- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Burda nst yok canım almıyorlar ultrasona bile 3 defa aldılar bu kadar aydır inşallah benimde geçer senin gibi senin beline de ağrı giriyormuydu peki şimdi kalktım bir duş aldım yatacam belki geçer biraz olmazsa yarın acile giderim mecburBende 33 +5 te senin gibi yaşadım sancıyı 3 gün sürdü bebek toplanıp bi yerde kasiliyor sertleşiyor ve sancı yapıyordu ve 3 5 dakika arayla devam ediyordu 3 gün sürdü kontrole gitti m sancim çıktı acikde serum filan taktılar artık serum mu geçirdi gececgi verdi da mi geçti bilmiyorum 2 hafta gayet iyiydim imkanın varsa bi nst ye gir ne olur ne olmaz
Sabaha kadar su yada kanama olmazsa gidecem canımBi gitsen iyi olur sanki böyle düzenli olmamalı
Evet giriyordu canım 3 gün öyle çektim artık yuruyemiyordum yani öyle çok aman aman dogum sancısı değildi ama sancim vardı hatta doktor korkuttu baya erken dogum tehliken var dedi başka bi hastanenin aciline gönderdi ama korkma haftan iyi 33+5 te bile dogsa bile her şeyi tmm dmisti doktorBurda nst yok canım almıyorlar ultrasona bile 3 defa aldılar bu kadar aydır inşallah benimde geçer senin gibi senin beline de ağrı giriyormuydu peki şimdi kalktım bir duş aldım yatacam belki geçer biraz olmazsa yarın acile giderim mecbur
Inşallah canım allah razı olsun bnmde geçer inşallahEvet giriyordu canım 3 gün öyle çektim artık yuruyemiyordum yani öyle çok aman aman dogum sancısı değildi ama sancim vardı hatta doktor korkuttu baya erken dogum tehliken var dedi başka bi hastanenin aciline gönderdi ama korkma haftan iyi 33+5 te bile dogsa bile her şeyi tmm dmisti doktor
Ayy geecekren mi nerden duydun nerdesin ben ankaradayom hazirani iple cektim paket almistim susleme falan vardi insallah duzelmistir yaCogu hastanede fotografcı serbest olmuş,dusunuyor musunuz
Merhaba canım sen niye sezeryan olucaktın.Amin inşallah canım. Aynen cok zorluyor cok geriliyor cok hareketlı benımkı ya. Bı catı kemıgım agrımıyor tovbe tovbe ora bari dursun da gerçi. Yurutmuyorlar ama.
Hem kavusmak hissi için hemde rahatlamak için inşaallah gun sayıyoruz baska caremız yok.
Haber ver banada canımInsallah oyledir canım bakalim doktorum ne dicek
Ne zamandır var canım 5 dkya kadar düştüyse doğum başlamıyo artıkYok canım geçmedi bir türlü bekliyorum geçer diye ama şimdi aşağıdan geliyorum bir kaç tur yürüdüm ama boş sanki 5 dk da bir kasilmayla belime aynı anda giriyo sonra geçiyor
Merhaba canım benım gecmıste belfıtıgım vardı sukur ıyılestım ameliyatsız vs ama ben rıske gıremedım zorlanma fılan ıkınma bı tekrarlama olur yada bı aksaklık dıye sezeryan ıstedım. Degılse normal yapardım cesaretlıydım. Yıne yaparımda sancılar uzarsa ve cok zorlanırsam sıkıntı stres beli ıyıce gerer ve yıne atar fıtık dıye düşünuyorum. Bel agrısını anlatamam yanı yasayan bılır.Merhaba canım sen niye sezeryan olucaktın.
Zaten Allah korusun canım sıkı takip şart belki benim diğer gebeliğim de de vardı ama ben bilmiyordum 4 kg doğdu ve o zaman da çok kilo almisdim gayet sağlıklı elhamdülillah kızımCanım benim akrabam doğumunda 17 kilo aldı ona da seker var demişlerdi bebeğine de iri bebek demişlerdi 4 buçuk kiloydu 210 mus o gün şekeri normal yolla 4 kilo gayet sağlıklı bir bebek doğurdu evet riskleri var ama illa olacak diye bişey yok
Çok sağol canım 3 gün olcucem işte açlık tokluk dusmezse insülin baslicaz zaten son haftalarim bundan sonrası için değil öncesi ni düşünüyorum çok tatlı falan yerdim inşallah bebeği etkilememisimdir diyeGecmis olsun canim. Bende de var seker. Cok siki diyet yapiyorum. Mutfak tartisiyla tartiyorum her seyi. Saatli yemek de onemli. Bende de tam tersi diyet kisitli diye bebek kucuk kaldi sonra proteini arttirdilar. Ama diyetten birazcik sapsam çıkıyor. Mutlaka cok dikkat et. Olmazsa da insulin almanin hic bir zarari yok. Asil dusmemesi kotu.
Bı tabak salata yarım kase den az fazla çorba ve bı dilim tam buğday ekmeği ve yedim meyve hiç yemedim dün sabah karpuz yemisdim diyeAksam yemeginde ne yedin canim?.sana ozelden benim diyet listesini atayim istersen..mesela bende ogunlerde 25 gr tam bugday ekmegi var. Guya ince bir dilim tam bugday ekmegi yazmis diyetisyen ama aslinda incecik yarim dilim ekmek yapiyor. Yemekte pirinc ya da patates varsa sen icindeki etini secip yesen bile etkiliyor..corbadaki un da etkiliyor. Gerci senin yemekten once de yuksekmis. Gun icinde tatli meyve yediysen o da cikarmis olabilir..bir de stres yapip uzulmussundur seker cikti diye. Hepsi etkili
Merhaba
Bende dun geceden beri bebek hareketlerine taktim bana mi az geliyor kendimi mi dinleyip panik yapiyorum bilemiyorum ne kadar hareket etmesi gerekiyor 38. Haftalarda
Kendi kendime baya panik yaptim bende oyle bir takip edeyim normalde cok hareketli ama bu bi kac gundur cok yavasladi bende kendimi dinliyorum sanirim cok panik yaptimDoktorlar gün içinde 10 defa diyor ama hıçkırıklar sayılmıyormuş, benimde baya azaldı ama 10u geçiyor diye çok endişe etmedim
Canım elını karnına agırlık yaptır,ozmn sıkışıyo mu ne ,iteklıyo,normalde hıssetmedıgımde oyle hıdsedıyorum benMerhaba
Bende dun geceden beri bebek hareketlerine taktim bana mi az geliyor kendimi mi dinleyip panik yapiyorum bilemiyorum ne kadar hareket etmesi gerekiyor 38. Haftalarda
Yerk daraldı hepımızınkı azaldı ama için rahat etmıyosa bi dr a gıt ,rahatlarsınKendi kendime baya panik yaptim bende oyle bir takip edeyim normalde cok hareketli ama bu bi kac gundur cok yavasladi bende kendimi dinliyorum sanirim cok panik yaptim
Baştan 5 dk bir geldi canım geçti şükür iyiyim şimdi serum taktılar evdeyim simdiNe zamandır var canım 5 dkya kadar düştüyse doğum başlamıyo artık
Demekki serum da var bi hikmetBaştan 5 dk bir geldi canım geçti şükür iyiyim şimdi serum taktılar evdeyim simdi
Ister istemez oluyor panik endise, doktor ilk odaya girdigim gibi hareketleri nasıl diyor, bende saymıyordum hiç ama bu hafta belirgin azalınca başladım. Birde bazı hareketler artık elimi koymadan anlaşılmıyor onu farkettim.Kendi kendime baya panik yaptim bende oyle bir takip edeyim normalde cok hareketli ama bu bi kac gundur cok yavasladi bende kendimi dinliyorum sanirim cok panik yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?