2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende salı günü doktora gidicem arada sancilarim oluyor bakalim bize ne diycek sancilar nst de ne durumda cikicak

Canim senin yerinde olsam artik kalkarim yatmam yani. Ben de 5 haftadir yatiyorum diye ayaga kalkarken ayak tabanim bile agriyor. Zamanin gelmis sonucta. Yuruyuse falan basla. Gerci bebek asagida olunca yuruyus de cok zorluyor ama yavas yavas yap
Kalktım canım 37 olunca bebek de dönünce
Ev işlerimi bir haftadır yapıyorum evin içinde yürüyorum ama o kadar uzun zaman hareketsiz kalınca çok yoruluyorum ayaklarım ağrıyor hemen oturma ihtiyacı hissediyorum. Baya hamlanmışım onu gördüm

Teşekkür ederim yavaş yavaş yapmaya çalışırım çok uzun süre hareketsiz kalınca çok çabuk yoruluyorum bunları gün içinde yayıp yapayım inşallah doğumlarımız kolay olsun inşallah çarşambaya kadar yapayım çarşamba doktoruma da sorayım.

Aminn :) cok heyecanlı, ben de yapmaya calısıyorum ama bazen birkaçı eksik kalıyor, bugün yerleri silcem mesela, yürüyüş kalır anca gün içinde evde dolanma olur öyle.
En hayırlı doğum nasılsa ona vesile olsun yaptıklarımız inşallah

Evet canim bi gecen hafta oldu birde 2 gun once oldu geri geçti 3 haftadirda doktora gitmedim salı gunu gideyimde bakalim neyden kaynaklanmis
Bende gecen hafta yaşadım ama nstde bişey çıkmadı 20 dk nstde kaldım bikere 80 i gördü sancılar doktr norml dedi..açılmamda yokmş sende bi git ihmal etme belki sende açlma vardr en azndan içn rahat eder

Dönmesi için neler yapıyorsun canım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın ☺
İnternette spinning babies diye Yazınca çıkıyor canım.koltugun kenarına geçip kafanı aşağıda tutuyorsun. Ben 30 sn ancak tutabiliyorum beynime kan gitmez diye korkuma ama daha çok duran var sanırım. Daha da dönmezse kendi tercihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…