Kızlar doktora gittim önceden sezeryanım oldugu için dikişlerim incelmiş 37+3te alacak cok korkuyorum erken diye kilosu da 2325 su an 15 gğnde ne kadar alırsa artık inş küveze girmeden saglıkla evimize dönsek benim için dua edin
Benimde 3 gundur düzensiz kasilmalarim var sanirim artik doguma hazirlaniyor umarim 41 e kadar beklemeyiz diyorum ben kendimeBende öyleyim canım inan oturmak bile sıkıntı afedersin batıyo bana oturduğumda ve üç gündür düzensiz sancim var yarın randevum ebeye söylerim hani ne der
Yumurta ve muz kilo aldiriyor bebislere ben de muz cok yiyordum gebelik sekerim varmis bilmiyordum sonra bıraktım insallah toparlar kilosunu ama iyi 2500 kilo daha da alir zatenHayirlisiyla kilo alir insallah canim. Benimki de zayif ama doktor 2500ten sonra hic sikinti olmaz dedi..ben de 2 haftadir bol protein yedim. Sabahlari 3 yumurta ye. Her gun de en az 8 köfte boyutunda et var benim diyetimde. Gebelik sekerim olmasina ragmen bebege kilo aldirabilmek icin tahin pekmez de verdi diyetisyen. Bir de baklagil protein yerine gecmez dedi. Mutlaka et, tavuk, baliktan birisi olacak. Bizimki 2 haftada biraz toparladi bu sekilde..seninki de toparlar. En az gunde 20 gr almasını bekliyoruz demişti doktor. Seninki oyle olursa 2500i gecer zaten
Ben de hurma yiyorum yürüyüş yok ama hurma yiyorum gunde kac tane yiyosunuKızlar yürüyüş hurma falan böyle şeyler yapıyor musunuz ben iki gündür yürüyüşe başladım, hurma aldım yarın başlayacağım yemeye
3-4 tane yemeyi düşünüyorum yaş hurma aldım 40 geçsin istemiyorum korkuyordum ama artık gelsin istiyorum baya ağırlaştımBen de hurma yiyorum yürüyüş yok ama hurma yiyorum gunde kac tane yiyosunu
Neden yas hurma aldınız Medine hurmasi kullandi benim.arkadasim son 4 hafta kala hergun 5 6 adet yedi maslalah doğumu cok kolay gecmisti acilmasi falan baya iyiydi yaş hurma yada medine hurmasi fark edermi ki acaba3-4 tane yemeyi düşünüyorum yaş hurma aldım 40 geçsin istemiyorum korkuyordum ama artık gelsin istiyorum baya ağırlaştım
Bende epidural istiyorum doktorum önermiyoruz aslinda onu cok ama dayanilamayacak kadar hissedersen kendini öyle yapariz epidural dedi normalde bazen hissetmediğin icin tam ikinamiyormusO stres bendede var bende kismet olursa normal dogum istiyorum ama basima ne gelcek bilmiyorum kaygilar son 2 haftadir kabus olarak ruyalarima giriyorepidural.normal dogum yap en iyisi diyorum.kendime doktprumla görüşüp buna karar vercem
Bilmiyorum satıcı tavsiye etti eşide hamileymiş bu hurma dan yiyo dedi diğerleri glikozlu dedi bizde ondan aldık.Neden yas hurma aldınız Medine hurmasi kullandi benim.arkadasim son 4 hafta kala hergun 5 6 adet yedi maslalah doğumu cok kolay gecmisti acilmasi falan baya iyiydi yaş hurma yada medine hurmasi fark edermi ki acaba
Sorma bugün sinirimden oturup agladim sonra dedim neden ağlıyorumBanada çok uyuşukluk çöktü üstüme biley yapasım gelmiyo halbuki bu zamana kadr herşeyi kendm yapabiliyodum gayet iyiydim
Yok izlemiyorum bagiriyolar falan etkieniyorum o sebeple izlemiyorum birsey dicem akintin falan oluyormu benim cok oluyor surekli camasir degistir degistir yoruldum vallahi acaba bi bende mi oluyoBi de normal doğum videolarını izliyorsan eğer tavsiye etmem. Ben daha önce yaşadığım bildiğim halde kötü etkilendim. Geceleri uykumdan ıkınarak uyandım. Bıraktım bütün kadın doğumcuları takip etmeyi :))
Aa olabilir belki glikozlu evet hic aklima gelmemisti Tugba kuruyemisciye soralim.yarinBilmiyorum satıcı tavsiye etti eşide hamileymiş bu hurma dan yiyo dedi diğerleri glikozlu dedi bizde ondan aldık.
Bidaha doktorum alttan muane etti mantar vardi bende onun gibi bir muayene mi acabaİlk doğumum çok zordu. Kilolu bi bebekti. Yaşım küçüktü. Ama bunu da normal doğurmak için bekliyorum. Yine de aksi bi durumda sezaryene karşı değilim. Sağlık için gerekirse o da kabul. Hiç kaygılanma. Başlıyor ve bitiyor. Acı çekiliyor elbet. Çatı muayenesi hiç rahatsız etmedi beni. Ben muayene yapılırken kendimi hava boşluğuna bırakmış gibi düşündüm :) saldım vücudumu. Hem işlemi yapan doktora hemde sana kolaylık. Bu aşamalardan geçilecek başka yolu yok maalesef
Aynen canım inşAllah faydası olurAa olabilir belki glikozlu evet hic aklima gelmemisti Tugba kuruyemisciye soralim.yarin
bende de var o ya ıkınamazsam falan diye çok korkuyorum sürekli video falan izliyorum nasıl olmalı diye ama bakalım başımıza neler gelicekBidaha doktorum alttan muane etti mantar vardi bende onun gibi bir muayene mi acabaYa ınslalah kolay dogum olur hepimizin hic tecrube olmayınca bekledikce kaygilaniuor ya nefesim yetmezse ya ikinamazsam falan diye bi an önce sag sağlim doğursakta bitse
Onun kadar kolay değil elbet o biraz daha yüzeysel kalıyo. Zora şartlama kendini kolay olucak inşallah. Tecrübem var ama tedirginim. Başıma ne geleceğini az çok tahmin ettiğim için. Sadece biraz daha bilerek gidicem bu da biraz olsun rahatlatıyo. Biticek inşallah canım biticek. Sonra ne çok beklemiştik gün saymıştık dicez :) inşallahhhBidaha doktorum alttan muane etti mantar vardi bende onun gibi bir muayene mi acabaYa ınslalah kolay dogum olur hepimizin hic tecrube olmayınca bekledikce kaygilaniuor ya nefesim yetmezse ya ikinamazsam falan diye bi an önce sag sağlim doğursakta bitse
Evet mantar varmış bende de. Fitil vermişti kullandım geçti. Ama yanma falan yapmadı akıntı. Suyla karışık geliyodu. Artık onun yerini sümüksü akıntıya bıraktı. Arada o geliyoYok izlemiyorum bagiriyolar falan etkieniyorum o sebeple izlemiyorum birsey dicem akintin falan oluyormu benim cok oluyor surekli camasir degistir degistir yoruldum vallahi acaba bi bende mi oluyo
Çok iyiyim :) hala daha hareket yok yani ağrılar sancılar var ama istikrarlı değil. Akşam 10 buçuktan beri belimde ağrı var arada yokluyo. Bekliyorum düzene girmesini. Uyku girmedi gözümejapon88 canım ne durumdasın?
Evet ya katılıyorum ben de 37_38 arası gelse ıyı sankı dıyorum yoksa cok zorlarBenimde 3 gundur düzensiz kasilmalarim var sanirim artik doguma hazirlaniyor umarim 41 e kadar beklemeyiz diyorum ben kendimebekledikce kafasi da büyüyor dogum zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?