Ha onu yaptım farklı şeyler var sandımİnternette spinning babies diye Yazınca çıkıyor canım.koltugun kenarına geçip kafanı aşağıda tutuyorsun. Ben 30 sn ancak tutabiliyorum beynime kan gitmez diye korkuma ama daha çok duran var sanırım. Daha da dönmezse kendi tercihi
chicco duo kwik one aldım ben best friende benziyor.Chicco Best friendy bebek arabasını alan var mı
yok yok başkaHa onu yaptım farklı şeyler var sandım
En fazla 2 dakikadır ben de çok duramıyorum 5 dk falan yazıyorlar da duramam o kadar ama benimki baya yerleşmiş yerine dönmeyecek sanırımchicco duo kwik one aldım ben best friende benziyor.
yok yok başkaben çok duramıyorum ya sen nekadar duruyorsun
Nasıl peki ağır mı kapanması kolay mıchicco duo kwik one aldım ben best friende benziyor.
yok yok başkaben çok duramıyorum ya sen nekadar duruyorsun
Benim bir haftadır adet ağrısı benzeri ağrılarım var doktor normal demişti nst ye de sokmadı yarın çalışamaz raporu için gidicem inşallah sknti yokturAdet ağrısı gibi ağrılarınmı başladı canm
Yoktr inşallah canm normal artk belli haftadan sonra benm de var rahim kendni hazırlarmış o yüzdenBenim bir haftadır adet ağrısı benzeri ağrılarım var doktor normal demişti nst ye de sokmadı yarın çalışamaz raporu için gidicem inşallah sknti yoktur
Bende hunharca bahçede ot yoldum çok yorgunum .Bugün çılgınca temizlik yaptık eşimle.yapcak bişey kalmadı bırakmadık artık. Ölüyorum ama yorgunluktan suan
Senin nasılbir evin var bende merak uyandırdı valla :)) mustakıl bHcelı mı ,çok iş yPıyıonBende hunharca bahçede ot yoldum çok yorgunum .
Düne göre iyymde bebiş biraz tedrgn etti beni.2 kez sarı kustu öle aşırı değil ama bildgn sarı.. yaşayan varmı acaba nette baktım enfksyon falan dio ama bilen brilerne sordum sütün sarı oldugu için dediler korkma dediler carsmba tekrar soracam doktora tabi ama 2 annelik tecrübe ama daha bağlı daha korkak oluyo insan.bugun duşta aldım şuurun.az DHA normallesti sanirim yne kendim.otrup kalkamiorm tabi ama zamanla artikkZeynazel bugün nasıl oldun canim ??
Düne göre iyymde bebiş biraz tedrgn etti beni.2 kez sarı kustu öle aşırı değil ama bildgn sarı.. yaşayan varmı acaba nette baktım enfksyon falan dio ama bilen brilerne sordum sütün sarı oldugu için dediler korkma dediler carsmba tekrar soracam doktora tabi ama 2 annelik tecrübe ama daha bağlı daha korkak oluyo insan.bugun duşta aldım şuurun.az DHA normallesti sanirim yne kendim.otrup kalkamiorm tabi ama zamanla artikk
Bendede bazen oluyo sonra bi bakıyorum yükselmişBen bebegın hareketlerını daha ssagıda hıssetmeye basladım,dogum kanalına falan mı gırdı acaba
Ozamanayakları yuzune goturup gerı uzatıyo belkıde:)) Hıckırıgı hıssettıgımız yer bebegın neresı oluyokıBendede bazen oluyo sonra bi bakıyorum yükselmiş
Banada yine dondu gibi geliyor çok merak ediyorumBen bebegın hareketlerını daha ssagıda hıssetmeye basladım,dogum kanalına falan mı gırdı acaba
Bebeğin bası yukardayken kaburgaların orda daha çok hissediyordum, dönünce daha aşağıda hissetmeye basladimOzamanayakları yuzune goturup gerı uzatıyo belkıde:)) Hıckırıgı hıssettıgımız yer bebegın neresı oluyokı
Kafasıdır herhalde çünkü ben o hıçkırığa güvenerek dönmemiş şükür diyorumOzamanayakları yuzune goturup gerı uzatıyo belkıde:)) Hıckırıgı hıssettıgımız yer bebegın neresı oluyokı
Valla müstakil işi hiç bitmiyor ciceklikleri temizledim biraz çok yoruyor beni yav çocuk doğunca yaz boyu yapamam galiba arkanin resmi varmış yanda meyve bahçesi var altına da sebze ektim komşularım capalicak larSenin nasılbir evin var bende merak uyandırdı valla :)) mustakıl bHcelı mı ,çok iş yPıyıon
Masaallah canım sarılık için kontrole gidince sor Dr neden sarı kustugunu ben hiç hatırlayamadım bebekken sarı kustuklariniDüne göre iyymde bebiş biraz tedrgn etti beni.2 kez sarı kustu öle aşırı değil ama bildgn sarı.. yaşayan varmı acaba nette baktım enfksyon falan dio ama bilen brilerne sordum sütün sarı oldugu için dediler korkma dediler carsmba tekrar soracam doktora tabi ama 2 annelik tecrübe ama daha bağlı daha korkak oluyo insan.bugun duşta aldım şuurun.az DHA normallesti sanirim yne kendim.otrup kalkamiorm tabi ama zamanla artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?