- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
O stres bendede var bende kismet olursa normal dogum istiyorum ama basima ne gelcek bilmiyorum kaygilar son 2 haftadir kabus olarak ruyalarima giriyorBenimde hissettiklerim öyle gercekten ilgi bekliyorum esime kiziyoum sinirimden bazen.. Normal dogumu hic bilmediğim icin sürekli stres altında kaygili hissediyorum kendimi nasil geçicek acaba diye birde bu cuma çatı muaynmiz var zormu cati muayenesi
Yok canım ilk doğumumda teyzem nst ekranının fotosunu çekmiş 123 görünüyor ve ben yıkılıyodum sancıdan kusuyodum ve açıklık baya ilerlemişti yanlış hatırlamıyorsam. Aslında erken olmasa ağrı eşiğin harikaymış çok zor geçmicek inşallahYeni mi nasıl geçti dinlenerek mi
Maşallah gözün aydınn sağlıkla büyüsün inşallahÇok teşekkür ederim herkese. Doğuma 3 haftamız vardı. Kendiliğinden suyum geldi. Ama az değil baya geldi. Hemen hastaneye gittik. Ben belki bir kaç gece yatırırlar karnımda kalır biraz daha diye düşünüyordum. Ama öyle olmadı suyum hep gelmeye devam etti bayağı indi karnım. NST de sancım hiç çıkmadı. Çok çok azdı. 2 saat kadar bekledik. Sancı çıkmayınca enfeksiyon riskine karşı sezaryen oldum. Bebeğim kuvöze girmedi çok şükür. 3 kg doğdu. Mama ile beslendi hastanede sütüm olmadığı için. Şimdi evde biraz mama biraz anne sütü devam ediyoruz.
Doktora sordum o 130-140 bebeğşn kalp atımıymış 60-65 aralıpındaymış Sancı sağlıkocapındaki ebeyede sordum bugün yarın gelebilir hazırlıklı ol dedi ben en iyisi çantamı hazırlayayım
Bende öyleyim canım inan oturmak bile sıkıntı afedersin batıyo bana oturduğumda ve üç gündür düzensiz sancim var yarın randevum ebeye söylerim hani ne derArtik cok zorlaniyorum sizde durumlar nasil ayakta durdugumda baski oluyor agrim oluyor zor duruyorum yemek yapamiyorum temizlik yapamiyorum ;(
Şimdi oldu canım çünkü sancı da 130 lar cok yüksek . Evet artık her an hazırlıklı olmak lazım her gece yatarken ortalığı toplayıp yatmaya çalışıyorum gece ne olur ne olmaz diyeDoktora sordum o 130-140 bebeğşn kalp atımıymış 60-65 aralıpındaymış Sancı sağlıkocapındaki ebeyede sordum bugün yarın gelebilir hazırlıklı ol dedi ben en iyisi çantamı hazırlayayım
Seninkide nazlı çıktı yaDoktordan geldim, haftayaçatı muayenesı var37 de,dogum seklı ozmn belli olcakmış ,yüzü sırta donukmuş,yıne gorenedık:))
Cok sukur kuvoze girmemis gozun aydin. Sezaryeni nasil atlattin canim kolay gecti mi agrilarin?Çok teşekkür ederim herkese. Doğuma 3 haftamız vardı. Kendiliğinden suyum geldi. Ama az değil baya geldi. Hemen hastaneye gittik. Ben belki bir kaç gece yatırırlar karnımda kalır biraz daha diye düşünüyordum. Ama öyle olmadı suyum hep gelmeye devam etti bayağı indi karnım. NST de sancım hiç çıkmadı. Çok çok azdı. 2 saat kadar bekledik. Sancı çıkmayınca enfeksiyon riskine karşı sezaryen oldum. Bebeğim kuvöze girmedi çok şükür. 3 kg doğdu. Mama ile beslendi hastanede sütüm olmadığı için. Şimdi evde biraz mama biraz anne sütü devam ediyoruz.
Benim de bu konuyu cozmem lazım,onerılerı beklıyoruz:)) benım basenler de cokkilo aldıBir de şu korse işi var kızlar ya ben hala almadım.yamuna çok pahalı geldi bana illa onu mu almak lazım.evde bi tane göğüs altından kalça dahil var onu kullanabilir myiim acaba? Ve ne zaman kullanmaya başlayacaksınız dikişlerden hemen takılır mı acaba ?
Ben lila korse diye bi yerden yazlık korse aldım, hem fiyatı uygun hem de delikli yazın çok bunaltmaz dedim bi incele istersen canımBir de şu korse işi var kızlar ya ben hala almadım.yamuna çok pahalı geldi bana illa onu mu almak lazım.evde bi tane göğüs altından kalça dahil var onu kullanabilir myiim acaba? Ve ne zaman kullanmaya başlayacaksınız dikişlerden hemen takılır mı acaba ?
Yamuna pahalı ve içi demirli olunca vazgeçtim yaz vakti bide emzirirken zorBir de şu korse işi var kızlar ya ben hala almadım.yamuna çok pahalı geldi bana illa onu mu almak lazım.evde bi tane göğüs altından kalça dahil var onu kullanabilir myiim acaba? Ve ne zaman kullanmaya başlayacaksınız dikişlerden hemen takılır mı acaba ?
bunu canım ?Ben lila korse diye bi yerden yazlık korse aldım, hem fiyatı uygun hem de delikli yazın çok bunaltmaz dedim bi incele istersen canım
bakayım canım nerden aldınBen lila korse diye bi yerden yazlık korse aldım, hem fiyatı uygun hem de delikli yazın çok bunaltmaz dedim bi incele istersen canım
Evet ya arkadaşım aldı nefes alamıyorum ki bunu takmak imkansız diyor. Bende kalçamı da toplasın istiyorum ama nefes alır mıyım bilmemYamuna pahalı ve içi demirli olunca vazgeçtim yaz vakti bide emzirirken zor
Evet canım bunun ten rengini aldımbunu canım ?
Trendyoldan aldım canım ben. Bende önceden yamuna korse de vardı . Çok kalın ve kullanımı zorbakayım canım nerden aldın
Evet ya arkadaşım aldı nefes alamıyorum ki bunu takmak imkansız diyor. Bende kalçamı da toplasın istiyorum ama nefes alır mıyım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?