mu? Böbreklerin sürekli temizlesin kendini şeker için
Diyetisyen liste yaptı zaten canım sayılı yiyorum saliya kadar düzene girer inşallahYok yok olmaz allahın izni ile büyümüş annesi seker pirinç ekmek dikkat et hemen düşer
KatılıyorumValla doğum anında kurtarın beni diye kendi açıyo insan :)
Anlayabiliyorum seni. Allaha emanetsiniz inşallah.Büyütme değil de işte ne bileyim bebeğe bişey olmasın aman diye korkuyorum akşam yemeğinde ölçtüm açlık yine 130 1 saat sonra tokluk 198 çıktı baya yüksekzaten şekerden mis bu ara o kadar çok su içip tuvalete çıkıyordum ki hala suyu çok içiyorum
Hepimiz de inşallahAnlayabiliyorum seni. Allaha emanetsiniz inşallah.
Saglikla kucagina alirsin insaAllah canim. Benim de dunden beri cati kemigi agrim cok artti. Zamaninda gelirler insaAllah ama cok zorluyor hic ayakta duramiyorum ayaga kalkarken de eziyet. Az kaldi sabretcez insaAllahMerhaba arkadaslar az cok takıp edıyorum inşaallah herkes kolay guzel saglıklı kavusmalar yasar allahın ıznıyle.
37 haftaya gırıyoruz bugun. Şükür hersey yolunda 11hazıran sezeryan olucam demiştim. 35+5te karar almıştık kıloda 2971di sanırım gıttıkce agırlastı. Cunku yatıp kalkmaktan zıyade kasık agrılar arttı hatta sızde oluyormu bılmıyorum rahmım zonkluyor arada. Ve 33haftada dönmüştü bızım oglan başasagı sankı gıttıkce indi. Bıre mıde agrılarım hıc gecmedı sureklı renni içiyorum. Ve artık ınsan lavaboda bıle rahmıne ulasamıyor sızdede oylemı.
Allah sabır versın inanın bir an önce kavusmak istıyorum inşaallah hayırlısıyla kavusuruz cümlemiz.
Amin inşallah canım. Aynen cok zorluyor cok geriliyor cok hareketlı benımkı ya. Bı catı kemıgım agrımıyor tovbe tovbe ora bari dursun da gerçi. Yurutmuyorlar ama.Saglikla kucagina alirsin insaAllah canim. Benim de dunden beri cati kemigi agrim cok artti. Zamaninda gelirler insaAllah ama cok zorluyor hic ayakta duramiyorum ayaga kalkarken de eziyet. Az kaldi sabretcez insaAllah
Yok canım geçmedi bir türlü bekliyorum geçer diye ama şimdi aşağıdan geliyorum bir kaç tur yürüdüm ama boş sanki 5 dk da bir kasilmayla belime aynı anda giriyo sonra geçiyorGünlerimiz aynı bakalım hayırlısı düzenli devam ederse Dr git bence de bı de bazen benimde öyle düzenli gibi geldiğinde dinleniyorum uzaniyirum ya da uzaniyorsam kalkıp başka bişey yapıyorum genelde geçiyor ama senin geçmiyorsa ihmal etme
Canım benim akrabam doğumunda 17 kilo aldı ona da seker var demişlerdi bebeğine de iri bebek demişlerdi 4 buçuk kiloydu 210 mus o gün şekeri normal yolla 4 kilo gayet sağlıklı bir bebek doğurdu evet riskleri var ama illa olacak diye bişey yokBüyütme değil de işte ne bileyim bebeğe bişey olmasın aman diye korkuyorum akşam yemeğinde ölçtüm açlık yine 130 1 saat sonra tokluk 198 çıktı baya yüksekzaten şekerden mis bu ara o kadar çok su içip tuvalete çıkıyordum ki hala suyu çok içiyorum
Bende 33 +5 te senin gibi yaşadım sancıyı 3 gün sürdü bebek toplanıp bi yerde kasiliyor sertleşiyor ve sancı yapıyordu ve 3 5 dakika arayla devam ediyordu 3 gün sürdü kontrole gitti m sancim çıktı acikde serum filan taktılar artık serum mu geçirdi gececgi verdi da mi geçti bilmiyorum 2 hafta gayet iyiydim imkanın varsa bi nst ye gir ne olur ne olmazYok canım geçmedi bir türlü bekliyorum geçer diye ama şimdi aşağıdan geliyorum bir kaç tur yürüdüm ama boş sanki 5 dk da bir kasilmayla belime aynı anda giriyo sonra geçiyor
Bi gitsen iyi olur sanki böyle düzenli olmamalıYok canım geçmedi bir türlü bekliyorum geçer diye ama şimdi aşağıdan geliyorum bir kaç tur yürüdüm ama boş sanki 5 dk da bir kasilmayla belime aynı anda giriyo sonra geçiyor
Bişey olmaz ama gogus ucunla fazla oynamak dogumu tetıklıyomus aklında olsunAz önce sırf meraktan göğsümü sıktım emzirmeyle alakalı birşey okurken.gelecek mi diyeacaba süt kanallarına vs zarar vermiş miyimdir ya? Çok değil bi kere sıktım bıraktım
Dr dan geldim kizlar şeker sonuclarim yüksek malesef açlık 117 1 saat tokluk 190 2. Saat ise 220 Dr şu an için bebegin suyu fazla etkilenmiş görünüyor hemen diyete başlattı diyetisyen e gittim bakalım başladım salı tekrar çağırdı düşmezse insülin baslicak şu an açlık tokluk olcucem .
Aksam yemeginde ne yedin canim?.sana ozelden benim diyet listesini atayim istersen..mesela bende ogunlerde 25 gr tam bugday ekmegi var. Guya ince bir dilim tam bugday ekmegi yazmis diyetisyen ama aslinda incecik yarim dilim ekmek yapiyor. Yemekte pirinc ya da patates varsa sen icindeki etini secip yesen bile etkiliyor..corbadaki un da etkiliyor. Gerci senin yemekten once de yuksekmis. Gun icinde tatli meyve yediysen o da cikarmis olabilir..bir de stres yapip uzulmussundur seker cikti diye. Hepsi etkiliBüyütme değil de işte ne bileyim bebeğe bişey olmasın aman diye korkuyorum akşam yemeğinde ölçtüm açlık yine 130 1 saat sonra tokluk 198 çıktı baya yüksekzaten şekerden mis bu ara o kadar çok su içip tuvalete çıkıyordum ki hala suyu çok içiyorum
Insallah oyledir canım bakalim doktorum ne dicekTeşekkür ederim canım sanada ama bence önemli bişey değil seninki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?