2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canim senin anlattigin normal dogum hikayen Turkiyedekiyle alakasi yok. Cok guzel dogum gerceklestirmisler. Ozellikle seyi farkettim. 10 cm acilma oldugu halde bebegin yola girmesini beklemisler demistin. Turkiyede tam tersi 9 veya 10 u gorunce hemen catala alip bebek inmesmisse bile karna bastirip zorluyorlar ve bu durumda kesik cok olmus oluyor. Yani yurt disinda normali bu kadar istemelerinin sebebi bence dogum uzerine cok gelismis olmalari

Bizim burdakiler zamanla yarışıyor resmen, çoğu zaman hastalar bekliyor diye sureci hizlandiriyorlar

Valla camlara gözüm kesmiyor bi türlü sen yapmışsın ne güzel ev yüksek 5 kat aslında birazda korkuyorum galiba sagolsun eşim ben silerim dedide ona kalırsam yandım

Dün beni vajinal muayne etti doktor benimde ondan kaynaklı olabilir mi ?
Sanki muyeneden gibi
Aminnn hepimize inşallah

Aslında tam tersi. Avrupa doğum oranı konusunda bizle yarışamaz orda yeni doğum oranı yüzdesi çok düşük onun içinde bebeler kıymetli oluyor. Bir tanıdığımız Avrupa da, doğum yaptı bebek bir haftalık olmadan hastaneden çıkışını yapmamışlar. Anne bebeğe bakmak üzere hemşire eğitimini alıp, emin oldukları zaman çıkışını yapmışlar. Bizde hergün milyon bebek dünyaya geliyor onun için sanırım kimsenin gönlüyle oynayarak yapmıyorlar

Evet az sayida bebek doguyor canim ama sonucta 10 tane de dogursan acı acıdirbak ilk bebegim ve korkumdan sezaryen istiyorum. Ustelik ozelde yapiyoruz bari onlar ozensin paramizla dogum da yapamiyoruz adam akilliUlkemiz saglik sisteminde kesinlikle her ulkeden daha onde ama dogum konusunda acele etmeleri herkesi sezaryene yonlendiriyor ki sezaryen de cok zor bi dogum sekli

Kızlar sezaryen tarihimiz belli oldu 12 haziranda olucak
Hadi saglikla insaAllah kucagina alirsin canimBen erken dogum riskim oldugunu ogrenince bebegimle konustum ve hep dedim 12 hazirana kadar benle kal sonra dogarsin dedimBakarsin benim de 12 haziran olur

Valla camlara gözüm kesmiyor bi türlü sen yapmışsın ne güzel ev yüksek 5 kat aslında birazda korkuyorum galiba sagolsun eşim ben silerim dedide ona kalırsam yandım
Aman dikkat et canım benim yükseklik korkum var hiç cikamam o kadar yükseğe . Müstakil bodrum üstü dubleks bazen yukarı kattan bile korkuyorum bende ama Fransız camların korkuluklari var koca gobegimle zorla sigdim

Canım ben daha dogum yapmadim ama yaklasik 3 haftadir hergun yürüyorum salı kontrole gittim doktorum bebek kanala girmiş yürüyüş işe yaramis dedi dogumun koly olcak yurumeye devam et dedi

Onlara daha kolay geliyor sanırım son on onbeş yıldır sezeryan doğum oranı arttı. Öncesinde çok acil bir durum olursa alınırdı. Sağlıkla gelsinlerde minnoşlar

Kızlar sezaryen tarihimiz belli oldu 12 haziranda olucak

Bızde sizden 1gün önce olucaz 11.06.2020 haftaya bugun inşaallah.

37+4düz bugunke eger arada bı rahim batması olmasa bıde uyurken ıyı nefes alsam hamıle oldugumdan şüphe duyacam. O kadar hareletlıkı Maasallah oyle algılıyorum.
Burda okuyorum herkeste bı sancı bı agrı ıshal nişan akıntı leke herkes arka arkaya Maasallah doguruyor.
Benım oglan eger sezeryan olmasam sanki 40 41 nereye kadar gıderse duracak gıbı hissetmeye basladım.
Oysa hazıranın ıkıncı haftası bu bebiş durmaz dıyordum normal yada sezeryan farketmez yerınde durmuyor dıyordum.
Beklesem ne olacak dıyorum sımdıde kendı kendıme. Ama belfıtıgı olmasaydım kesın beklerdım. Sankı yapardım ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…