Yeni mi nasıl geçti dinlenerek miYanlış hatırlamıyorsam 120 130 da ben ciddi sancı çekiyodum
Yarın kendi doktoruna git bence , bazılarının acı eşiği yüksek oluyomuş belki ondan sancı falan hissetmedin yani benimki bi fikiR sadece, doktorunu arayıp sor ya da git bence. Bu arada kaçıncı haftadasınYok işte bana da o garip geliyoR hemşire senin düzenli sancıların var dedi ama sadece ara ara vajinada baskı hissediyorum
hmm anladım canım normalde agrın faln olmuosa kesin anlarsın.Hakkında hayırlısı olsunKanamalı akıntım vardı ya Çok az bakarlarsa kanamam artar bu sefer panik ve stres yaparım diye istemedim Eve geldim herhalde doğum başlarsa anlarım değil mi yani inşallah o zaman giderim kendi doktoruma devlet hastanesiydi gittiğim acil orda doğururum falan diye istemedim açıkcası
Evet baskı bendede oluyor ama sürekli değil bazen vajinaya iğne batması gibi bişey oluyor olduğum yere çömeliyorum değişik bi ağrı yaArtik cok zorlaniyorum sizde durumlar nasil ayakta durdugumda baski oluyor agrim oluyor zor duruyorum yemek yapamiyorum temizlik yapamiyorum ;(
Benimde hem vajinada basınç oluyor hem ayakta dururken yürürken agrim oluyor sancim da hic cikmadi cuma nts ye girdim 17 18 lerde sanirim agirlstigi icin böyleEvet baskı bendede oluyor ama sürekli değil bazen vajinaya iğne batması gibi bişey oluyor olduğum yere çömeliyorum değişik bi ağrı ya
Yeni mi nasıl geçti dinlenerek mi
Aynen bende de vardı o uzun zamandır. Aşağıya baskı ve bacak arası krampları. Halende devam ediyor.Artik cok zorlaniyorum sizde durumlar nasil ayakta durdugumda baski oluyor agrim oluyor zor duruyorum yemek yapamiyorum temizlik yapamiyorum ;(
Hamileliğin sanirim en zor donemine girdik ;( 40 haftalikmi sizinkisi benim 37+2 günlük oldu bu gidisle erken gelirmi bilmem normal dogumu bekliyoruzAynen bende de vardı o uzun zamandır. Aşağıya baskı ve bacak arası krampları. Halende devam ediyor.
Evet canım 40 haftalık 3 gün sonra takvim silinecek. Valla gelmeyen gelmiyor. Ben halaaa bekliyorum. Geçmek bilmeyen yalancı sancılar, vücudumun her yerine giren kramplar, akıntı falan. Ama yok. Beklemedeyim.Hamileliğin sanirim en zor donemine girdik ;( 40 haftalikmi sizinkisi benim 37+2 günlük oldu bu gidisle erken gelirmi bilmem normal dogumu bekliyoruz
Ilk gebelikmi sizin normal dogumu mu bekliyorsunuz Rabbim sag saglim kucağınıza almayi nasip eder Insallah ben simdiye kadar anlamiyordum hamileligi 3 gündür baya zorlaniyorum esime.diyorum asil hamilelik simdi basliyorEvet canım 40 haftalık 3 gün sonra takvim silinecek. Valla gelmeyen gelmiyor. Ben halaaa bekliyorum. Geçmek bilmeyen yalancı sancılar, vücudumun her yerine giren kramplar, akıntı falan. Ama yok. Beklemedeyim.
2. Bebek. Tabi ilk bebeğim 13 yaşında :) normali bekliyoruz. İnşallahhh herkess sağ salim hayırlısı ile kucaklar bebişini. Sendee öyleeIlk gebelikmi sizin normal dogumu mu bekliyorsunuz Rabbim sag saglim kucağınıza almayi nasip eder Insallah ben simdiye kadar anlamiyordum hamileligi 3 gündür baya zorlaniyorum esime.diyorum asil hamilelik simdi basliyor
Benimde hissettiklerim öyle gercekten ilgi bekliyorum esime kiziyoum sinirimden bazen.. Normal dogumu hic bilmediğim icin sürekli stres altında kaygili hissediyorum kendimi nasil geçicek acaba diye birde bu cuma çatı muaynmiz var zormu cati muayenesi2. Bebek. Tabi ilk bebeğim 13 yaşında :) normali bekliyoruz. İnşallahhh herkess sağ salim hayırlısı ile kucaklar bebişini. Sendee öyleeSon dönemde beklemekten, kısıtlanan hareketlerden ve sorulardan sıkılıyosun. Fazlaca ilgi ve özen bekliyosun. Benim hissettiklerim bunlar. Ama çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi bi de lohusalık işi var şimdiden bunaltırsam kendimi çok zorluk yaşarım diye. Virüs bi yandan, yaşama ihtimalimiz olan bebek sorunları bi yandan. Değişen düzen bi yandan. Eşimi şimdiden uyardım eğer kırıcı bişey söylersem beni duymazdan gel diye :)
İlk doğumum çok zordu. Kilolu bi bebekti. Yaşım küçüktü. Ama bunu da normal doğurmak için bekliyorum. Yine de aksi bi durumda sezaryene karşı değilim. Sağlık için gerekirse o da kabul. Hiç kaygılanma. Başlıyor ve bitiyor. Acı çekiliyor elbet. Çatı muayenesi hiç rahatsız etmedi beni. Ben muayene yapılırken kendimi hava boşluğuna bırakmış gibi düşündüm :) saldım vücudumu. Hem işlemi yapan doktora hemde sana kolaylık. Bu aşamalardan geçilecek başka yolu yok maalesefBenimde hissettiklerim öyle gercekten ilgi bekliyorum esime kiziyoum sinirimden bazen.. Normal dogumu hic bilmediğim icin sürekli stres altında kaygili hissediyorum kendimi nasil geçicek acaba diye birde bu cuma çatı muaynmiz var zormu cati muayenesi
Bi de normal doğum videolarını izliyorsan eğer tavsiye etmem. Ben daha önce yaşadığım bildiğim halde kötü etkilendim. Geceleri uykumdan ıkınarak uyandım. Bıraktım bütün kadın doğumcuları takip etmeyi :))Benimde hissettiklerim öyle gercekten ilgi bekliyorum esime kiziyoum sinirimden bazen.. Normal dogumu hic bilmediğim icin sürekli stres altında kaygili hissediyorum kendimi nasil geçicek acaba diye birde bu cuma çatı muaynmiz var zormu cati muayenesi
Ben bennnGarip saatlerde uyanip uykusu kacanlar
Banada çok uyuşukluk çöktü üstüme biley yapasım gelmiyo halbuki bu zamana kadr herşeyi kendm yapabiliyodum gayet iyiydimArtik cok zorlaniyorum sizde durumlar nasil ayakta durdugumda baski oluyor agrim oluyor zor duruyorum yemek yapamiyorum temizlik yapamiyorum ;(
BeeeennnGarip saatlerde uyanip uykusu kacanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?