- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
- 53
Yengem cok cok rahat gecirdi sezaryeni ama ablam cok zorlandi. Kisiden kisiye degisiyor ama dedigin gibi psikoloji onenli oldugundan kendimi tanidigimdan sezaryen istiyorum. Rabbim de saglikla hayirli olani nasip etsin ama gercekten niye bu kadar odlek biriyim anlamadimGeçen biri yazmıştı, normal doğumun kolay oldugunu ama psikolojik olarak travmasını çok uzun zaman sürdüğünü, bende kendimde aynısını yaşadığımı farkettim. Bazı şeyleri normal doğum düşününler için yazmak istemiyorum ama ben çoğunlukla psikolojik olarakta sezaryen istiyorum. Açıkçası sezaryenin çok daha ağrılı yada zorlayıcı olduğunu tahmin edebiliyorum, ameliyat sonuçta. Daha önce iki ameliyat geçirdim ve ayağa kalkmak zor oldu ama sonunda hepsi geçti bitti, kafa olarak onlarla alakalı hiç bir sorunum yok, bence buda önemli birşey
Rabbim yardimcimiz olsun canim yapacak bir sey yok annelik boyle isteBen de korkuyordum ikisinden de. Ama sezaryenın bu kadar zor olduğunu cidden tahmin etmezdim
Saglıkla büyüsün bebişin cnm geçmiş olsunÇok teşekkür ederim herkese. Doğuma 3 haftamız vardı. Kendiliğinden suyum geldi. Ama az değil baya geldi. Hemen hastaneye gittik. Ben belki bir kaç gece yatırırlar karnımda kalır biraz daha diye düşünüyordum. Ama öyle olmadı suyum hep gelmeye devam etti bayağı indi karnım. NST de sancım hiç çıkmadı. Çok çok azdı. 2 saat kadar bekledik. Sancı çıkmayınca enfeksiyon riskine karşı sezaryen oldum. Bebeğim kuvöze girmedi çok şükür. 3 kg doğdu. Mama ile beslendi hastanede sütüm olmadığı için. Şimdi evde biraz mama biraz anne sütü devam ediyoruz.
Altına yapmışsındırrrBenim Dr da korse onermemisdi hatta hiç bı ise yaramaz diye de ısrar etti . Ama ben yine de normal Medical korse kullanmisdim ki bunlar gercekden çok zor kullanması altı külot ve göbeği sıkan vardı bı tane onunla hiç nefes bile alamamisdim sonra Medical e gecmisdim .
Bı de ilk gebeligimde suyum geldiğinde eşime kalk diyordum o da altına yapmissindir diyordu bana hiç unutmuyorumama ikinci sabah 10 gibi gelmisdi suyu telefon la söylemişdim hemen geldi yarım saat içinde
Amin canim tesekkur ederizMerhaba canlar..yeni dogm yapan annelere oncelkle hayrli olsun diorm süreci kolaylkla atlatmanizi temenni ediorm.henuz dogm yapmayı bekleyenler de Allah yardımcısı olsun.bugun 4. Günümüzde ya ilk gunlere göre daha iyiyim süt de kısmen düzene bindi bugüne hamdolsun.hersey geçip hcbsey sonsuz kalmiyo düşüncesiyle sabrımızı arttırın...Allah kolaylık versin
Yani allah muhafaza mecbur kalıp herhangi bir ameliyata girsem o da beni yıpratır herhalde.
çok istiyorum öyle olsun :) pat suyum gelsin eşime gidelim diyeyimplanlı sezeryanı ondan çok istemiyorum ama kısmet.
gördğm ama bunun da yorumlarında sıcakta kullanmak çok zor yazıyor
aaa bunu hiç bilmiyordum hatta bazen doktorlar kullanmaya başla diyor diye biliyordum
Bu sıkıntı işte.pıhtılaşma sorunum var zaten bir de bununla daha sıkıntı mı olur bilemedim.doltora sorsam en iyisi olacak sanırım
Arada bana da öyle oluyor canım ilk herhalde ondanBazen icimde bir bebek olduğuna inanamıyorum çok tuhafıma gidiyor niye bilmiyorum öyle rahat hamilelik gecirdgimden filan da değil ne bileyim hayalini kuramiyorum sanırım kucağıma alınca hissedicem sizede öyle oluyor mu bende mi tuhaflik
Yengem cok cok rahat gecirdi sezaryeni ama ablam cok zorlandi. Kisiden kisiye degisiyor ama dedigin gibi psikoloji onenli oldugundan kendimi tanidigimdan sezaryen istiyorum. Rabbim de saglikla hayirli olani nasip etsin ama gercekten niye bu kadar odlek biriyim anlamadimcanim yanmamali asla. Hep boyleyim esim ailem hepsi bildigi icin aman sen hasta olma biz olalim derler Ben de kendimi soyle adapte ediyorum; kalici olmayacak agrilarim insaAllah ve dunyaya bir birey getirmis olcam. Oyle rahatliyorum
Olabilir bir de bebekler çok güzel gerçekten o kadar güzel biseye sahip olmak ne bileyim mucize gibiArada bana da öyle oluyor canım ilk herhalde ondan
Doğunca gözünü ondan ayiramicaksin emin ol uyurken uyansın kucagima alıyım diceksin durmadan koklicaksin ve sadece sen susturabileceksin en güzeli de oOlabilir bir de bebekler çok güzel gerçekten o kadar güzel biseye sahip olmak ne bileyim mucize gibi
Sağlıkla kavuştursun rabbim inşallah bizleriOlabilir bir de bebekler çok güzel gerçekten o kadar güzel biseye sahip olmak ne bileyim mucize gibi
Bende şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl bakacam diye tek basima diye eşim iş saatlerini değiştirdi o yardım edecek biraz da ne bilim gene düşünmekten alamıyorum kendimiDoğunca gözünü ondan ayiramicaksin emin ol uyurken uyansın kucagima alıyım diceksin durmadan koklicaksin ve sadece sen susturabileceksin en güzeli de o
Kesinlikle öyleyim.içimde oynuyor ama doktora gidince aaa bebeğim hala içimde oluyorumBazen icimde bir bebek olduğuna inanamıyorum çok tuhafıma gidiyor niye bilmiyorum öyle rahat hamilelik gecirdgimden filan da değil ne bileyim hayalini kuramiyorum sanırım kucağıma alınca hissedicem sizede öyle oluyor mu bende mi tuhaflik
Tam 39 da mı alcak25 hazirana sezeryan için gün alındı kizlar çok isterdm 5 gün daha önce olsun benim burcundan olsunama o zaman 39 u doluyo 39 dolmadan sağlıklı degil
Evet canim tam 39 oluyoTam 39 da mı alcak
Ben gece yataga girince o boşluğu hissediyorum canım sanki bebek yok normal gobegim varmis gibiOlabilir bir de bebekler çok güzel gerçekten o kadar güzel biseye sahip olmak ne bileyim mucize gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?