- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
O zaman benimki dönmezse kendi tercihidirEvet canım hep yattım lavaboya yemeğe namaza kalktım ama namazı sandalyede kıldım. Hareketlerim çok kısıtlıydı. Ama döndü şükür 37+0 da
Kalktım canım 37 olunca bebek de dönünceCanim senin yerinde olsam artik kalkarim yatmam yani. Ben de 5 haftadir yatiyorum diye ayaga kalkarken ayak tabanim bile agriyor. Zamanin gelmis sonucta. Yuruyuse falan basla. Gerci bebek asagida olunca yuruyus de cok zorluyor ama yavas yavas yap
Adet ağrısı gibi ağrılarınmı başladı canmBende salı günü doktora gidicem arada sancilarim oluyor bakalim bize ne diycek sancilar nst de ne durumda cikicak
Teşekkür ederim yavaş yavaş yapmaya çalışırım çok uzun süre hareketsiz kalınca çok çabuk yoruluyorum bunları gün içinde yayıp yapayım inşallah doğumlarımız kolay olsun inşallahCanım bana doktor bebek bası aşagıda oldugu için 37 haftadan sonra , squat, kegel egzersizleri, bir yağ ile zeytşnyağı ya da badem yagı fln perine masajı dedi, hurma her gün 3-5 tane, Günde yarım saat yürüyüş, merdiven inip cıkma, yerleri sil ve emekle evde bir süre dedi :)) Hepsini cok agır olmayacak sekilde yapmaya calısırsın, bir de pilates topun varsa üstünde oturmak ya da yerde oturup ona sarılmak bir süre,
Bunlar bana dedikleri ama sen de bir arastırıp yaparsın olumsuz bir seye sebep olmayayım
Aynen döneceği varsa her şekilde döner dönmezse de artık kendi bileceğiO zaman benimki dönmezse kendi tercihidirçünkü emekleme, dönme egzersizleri vs hepsini yapıyorum.
Hadi bakalım hayırlısıEvet 38 39 dan önce almıyorm dedi erkenden bişey olmazsa16 haziranda 39 oluyormm
Aminn :) cok heyecanlı, ben de yapmaya calısıyorum ama bazen birkaçı eksik kalıyor, bugün yerleri silcem mesela, yürüyüş kalır anca gün içinde evde dolanma olur öyle.Teşekkür ederim yavaş yavaş yapmaya çalışırım çok uzun süre hareketsiz kalınca çok çabuk yoruluyorum bunları gün içinde yayıp yapayım inşallah doğumlarımız kolay olsun inşallahçarşambaya kadar yapayım çarşamba doktoruma da sorayım.
Evet canim bi gecen hafta oldu birde 2 gun once oldu geri geçti 3 haftadirda doktora gitmedim salı gunu gideyimde bakalim neyden kaynaklanmisAdet ağrısı gibi ağrılarınmı başladı canm
Kız çocuk doğacak nerdeyse hala daha karar vermediniz miKızlar iki isim arasında kaldık, liya yada irem, sizce hangisi güzel kızımıza isim?
Yok ya sorma ,verenedık valla ,Kız çocuk doğacak nerdeyse hala daha karar vermediniz mibence irem
Liya guzel canim ama herkes cok kullandigi icin ben Irem koyardim ismini. Kuzenim de Irem Sultan adi. Cok akilli bi kizYok ya sorma ,verenedık valla ,
İrem diyorumYok ya sorma ,verenedık valla ,
Bence liyaKızlar iki isim arasında kaldık, liya yada irem, sizce hangisi güzel kızımıza isim?
Bende gecen hafta yaşadım ama nstde bişey çıkmadı 20 dk nstde kaldım bikere 80 i gördü sancılar doktr norml dedi..açılmamda yokmş sende bi git ihmal etme belki sende açlma vardr en azndan içn rahat ederEvet canim bi gecen hafta oldu birde 2 gun once oldu geri geçti 3 haftadirda doktora gitmedim salı gunu gideyimde bakalim neyden kaynaklanmis
Dönmesi için neler yapıyorsun canım biraz daha ayrıntılı anlatır mısınO zaman benimki dönmezse kendi tercihidirçünkü emekleme, dönme egzersizleri vs hepsini yapıyorum.
İnternette spinning babies diye Yazınca çıkıyor canım.koltugun kenarına geçip kafanı aşağıda tutuyorsun. Ben 30 sn ancak tutabiliyorum beynime kan gitmez diye korkuma ama daha çok duran var sanırım. Daha da dönmezse kendi tercihiDönmesi için neler yapıyorsun canım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?