Ah keşke.. zor sezaryen. Yani işin açıkçası benim ağrı eşiğim zaten çok yüksek değil canım kıymetlidir ama yine de zor. Şöyle ki başka bir ameliyat olsa yatar iyileşirsin ama bu doğum ile ilgili. Kısacası şu an hayatta senden bir milyon kat daha değerli bir şey var. Evlatcığın. O yüzden ağrı sancı acı gaz hepsi vız geliyor. Sürekli doğrul süt sağ emzirme denemeleri yap alt temizle. Kolay iyileşecek gibi durmuyorCok sukur kuvoze girmemis gozun aydin. Sezaryeni nasil atlattin canim kolay gecti mi agrilarin?
Ayy cok heycanlanarak okudum hayırlı ugurlu olsun canım maşallah kuveze girmemsine cok sevindim,agrilarin nasil iyimisin şimdi bol bol yürü der doktor simdi sanaÇok teşekkür ederim herkese. Doğuma 3 haftamız vardı. Kendiliğinden suyum geldi. Ama az değil baya geldi. Hemen hastaneye gittik. Ben belki bir kaç gece yatırırlar karnımda kalır biraz daha diye düşünüyordum. Ama öyle olmadı suyum hep gelmeye devam etti bayağı indi karnım. NST de sancım hiç çıkmadı. Çok çok azdı. 2 saat kadar bekledik. Sancı çıkmayınca enfeksiyon riskine karşı sezaryen oldum. Bebeğim kuvöze girmedi çok şükür. 3 kg doğdu. Mama ile beslendi hastanede sütüm olmadığı için. Şimdi evde biraz mama biraz anne sütü devam ediyoruz.
Bol bol yürüdüm. Gaz çıkarmak çok önemli. Size söylemezlerse de hastanede de evde de mutlaka hoşaf için. Bağırsak hareketi çok önrmli. Hele geçmişte kabızlık sorunu yaşayan biriyseniz gerekirse fitil falan isteyin. O gaz çıkmadan o ağrılar geçmiyor.Ayy cok heycanlanarak okudum hayırlı ugurlu olsun canım maşallah kuveze girmemsine cok sevindim,agrilarin nasil iyimisin şimdi bol bol yürü der doktor simdi sana
Hastanede keşke şıiunu koysaydım dediğin birley varmı hani böyle akla gelemeyenNaçizane tavsiyem, herşeyinizi haftanız gelmeden hazırlayın. Ama herşeyi. Ben hazırım diyordum değilmişim. Bebekle birlikte yatacağınız odada herşeyiniz olsun. Kalk git al gel lüks. Bir de size yardımcı olacak kim var ise, eş, anne, kardeş vs eşyaların yerlerini ve tanımlarınızı bilsinler. Ayni dili konuşun yani
Birşey istiyorum yerini tarif etmeme rağmen anlamıyorlar falan. Boğacam
Umarım vaktinde ve sağlıkla kavuşursunuz her biriniz bebişlerinizeama dediğim gibi erken gelebiliyorlar hiç beklemediğiniz bir anda buna hazrlıklı olmak çok önemli.
Hadi ya peki yanina kac kişi kalmasina izin verdiler ben annem kayinvalkdem ve eşim de olsun istiyorum,acaba bu konuda kati kurallar varmi hala refakatci falan nasil olcak bilmiyomNaçizane tavsiyem, herşeyinizi haftanız gelmeden hazırlayın. Ama herşeyi. Ben hazırım diyordum değilmişim. Bebekle birlikte yatacağınız odada herşeyiniz olsun. Kalk git al gel lüks. Bir de size yardımcı olacak kim var ise, eş, anne, kardeş vs eşyaların yerlerini ve tanımlarınızı bilsinler. Ayni dili konuşun yani
Umarım vaktinde ve sağlıkla kavuşursunuz her biriniz bebişlerinizeama dediğim gibi erken gelebiliyorlar hiç beklemediğiniz bir anda buna hazrlıklı olmak çok önemli.
Hastane sadece eşime izin verdi. Ama zaten ben asla riske atıp başka birini daha almazdım. Eşimi doğuma da almadılar. Doğuma girsin çok istemiştim. Olmadı.Hadi ya peki yanina kac kişi kalmasina izin verdiler ben annem kayinvalkdem ve eşim de olsun istiyorum,acaba bu konuda kati kurallar varmi hala refakatci falan nasil olcak bilmiyom
Haklisin canim ama işte kayinvalidemin ilk torunu ,annemde bana güç verir diye istiyorum eşim zatenyerinde duramiyor cok heycanliHastane sadece eşime izin verdi. Ama zaten ben asla riske atıp başka birini daha almazdım. Eşimi doğuma da almadılar. Doğuma girsin çok istemiştim. Olmadı.
Ama bugün itibariyle normalleşme (!) başlıyor. Belki alırlar.. hastaneden hastaneye Doktordan doktora fark da ediyor olabilir.
Çok bilmişlik de yapmak istemiyorum ama siz yine de çok normalleşmeyin. Özellikle İstanbulda yaşayanlar. Şu an virüsü taşıyıcı insan sayısını düşündükçe ürperiyorum.
Haklisin canim ama işte kayinvalidemin ilk torunu ,annemde bana güç verir diye istiyorum eşim zatenyerinde duramiyor cok heycanlibirde antepte yaşıyoruz burda biraz daha iyi ortalik , önlemlerini alirlarsa bişey olmaz inşallah istemezlersede tek annem.gelir napalim
Evet bende bı aydır hazırım sözde amaNaçizane tavsiyem, herşeyinizi haftanız gelmeden hazırlayın. Ama herşeyi. Ben hazırım diyordum değilmişim. Bebekle birlikte yatacağınız odada herşeyiniz olsun. Kalk git al gel lüks. Bir de size yardımcı olacak kim var ise, eş, anne, kardeş vs eşyaların yerlerini ve tanımlarınızı bilsinler. Ayni dili konuşun yani
Rabbim kolay gecirtsin canim. Her iki dogum seklinden de korkuyorum ama normalden daha cok korkuyorum malesefAh keşke.. zor sezaryen. Yani işin açıkçası benim ağrı eşiğim zaten çok yüksek değil canım kıymetlidir ama yine de zor. Şöyle ki başka bir ameliyat olsa yatar iyileşirsin ama bu doğum ile ilgili. Kısacası şu an hayatta senden bir milyon kat daha değerli bir şey var. Evlatcığın. O yüzden ağrı sancı acı gaz hepsi vız geliyor. Sürekli doğrul süt sağ emzirme denemeleri yap alt temizle. Kolay iyileşecek gibi durmuyor
Güzel soru ,ben de merak edıyorum mesela suyu patlatcagında fln cokmu harwketlı oluyo vsTecrubeli anne adaylarına bir sey sormak istiyorum doğum günü ya da bir gün öncesinde falan bebeğinizin hareketlerinde belirgin değişim oluyor mu itme, çekme, değişik yerlere vurma ,toplanma,çok hareketlilik, az hareketlilik vs , yani doğum tahmin ediliyor mu bu şekilde
İki dogumumda da hiçbir belirti hatırlamıyorum bı anda suyum geldi o kadarTecrubeli anne adaylarına bir sey sormak istiyorum doğum günü ya da bir gün öncesinde falan bebeğinizin hareketlerinde belirgin değişim oluyor mu itme, çekme, değişik yerlere vurma ,toplanma,çok hareketlilik, az hareketlilik vs , yani doğum tahmin ediliyor mu bu şekilde
Hayır hiç sanmam uyurken geliyor kiminin kiminin otururken gezerkenGüzel soru ,ben de merak edıyorum mesela suyu patlatcagında fln cokmu harwketlı oluyo vs
Ben hatırladığım kadarıyla diğer günlerden farklı bişey yaşamadım. Gece sancılarla uyandım, giderek arttı ve öğlen doğum oldu. Genelde bi anda oluyor. Bide bende sabah nisan geldi o zaman zaten anlaşılıyor iyice ama bebek hareketlerinde bi farklılık yoktu ekstra.Tecrubeli anne adaylarına bir sey sormak istiyorum doğum günü ya da bir gün öncesinde falan bebeğinizin hareketlerinde belirgin değişim oluyor mu itme, çekme, değişik yerlere vurma ,toplanma,çok hareketlilik, az hareketlilik vs , yani doğum tahmin ediliyor mu bu şekilde
Bende pentinin bi korsesi var buna benziyor baya sıkı. Bu tarz işe yaramaz mı ya?Trendyoldan aldım canım ben. Bende önceden yamuna korse de vardı . Çok kalın ve kullanımı zor
Teşekkür ederimİki dogumumda da hiçbir belirti hatırlamıyorum bı anda suyum geldi o kadar
doğumdan bir önceki gün aşırı hareketliydi bebek yanımda karşımda oturanlar görebiliyodu ama belki tesadüftür çünkü bebek oldukça büyümüştü .suyum nişanım gelmedi benim sadece sancılandım hastanede suyumu açtılarGüzel soru ,ben de merak edıyorum mesela suyu patlatcagında fln cokmu harwketlı oluyo vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?