2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Hayirlisiyla kilo alir insallah canim. Benimki de zayif ama doktor 2500ten sonra hic sikinti olmaz dedi..ben de 2 haftadir bol protein yedim. Sabahlari 3 yumurta ye. Her gun de en az 8 köfte boyutunda et var benim diyetimde. Gebelik sekerim olmasina ragmen bebege kilo aldirabilmek icin tahin pekmez de verdi diyetisyen. Bir de baklagil protein yerine gecmez dedi. Mutlaka et, tavuk, baliktan birisi olacak. Bizimki 2 haftada biraz toparladi bu sekilde..seninki de toparlar. En az gunde 20 gr almasını bekliyoruz demişti doktor. Seninki oyle olursa 2500i gecer zaten

Bende öyleyim canım inan oturmak bile sıkıntı afedersin batıyo bana oturduğumda ve üç gündür düzensiz sancim var yarın randevum ebeye söylerim hani ne der
Benimde 3 gundur düzensiz kasilmalarim var sanirim artik doguma hazirlaniyor umarim 41 e kadar beklemeyiz diyorum ben kendime bekledikce kafasi da büyüyor dogum zor oluyor

Kızlar yürüyüş hurma falan böyle şeyler yapıyor musunuz ben iki gündür yürüyüşe başladım, hurma aldım yarın başlayacağım yemeye

Yumurta ve muz kilo aldiriyor bebislere ben de muz cok yiyordum gebelik sekerim varmis bilmiyordum sonra bıraktım insallah toparlar kilosunu ama iyi 2500 kilo daha da alir zaten

3-4 tane yemeyi düşünüyorum yaş hurma aldım 40 geçsin istemiyorum korkuyordum ama artık gelsin istiyorum baya ağırlaştım
Neden yas hurma aldınız Medine hurmasi kullandi benim.arkadasim son 4 hafta kala hergun 5 6 adet yedi maslalah doğumu cok kolay gecmisti acilmasi falan baya iyiydi yaş hurma yada medine hurmasi fark edermi ki acaba

O stres bendede var bende kismet olursa normal dogum istiyorum ama basima ne gelcek bilmiyorum kaygilar son 2 haftadir kabus olarak ruyalarima giriyor epidural.normal dogum yap en iyisi diyorum.kendime doktprumla görüşüp buna karar vercem
Bende epidural istiyorum doktorum önermiyoruz aslinda onu cok ama dayanilamayacak kadar hissedersen kendini öyle yapariz epidural dedi normalde bazen hissetmediğin icin tam ikinamiyormus

Neden yas hurma aldınız Medine hurmasi kullandi benim.arkadasim son 4 hafta kala hergun 5 6 adet yedi maslalah doğumu cok kolay gecmisti acilmasi falan baya iyiydi yaş hurma yada medine hurmasi fark edermi ki acaba
Bilmiyorum satıcı tavsiye etti eşide hamileymiş bu hurma dan yiyo dedi diğerleri glikozlu dedi bizde ondan aldık.

Banada çok uyuşukluk çöktü üstüme biley yapasım gelmiyo halbuki bu zamana kadr herşeyi kendm yapabiliyodum gayet iyiydim
Sorma bugün sinirimden oturup agladim sonra dedim neden ağlıyorum is yapamayınca sinirlerim bozuluyor temizlik hastasiyim resmen kiziyorum kendime bu kadar takma diye yat dinlen zaten yorulcan diyorum ama rahat edemiyorum

Yok izlemiyorum bagiriyolar falan etkieniyorum o sebeple izlemiyorum birsey dicem akintin falan oluyormu benim cok oluyor surekli camasir degistir degistir yoruldum vallahi acaba bi bende mi oluyo

Bidaha doktorum alttan muane etti mantar vardi bende onun gibi bir muayene mi acaba Ya ınslalah kolay dogum olur hepimizin hic tecrube olmayınca bekledikce kaygilaniuor ya nefesim yetmezse ya ikinamazsam falan diye bi an önce sag sağlim doğursakta bitse

Aa olabilir belki glikozlu evet hic aklima gelmemisti Tugba kuruyemisciye soralim.yarin
Aynen canım inşAllah faydası olur
bende de var o ya ıkınamazsam falan diye çok korkuyorum sürekli video falan izliyorum nasıl olmalı diye ama bakalım başımıza neler gelicek

Onun kadar kolay değil elbet o biraz daha yüzeysel kalıyo. Zora şartlama kendini kolay olucak inşallah. Tecrübem var ama tedirginim. Başıma ne geleceğini az çok tahmin ettiğim için. Sadece biraz daha bilerek gidicem bu da biraz olsun rahatlatıyo. Biticek inşallah canım biticek. Sonra ne çok beklemiştik gün saymıştık dicez :) inşallahhh

Yok izlemiyorum bagiriyolar falan etkieniyorum o sebeple izlemiyorum birsey dicem akintin falan oluyormu benim cok oluyor surekli camasir degistir degistir yoruldum vallahi acaba bi bende mi oluyo
Evet mantar varmış bende de. Fitil vermişti kullandım geçti. Ama yanma falan yapmadı akıntı. Suyla karışık geliyodu. Artık onun yerini sümüksü akıntıya bıraktı. Arada o geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…