2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben yaşadım midem boş olunca kusma oluyor açlığa dayanamıyorum sapsarı o da safran suyu mu neymiş normal demişti Dr

Ay kusura bakma bebek olduğunu görmedim seni sandım belki sütün iyi gelmiyordur onu bir sor istersen bazılarının sütü bebegini zehirlenmiş yada alerji. Belki yediğin bişeyler sütünün kalitesini etkiliyordur

Valla müstakil işi hiç bitmiyor ciceklikleri temizledim biraz çok yoruyor beni yav çocuk doğunca yaz boyu yapamam galiba arkanin resmi varmış yanda meyve bahçesi var altına da sebze ektim komşularım capalicak lar
Çok gusel korona da hayalimiz ev :)) cocuklar bahcede oynar ne gusel

Kızlar merak etmeyın benim oglan 33.haftada dönmüş başasagı ki hala dogum belırtısı yok içiniz rahat olsun herkesın ki farklı olur gerçi de yınede sabırlı olalım. Bu arada hareketleri cok fazla ben sık yıyorum az yiyorum ondanmıki tepkı verıyor. Ama çok seyde tadıyorum yanı. Ve elımde renni ile gezıyorum resmen.
Bizim şafak 10

Çok gusel korona da hayalimiz ev :)) cocuklar bahcede oynar ne gusel
Evet canım Allah herkese versin inşallah 10 sene kaynanamlarla alt li üstlü oturduk iki sene oldu geceli evimize . Corona da pek sikilmadik çocuklar hep bahcedeydi toza toprağa aliskiniz yani hamile halimle çok yordu ama bu sene inşallah doğumdan sonra toplarım aşağıya çöp atmaya inmek bile yoruyor

28. Haftadan beri kafası asagidaydi benimde ne gelen var ne giden az kalmış ne güzel

En fazla 2 dakikadır ben de çok duramıyorum 5 dk falan yazıyorlar da duramam o kadar ama benimki baya yerleşmiş yerine dönmeyecek sanırım
ben 30 sn ancsk duruyorum yaaa sanki beynime kan gitmicek gibi geliyor.nasıl duruyorsunuz 2 dk?
Nasıl peki ağır mı kapanması kolay mı
Yok bizimki çok hafif o da benzer sanıyorum.çok güzel kullanışlı ben çok seviyorum arabamızı.bir daha baston almaya gerek yok çünkü hafif gayet

Bı tabak salata yarım kase den az fazla çorba ve bı dilim tam buğday ekmeği ve yedim meyve hiç yemedim dün sabah karpuz yemisdim diye

Evet baya az aslinda yediklerin. Hayırlısı olsun canim..hic tespit edilememesinden daha iyi yine de..gec de olsa tespit edilmis sonuçta. İnsulin almak daha cazip geliyor bana ama doktorum israrla gerek yok dedi. Erigi bile sayiyla yiyorum. Bazen cani cekiyor insanin ya da tam tersi istemiyor. Ama verilen diyete uymak zorunda olmak da geriyor. İnsulin alirsan da hic uzulme. Hic bir zarari yok bebege

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…