İçinizden analık iç güdüsü çıkacak hiç merak etmeyin.. sadece bebek de değil herşeye yetiseceksiniz emin olun Allah kimseye muhtaç ettirmesin kimseyi .Bende şimdiden kara kara düşünüyorum nasıl bakacam diye tek basima diye eşim iş saatlerini değiştirdi o yardım edecek biraz da ne bilim gene düşünmekten alamıyorum kendimi
Amin canim inşallah en önemlisi zaten kendine yetebilmek muhtaç olmamak vallahi artık burdanda destek alırım birazİçinizden analık iç güdüsü çıkacak hiç merak etmeyin.. sadece bebek de değil herşeye yetiseceksiniz emin olun Allah kimseye muhtaç ettirmesin kimseyi .
Benim de kesinlikle tam olarak hissettiklerim böyle ..Bazen icimde bir bebek olduğuna inanamıyorum çok tuhafıma gidiyor niye bilmiyorum öyle rahat hamilelik gecirdgimden filan da değil ne bileyim hayalini kuramiyorum sanırım kucağıma alınca hissedicem sizede öyle oluyor mu bende mi tuhaflik
Rabbim yardimcin olsun canim saglikla kucagina alirsin insaAllah. Korkmamak icin kendini teselli etmenin yolunu bulmaya calisKızlar doktora gittim önceden sezeryanım oldugu için dikişlerim incelmiş 37+3te alacak cok korkuyorum erken diye kilosu da 2325 su an 15 gğnde ne kadar alırsa artık inş küveze girmeden saglıkla evimize dönsek benim için dua edin
Valla zayıf olmasını degil haftasını takıyorum küçğk mü diye yoksa şişnam bebek beklentim yok 2500 ü geösin premature olmasın yeterRabbim yardimcin olsun canim saglikla kucagina alirsin insaAllah. Korkmamak icin kendini teselli etmenin yolunu bulmaya calis
37_40 hafta arası normal zaten canım ,saglıkla gelsın ınsallah anneli babalı buyusunValla zayıf olmasını degil haftasını takıyorum küçğk mü diye yoksa şişnam bebek beklentim yok 2500 ü geösin premature olmasın yeter
İnşallah saglıkla dogsun37_40 hafta arası normal zaten canım ,saglıkla gelsın ınsallah anneli babalı buyusun
Kızlar doktora gittim önceden sezeryanım oldugu için dikişlerim incelmiş 37+3te alacak cok korkuyorum erken diye kilosu da 2325 su an 15 gğnde ne kadar alırsa artık inş küveze girmeden saglıkla evimize dönsek benim için dua edin
İnş cnm saglıkla dogsun gerçi suyu sancısı gelip dogan kiii vok 38. Haftada bakalım rabbim ne kapı acacak tedirhinim kötü seyler yasadıgım için37den sonra zaten prematüre olmuyor canim, 2 haftada kilo alor mutlaka bol protein, kalsiyum ile beslen. Zaten tüm organların gelişimi 34.haftada tamamlandı, şuan sadece büyüyor. Benim kızım 35+1 de doğmuştu 2410 gr. Hiç kuveze girmedi maşallahı vardı, hiç sağlık problemi yaşamadık. Endişe etmene gerek yok
Sağlıkla gelsin minik içini gerah tut bir şey olmaz inşallahKızlar doktora gittim önceden sezeryanım oldugu için dikişlerim incelmiş 37+3te alacak cok korkuyorum erken diye kilosu da 2325 su an 15 gğnde ne kadar alırsa artık inş küveze girmeden saglıkla evimize dönsek benim için dua edin
Inşallah kötü birşey olmaz, bol bol dua et, içini ferah tutİnş cnm saglıkla dogsun gerçi suyu sancısı gelip dogan kiii vok 38. Haftada bakalım rabbim ne kapı acacak tedirhinim kötü seyler yasadıgım için
Birinciyi kaybettim gecen sene haziran da ve cok istedim brnrğim olsun diye 4 ay sonra hamile kaldım 100 1 bu ihtimal herkeste var riske atamam dedi bende birsey demedimSağlıkla gelsin minik içini gerah tut bir şey olmaz inşallahİki sezeryan arası ne kadardı?
İnşallah canım bi cıksam saglıkla evimize dönsek hayırlısı ileInşallah kötü birşey olmaz, bol bol dua et, içini ferah tut
anladım canım ben bilmiyordum kusura bakma nolurBirinciyi kaybettim gecen sene haziran da ve cok istedim brnrğim olsun diye 4 ay sonra hamile kaldım 100 1 bu ihtimal herkeste var riske atamam dedi bende birsey demedim
Yok estağfurullah nereden bilecen inş saglıkla dikişlerime birsey olmadan saglıkla dediği günde dogar duaya cok ihtiyacım varanladım canım ben bilmiyordum kusura bakma nolurSağlıkla alacaksın inşallah kucağına
Ederim ben sana canımYok estağfurullah nereden bilecen inş saglıkla dikişlerime birsey olmadan saglıkla dediği günde dogar duaya cok ihtiyacım var
İnşallah canımEderim ben sana canımSende bana et hepimizinki sağlıkla gelsin
Birinciyi kaybettim gecen sene haziran da ve cok istedim brnrğim olsun diye 4 ay sonra hamile kaldım 100 1 bu ihtimal herkeste var riske atamam dedi bende birsey demedim
Bi fenomen hamıle de bunu önermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?