2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bugün biraz daha düzenli gidiyor tabi yine hep sınırın üzerinde ama bakalım Dr ne diyecek ama yemeyince düşüyor öğrenmiş oluyorum

Selamlar ben doğurdum. Suyum geldi sancım olmayınca sezaryen oldum. Şükür bebeğim iyi Hepiniz sağlıkla kavuşun bebelere
Gozun aydın kac haftalık tın. Burdakı haftaya gore once benım sonra senın dogurman gerekiyordu aramızda 1gün vardı. Maasallah bende sezeryanım benden 10 gun once dogurmuşsun.
Demekki hersey süprizlerle dolu .
Allah bagıslasın bırbırınıze

Kızlar merhaba bugün İlişkiden sonra akıntı gibi kanamam oldu doktorumu aradım normal hareketlerini takip et dedi ama dayanamadım kadın doğum acile gittim nst ye aldılar baya sancım varmış 130 140 gördüm Yatış verdi ama yatmadım eve geldim alttan da muayeneye müsade etmedim doğum olacağını nasıl anlayacağız ya bu sancı nasıl bir şey ben nasıl hissedeceğim

Canım dr un ilişkiyi yasaklamadı mı ,32 den berı yasakladı bize,hoşbiz 8 aydır yapmıos da:)) spermin dogumu baslatıcı etkısıoldugunu duymustum, sancı ne sıklıkla olursa dogumoluyo brnım de bi fikrim yok acıkcası

Kızlar bizim kız aylardır yuzunu gostermıyor,sızınkıler gosyeroyor mu ,dogruduzgun bi ultrason fotomuz bıle olmadı,doktorunuzgostersın diye ozel bişey yapıyormu ugrasıyor mu ,bızımkı sırtustubalıo gorunmuyosa yan yatırıyo bakıyo yıne gorunmuyo genrlde sonra bırakıos zaten , cokozleyerek gıdıyorum amagoremeden cıkınca bi degısık oluyorum

Daha hiç görmedim oğlanı

Yok bu hafta 36 dan sonra ilişki öneriyorum normal doğumu kolaylaştırıyo Demişti

Valla benimki her gittiğimde yüzünü gösterdi bi uğraş vermeden direkt ekranda çıkıyodu ama kimseye benzemıyo ya

Şuan bi ağrın sancın var mı ? Duyduğum kadarıyla büyük tuvaletin geliyormuş gibi oluyomuş sancılar bir de kasık ağrısı oluyormuş. Sende hiç varmı Ağrı

Alttan neden baktrmadın ki canım açılman varmı ona göre yatış verirlerdi orda takip ederlerdi.
Benim ilk doğumda suyum gelmişti önce sonrada hastanede yavaş yavaş agrılarım arttı adetin daha şiddetlisi kasık agrılarım oldu son anlara doğruda bacagımın üstünde yanma hissetmeye başladım bide en son bianda ıkınmıstım ebe ıkınma dedığı halde kendılığındem ıkınma geldi engel olamadım baktılar hemen doğuma aldılar.
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin yat dinlen bol bol.

Yanlış hatırlamıyorsam 120 130 da ben ciddi sancı çekiyodum

Şuan bi ağrın sancın var mı ? Duyduğum kadarıyla büyük tuvaletin geliyormuş gibi oluyomuş sancılar bir de kasık ağrısı oluyormuş. Sende hiç varmı Ağrı
Yok işte bana da o garip geliyoR hemşire senin düzenli sancıların var dedi ama sadece ara ara vajinada baskı hissediyorum

Kanamalı akıntım vardı ya Çok az bakarlarsa kanamam artar bu sefer panik ve stres yaparım diye istemedim Eve geldim herhalde doğum başlarsa anlarım değil mi yani inşallah o zaman giderim kendi doktoruma devlet hastanesiydi gittiğim acil orda doğururum falan diye istemedim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…