2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ha onu yaptım farklı şeyler var sandım

Zeynazel bugün nasıl oldun canim ??
Düne göre iyymde bebiş biraz tedrgn etti beni.2 kez sarı kustu öle aşırı değil ama bildgn sarı.. yaşayan varmı acaba nette baktım enfksyon falan dio ama bilen brilerne sordum sütün sarı oldugu için dediler korkma dediler carsmba tekrar soracam doktora tabi ama 2 annelik tecrübe ama daha bağlı daha korkak oluyo insan.bugun duşta aldım şuurun.az DHA normallesti sanirim yne kendim.otrup kalkamiorm tabi ama zamanla artikk

Hiç bi fikrim yok, mayis grubunda sanki bebeği kusan biri vardı diye hatırlıyorum istersen oraya bir yaz. Şuan biraz sabır zamanı inşallah yakında toparlarsin

Senin nasılbir evin var bende merak uyandırdı valla :)) mustakıl bHcelı mı ,çok iş yPıyıon
Valla müstakil işi hiç bitmiyor ciceklikleri temizledim biraz çok yoruyor beni yav çocuk doğunca yaz boyu yapamam galiba arkanin resmi varmış yanda meyve bahçesi var altına da sebze ektim komşularım capalicak lar

Eklentiler

• IMG_20200524_173159.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20200512_181913.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20200511-WA0008.webp
    127,2 KB · Görüntüleme: 76
Masaallah canım sarılık için kontrole gidince sor Dr neden sarı kustugunu ben hiç hatırlayamadım bebekken sarı kustuklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…