Bol bol hareket canımBen son 5 haftayı sürekli yatakta geçirdim hep hareketsiz kaldım. Şimdi bebek döndü normal doğum düşünüyorum. Oyy oy bu kadar hareketsiz kaldıktan sonra inşallah normal doğum kolay olur. Yarın tam 38+0 oluyor. Ne zaman gelir bebek bilmiyor ama bu son günlerde doğum kolay olsun diye neler yapabilirim
Bende de ayni durum hic etmiyor degil tabi ama bana baya az gelmeye basladi ondan tedirgin oldum iste normal galiba bu tedirginlikIster istemez oluyor panik endise, doktor ilk odaya girdigim gibi hareketleri nasıl diyor, bende saymıyordum hiç ama bu hafta belirgin azalınca başladım. Birde bazı hareketler artık elimi koymadan anlaşılmıyor onu farkettim.
Hep yatmana rağmen döndü mü? Kacıncı haftanda?Ben son 5 haftayı sürekli yatakta geçirdim hep hareketsiz kaldım. Şimdi bebek döndü normal doğum düşünüyorum. Oyy oy bu kadar hareketsiz kaldıktan sonra inşallah normal doğum kolay olur. Yarın tam 38+0 oluyor. Ne zaman gelir bebek bilmiyor ama bu son günlerde doğum kolay olsun diye neler yapabilirim
Bu saatten sonra işe yarar mı kiBol bol hareket canımyürüyüş merdiven squat
Evet canım hep yattım lavaboya yemeğe namaza kalktım ama namazı sandalyede kıldım. Hareketlerim çok kısıtlıydı. Ama döndü şükür 37+0 daHep yatmana rağmen döndü mü? Kacıncı haftanda?
Çok teşekkür ederim canım allah razi olsun neyse en azından doğum sancıları nasılmış görmüş olduk azDemekki serum da var bi hikmetbende dedim serum mu yoksa kendiliğinden mi geçti acaba diye iyi olmana sevindim cnm
Canim senin yerinde olsam artik kalkarim yatmam yani. Ben de 5 haftadir yatiyorum diye ayaga kalkarken ayak tabanim bile agriyor. Zamanin gelmis sonucta. Yuruyuse falan basla. Gerci bebek asagida olunca yuruyus de cok zorluyor ama yavas yavas yapBen son 5 haftayı sürekli yatakta geçirdim hep hareketsiz kaldım. Şimdi bebek döndü normal doğum düşünüyorum. Oyy oy bu kadar hareketsiz kaldıktan sonra inşallah normal doğum kolay olur. Yarın tam 38+0 oluyor. Ne zaman gelir bebek bilmiyor ama bu son günlerde doğum kolay olsun diye neler yapabilirim
Canım bana doktor bebek bası aşagıda oldugu için 37 haftadan sonra , squat, kegel egzersizleri, bir yağ ile zeytşnyağı ya da badem yagı fln perine masajı dedi, hurma her gün 3-5 tane, Günde yarım saat yürüyüş, merdiven inip cıkma, yerleri sil ve emekle evde bir süre dedi :)) Hepsini cok agır olmayacak sekilde yapmaya calısırsın, bir de pilates topun varsa üstünde oturmak ya da yerde oturup ona sarılmak bir süre,Ben son 5 haftayı sürekli yatakta geçirdim hep hareketsiz kaldım. Şimdi bebek döndü normal doğum düşünüyorum. Oyy oy bu kadar hareketsiz kaldıktan sonra inşallah normal doğum kolay olur. Yarın tam 38+0 oluyor. Ne zaman gelir bebek bilmiyor ama bu son günlerde doğum kolay olsun diye neler yapabilirim
Belki senin uyuduğun saatler de hareket ediyordur. Yada panik olduğun için fark edemiyorsundurMerhaba
Bende dun geceden beri bebek hareketlerine taktim bana mi az geliyor kendimi mi dinleyip panik yapiyorum bilemiyorum ne kadar hareket etmesi gerekiyor 38. Haftalarda
Yaa hıçkırıkların sayılmamasına üzüldüm hareket hissetmediğim anlarda hıçkırık olunca rahatlıyordumDoktorlar gün içinde 10 defa diyor ama hıçkırıklar sayılmıyormuş, benimde baya azaldı ama 10u geçiyor diye çok endişe etmedim
Evet ama yinede cidden az olduğunu farkedince, doktora gitmek gerekir. Ben evde kalp atışlarını takio ettigim için bi nebze daha rahatım yoksa giderdim bi kac kereBende de ayni durum hic etmiyor degil tabi ama bana baya az gelmeye basladi ondan tedirgin oldum iste normal galiba bu tedirginlik
Ben biraz fazla panik odum kahvalti edip yatinca hareket etti etti durdu tekrar bakalim bugu bi takip edeyim de olmadi yarin doktoru aricamEvet ama yinede cidden az olduğunu farkedince, doktora gitmek gerekir. Ben evde kalp atışlarını takio ettigim için bi nebze daha rahatım yoksa giderdim bi kac kere
Yaa hıçkırıkların sayılmamasına üzüldüm hareket hissetmediğim anlarda hıçkırık olunca rahatlıyordum
Benimde salı günü olduğu için acele etmedim gitmekte, benim doktor 3 öğün düzenli yemek ye, yemeklerden sonra 5 kere hareket varsa yeterlidir dedi ama bende her yemekte olmuyor, daha önceki gebeligimde tatlı yesem hemen farkederdi bu bebiş tatlı sevmiyor galiba :)Ben biraz fazla panik odum kahvalti edip yatinca hareket etti etti durdu tekrar bakalim bugu bi takip edeyim de olmadi yarin doktoru aricam
Carsamba zaten randevum var bakalim
Büyük olasılıkla 39+0 Verir, genelde ilk gebelikler öyle oluyor, aslında banada öyle dedi ama ben biraz daha erken olsun dedim bakalım sonuçlara gore karar vericezBuarada gçen hafta adet ağrısıı gibi ağrılarım oldu.. bende cuma doktora gittim nst de az bi sancı çıktı çatı muayenesi yaptı çatı kemiğin basık açılma yok dedi.. normal deneyelimmi dedi bende dedm zorlanacaksam istemiyorum hocam dedim..olmazsa 38 de bida bakarız çatıya dedi haftaya cuma bida gidicem ve bida baktırmicam siz bana gün verin dicem
Evet 38 39 dan önce almıyorm dedi erkenden bişey olmazsaBüyük olasılıkla 39+0 Verir, genelde ilk gebelikler öyle oluyor, aslında banada öyle dedi ama ben biraz daha erken olsun dedim bakalım sonuçlara gore karar vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?