2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Yengem cok cok rahat gecirdi sezaryeni ama ablam cok zorlandi. Kisiden kisiye degisiyor ama dedigin gibi psikoloji onenli oldugundan kendimi tanidigimdan sezaryen istiyorum. Rabbim de saglikla hayirli olani nasip etsin ama gercekten niye bu kadar odlek biriyim anlamadimcanim yanmamali asla. Hep boyleyim esim ailem hepsi bildigi icin aman sen hasta olma biz olalim derlerBen de kendimi soyle adapte ediyorum; kalici olmayacak agrilarim insaAllah ve dunyaya bir birey getirmis olcam. Oyle rahatliyorum

Saglıkla büyüsün bebişin cnm geçmiş olsun

Altına yapmışsındırrr

Merhaba canlar..yeni dogm yapan annelere oncelkle hayrli olsun diorm süreci kolaylkla atlatmanizi temenni ediorm.henuz dogm yapmayı bekleyenler de Allah yardımcısı olsun.bugun 4. Günümüzde ya ilk gunlere göre daha iyiyim süt de kısmen düzene bindi bugüne hamdolsun.hersey geçip hcbsey sonsuz kalmiyo düşüncesiyle sabrımızı arttırın...Allah kolaylık versin

Amin canim tesekkur ederiz dogum yapip 4 gunu atlattigimi gormeyi temenni ediyorum hep Rabbim hepimize kolaylik versin sana da bebegini saglikla buyutmeyi nasip etsin amin

Yani allah muhafaza mecbur kalıp herhangi bir ameliyata girsem o da beni yıpratır herhalde.

Elbette herkesin olaylara yaşadıklarına karşı yaklaşımları çok farklı oluyor o yüzden, kendine uygun olanı en iyi yine insan kendi bilir. Rabbim kimseyi inşallah mecbur kalacağı bir durumda bırakmaz, her zaman herseyde hakkımızda hayırlısı olsun

Genel olarak zaten doktorlarında uyusmadigi çok konu olabiliyor ama yinede böyle bir ihtimal varsa dikkat etmek gerekir

Arada bana da öyle oluyor canım ilk herhalde ondan

Kesinlikle herşey çok kişisel, eldeki bir kesik bile insanın canını çok acıtabilir. Bende kendimi daha önceki ameliyatlarımı düşünerek ve geçeceğini bilerek motive ediyorum. Sonuçta bir çok insan sezaryen oliyor ve sonrasında normal hayatlarına dönüyor. Insanın yanında bakıcak ve nazi geçicek biri varsa çokta dusunmemeli :)

Doğunca gözünü ondan ayiramicaksin emin ol uyurken uyansın kucagima alıyım diceksin durmadan koklicaksin ve sadece sen susturabileceksin en güzeli de o
Bende şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl bakacam diye tek basima diye eşim iş saatlerini değiştirdi o yardım edecek biraz da ne bilim gene düşünmekten alamıyorum kendimi

Kesinlikle öyleyim.içimde oynuyor ama doktora gidince aaa bebeğim hala içimde oluyorum geçen arkadasım bebeğini gördüm beniö bebkle aynı kiloda.bu kadarlık bebek içimde mi şimdi diyr şok oldum. Artık çok sabırsızım ya

Olabilir bir de bebekler çok güzel gerçekten o kadar güzel biseye sahip olmak ne bileyim mucize gibi
Ben gece yataga girince o boşluğu hissediyorum canım sanki bebek yok normal gobegim varmis gibi ama bi tane tekme gelince hemen kendine gel sen 2 canlisin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…