2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
O stres bendede var bende kismet olursa normal dogum istiyorum ama basima ne gelcek bilmiyorum kaygilar son 2 haftadir kabus olarak ruyalarima giriyor epidural.normal dogum yap en iyisi diyorum.kendime doktprumla görüşüp buna karar vercem

Yeni mi nasıl geçti dinlenerek mi
Yok canım ilk doğumumda teyzem nst ekranının fotosunu çekmiş 123 görünüyor ve ben yıkılıyodum sancıdan kusuyodum ve açıklık baya ilerlemişti yanlış hatırlamıyorsam. Aslında erken olmasa ağrı eşiğin harikaymış çok zor geçmicek inşallah

Çok teşekkür ederim herkese. Doğuma 3 haftamız vardı. Kendiliğinden suyum geldi. Ama az değil baya geldi. Hemen hastaneye gittik. Ben belki bir kaç gece yatırırlar karnımda kalır biraz daha diye düşünüyordum. Ama öyle olmadı suyum hep gelmeye devam etti bayağı indi karnım. NST de sancım hiç çıkmadı. Çok çok azdı. 2 saat kadar bekledik. Sancı çıkmayınca enfeksiyon riskine karşı sezaryen oldum. Bebeğim kuvöze girmedi çok şükür. 3 kg doğdu. Mama ile beslendi hastanede sütüm olmadığı için. Şimdi evde biraz mama biraz anne sütü devam ediyoruz.

Maşallah gözün aydınn sağlıkla büyüsün inşallah

Valla ben cuma günü 40 lari gördüm o zaman bile nefesimi kesti sancilar ama suyu fazla diye dedi dr. Keşke yatsaydin kanaman da olmuş .madem. E emili ada
Doktora sordum o 130-140 bebeğşn kalp atımıymış 60-65 aralıpındaymış Sancı sağlıkocapındaki ebeyede sordum bugün yarın gelebilir hazırlıklı ol dedi ben en iyisi çantamı hazırlayayım

Artik cok zorlaniyorum sizde durumlar nasil ayakta durdugumda baski oluyor agrim oluyor zor duruyorum yemek yapamiyorum temizlik yapamiyorum ;(
Bende öyleyim canım inan oturmak bile sıkıntı afedersin batıyo bana oturduğumda ve üç gündür düzensiz sancim var yarın randevum ebeye söylerim hani ne der

Şimdi oldu canım çünkü sancı da 130 lar cok yüksek . Evet artık her an hazırlıklı olmak lazım her gece yatarken ortalığı toplayıp yatmaya çalışıyorum gece ne olur ne olmaz diye

Bende uyuyamayanlardanım.gece 4 kere kalkıyorum heryanım ağrıyarak.saçma sapan saatlerde uykum kaçıyo dolanıyorum evde Ve sanki bu hafta başladı hamilelik.normalde gün içinde çok iyi olurdum artık neremin ağrıdığını bile çözemiyorum ki az kilo aldım ona rağmen ağır hissediyorum.

Bir de şu korse işi var kızlar ya ben hala almadım.yamuna çok pahalı geldi bana illa onu mu almak lazım.evde bi tane göğüs altından kalça dahil var onu kullanabilir myiim acaba? Ve ne zaman kullanmaya başlayacaksınız dikişlerden hemen takılır mı acaba ?

Cok sukur kuvoze girmemis gozun aydin. Sezaryeni nasil atlattin canim kolay gecti mi agrilarin?

Benim de bu konuyu cozmem lazım,onerılerı beklıyoruz:)) benım basenler de cokkilo aldı yazın nasılgıycez korse cok zorolcak amagıymelıyız

Ben lila korse diye bi yerden yazlık korse aldım, hem fiyatı uygun hem de delikli yazın çok bunaltmaz dedim bi incele istersen canım

Kızlar bşr sorum olacak size ben ilk sezeryan da epidural anestexi oldum vede hissettiğim için uyuttular o dogum bende tranvaya yol açtı her gün rüyamda gene mi aynısı olacak diye garip seyler görüyorum genel anestezi istiyorum ama onda da uyanınca cok agrı oluyo deniyo genel olup memnun kalan var mı

Yamuna pahalı ve içi demirli olunca vazgeçtim yaz vakti bide emzirirken zor

Ben lila korse diye bi yerden yazlık korse aldım, hem fiyatı uygun hem de delikli yazın çok bunaltmaz dedim bi incele istersen canım
bakayım canım nerden aldın
Yamuna pahalı ve içi demirli olunca vazgeçtim yaz vakti bide emzirirken zor
Evet ya arkadaşım aldı nefes alamıyorum ki bunu takmak imkansız diyor. Bende kalçamı da toplasın istiyorum ama nefes alır mıyım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…