2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Burda nst yok canım almıyorlar ultrasona bile 3 defa aldılar bu kadar aydır inşallah benimde geçer senin gibi senin beline de ağrı giriyormuydu peki şimdi kalktım bir duş aldım yatacam belki geçer biraz olmazsa yarın acile giderim mecbur

Evet giriyordu canım 3 gün öyle çektim artık yuruyemiyordum yani öyle çok aman aman dogum sancısı değildi ama sancim vardı hatta doktor korkuttu baya erken dogum tehliken var dedi başka bi hastanenin aciline gönderdi ama korkma haftan iyi 33+5 te bile dogsa bile her şeyi tmm dmisti doktor

Inşallah canım allah razı olsun bnmde geçer inşallah

Merhaba canım sen niye sezeryan olucaktın.

Yok canım geçmedi bir türlü bekliyorum geçer diye ama şimdi aşağıdan geliyorum bir kaç tur yürüdüm ama boş sanki 5 dk da bir kasilmayla belime aynı anda giriyo sonra geçiyor
Ne zamandır var canım 5 dkya kadar düştüyse doğum başlamıyo artık

Merhaba canım sen niye sezeryan olucaktın.
Merhaba canım benım gecmıste belfıtıgım vardı sukur ıyılestım ameliyatsız vs ama ben rıske gıremedım zorlanma fılan ıkınma bı tekrarlama olur yada bı aksaklık dıye sezeryan ıstedım. Degılse normal yapardım cesaretlıydım. Yıne yaparımda sancılar uzarsa ve cok zorlanırsam sıkıntı stres beli ıyıce gerer ve yıne atar fıtık dıye düşünuyorum. Bel agrısını anlatamam yanı yasayan bılır.

Zaten Allah korusun canım sıkı takip şart belki benim diğer gebeliğim de de vardı ama ben bilmiyordum 4 kg doğdu ve o zaman da çok kilo almisdim gayet sağlıklı elhamdülillah kızım

Çok sağol canım 3 gün olcucem işte açlık tokluk dusmezse insülin baslicaz zaten son haftalarim bundan sonrası için değil öncesi ni düşünüyorum çok tatlı falan yerdim inşallah bebeği etkilememisimdir diye

Bı tabak salata yarım kase den az fazla çorba ve bı dilim tam buğday ekmeği ve yedim meyve hiç yemedim dün sabah karpuz yemisdim diye

Merhaba
Bende dun geceden beri bebek hareketlerine taktim bana mi az geliyor kendimi mi dinleyip panik yapiyorum bilemiyorum ne kadar hareket etmesi gerekiyor 38. Haftalarda

Merhaba
Bende dun geceden beri bebek hareketlerine taktim bana mi az geliyor kendimi mi dinleyip panik yapiyorum bilemiyorum ne kadar hareket etmesi gerekiyor 38. Haftalarda

Doktorlar gün içinde 10 defa diyor ama hıçkırıklar sayılmıyormuş, benimde baya azaldı ama 10u geçiyor diye çok endişe etmedim

Doktorlar gün içinde 10 defa diyor ama hıçkırıklar sayılmıyormuş, benimde baya azaldı ama 10u geçiyor diye çok endişe etmedim
Kendi kendime baya panik yaptim bende oyle bir takip edeyim normalde cok hareketli ama bu bi kac gundur cok yavasladi bende kendimi dinliyorum sanirim cok panik yaptim

Kendi kendime baya panik yaptim bende oyle bir takip edeyim normalde cok hareketli ama bu bi kac gundur cok yavasladi bende kendimi dinliyorum sanirim cok panik yaptim
Ister istemez oluyor panik endise, doktor ilk odaya girdigim gibi hareketleri nasıl diyor, bende saymıyordum hiç ama bu hafta belirgin azalınca başladım. Birde bazı hareketler artık elimi koymadan anlaşılmıyor onu farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…