2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Valla camlara gözüm kesmiyor bi türlü sen yapmışsın ne güzel ev yüksek 5 kat aslında birazda korkuyorum galiba sagolsun eşim ben silerim dedide ona kalırsam yandım
Hiç eşine yaptırma emin ol şu hali bile onun yapacağından temizdir çok özenli kullandığım cam silme mikro fiber bezimle mutfağın yerlerini sildiğini gördüğüm an olay bitti annem geldi de daha fazla cinnet geçirmeden kurtuldum. Son haftalar artık tansiyonum hafif oynuyordu sinirden. Beş gün oldu annem geldi normale döndüm

Aman dikkat et canım benim yükseklik korkum var hiç cikamam o kadar yükseğe . Müstakil bodrum üstü dubleks bazen yukarı kattan bile korkuyorum bende ama Fransız camların korkuluklari var koca gobegimle zorla sigdim
Benimde fransız cam cnm olmadı içten silicemgüzelce sopaylada eşime artık

Başında durucam cnm o benim huyumu bilir

Aaa tebrik ederim Doğum gerçekleşmiş Allah analı,Babalı sağlıklı huzurlu büyütmek nasip etsin inşallah ♥♥♥ sütünde bol olsun.. Normal doğum oldu değil mi .. Ben yorumları kacirmisim
Normal doğum canım. İnşallah, sütümüzü arttırmaya çalışıyoruz

Kızlar normal dugumu tam gün olarak doktorlar biliyor mu ? Bide benim karnim sanki küçük gibi küçük gözüksede bebek büyüyor mu ? Haftaya gitcem doktora . Merak ettim

Ben ilk gebeligimde 8 ay boyunca yattım, normal doğum yaptim sonra bi zorluğu olmadi, 3 saatte doğum olmuştu
3 saatte dogum nasil oluyor . Cok merak ediyorum korkuuorum biraz ama normal isyiyorum bende . Sezeryandan daha cok korkuyorum . Neler oluyor neler bitiyor sanci baslayinca

Kızlar normal dugumu tam gün olarak doktorlar biliyor mu ? Bide benim karnim sanki küçük gibi küçük gözüksede bebek büyüyor mu ? Haftaya gitcem doktora . Merak ettim
Normal dogumun tarihi bilinmez. Karin kucuklugu de bebekle alakali degil. Doktora gidince kilosundan belli olur anlarsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…