- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Hiç eşine yaptırma emin ol şu hali bile onun yapacağından temizdirValla camlara gözüm kesmiyor bi türlü sen yapmışsın ne güzel ev yüksek 5 kat aslında birazda korkuyorum galiba sagolsun eşim ben silerim dedide ona kalırsam yandım
Ne yazik ki evet cok fazla ulkemizde sezaryen dogumOnlara daha kolay geliyor sanırımson on onbeş yıldır sezeryan doğum oranı arttı. Öncesinde çok acil bir durum olursa alınırdı. Sağlıkla gelsinlerde minnoşlar
Ay bi ben böyleyim saniyorum bende hep evi pis zannediyorumBen hep evi pis zannediyorum ya durmaksızın temizlik yapmak istiyorum tabiki olmuyor .sadece yaptığım gün mutluyum ertesi gün yine silmek istiyorumyardım istemekten de nefret ediyorum
Sancin yoksa normaldir canim.bence kanama oluyor çünküValla henüz sancı falan yok doktor kan gelirse normal dedi sancın veya su gelirse gel dedi diye rahatım şuan haberde vermedim bilmiyorum napsam
Dun inan nefes alamiyordum resmen. Normal bu durumlar canim.Kizlar 2 gündür nefes darligi oluyor normalmi sizde varmi?
Benimde fransız cam cnm olmadı içten silicemgüzelce sopaylada eşime artıkAman dikkat et canım benim yükseklik korkum var hiç cikamam o kadar yükseğe . Müstakil bodrum üstü dubleks bazen yukarı kattan bile korkuyorum bende ama Fransız camların korkuluklari var koca gobegimle zorla sigdim
Hiç eşine yaptırma emin ol şu hali bile onun yapacağından temizdirçok özenli kullandığım cam silme mikro fiber bezimle mutfağın yerlerini sildiğini gördüğüm an olay bitti annem geldi de daha fazla cinnet geçirmeden kurtuldum. Son haftalar artık tansiyonum hafif oynuyordu sinirden. Beş gün oldu annem geldi normale döndüm nasılsın
Mantıklı, benimki yağı dökmüş banyoda gözüne çarpan ilk bezle olay yerini temizlerken yakalandıBaşında durucam cnm o benim huyumu bilir
Bende kendmi kastıgm için ağrım oldu ilk gün.. bende basıklık varmış o yüzden hissettin çok dedi.. benmde sezryana dönüyoTeşekkür ederim canım biraz ağrı var ama sanki ben sezeryan tercih etcem gibi muayne kendimi biraz kastım hafif acıdı öyle
Normal doğum canım. İnşallah, sütümüzü arttırmaya çalışıyoruzAaa tebrik ederim Doğum gerçekleşmişAllah analı,Babalı sağlıklı huzurlu büyütmek nasip etsin inşallah ♥♥♥ sütünde bol olsun.. Normal doğum oldu değil mi .. Ben yorumları kacirmisim
Mantıklı, benimki yağı dökmüş banyoda gözüne çarpan ilk bezle olay yerini temizlerken yakalandıbeklersen yapar.
Öncelikle hayırlı olsun bebegin canimmmNormal doğum canım. İnşallah, sütümüzü arttırmaya çalışıyoruz ❤
3 saatte dogum nasil oluyor . Cok merak ediyorum korkuuorum biraz ama normal isyiyorum bende . Sezeryandan daha cok korkuyorum . Neler oluyor neler bitiyor sanci baslayincaBen ilk gebeligimde 8 ay boyunca yattım, normal doğum yaptim sonra bi zorluğu olmadi, 3 saatte doğum olmuştu
Bende senin gibi direk önümüzdeki ayın bugününe isinlanmak istiyorumKızlar sezaryen tarihi belli olunca beni aldı bir telaşerken gelmez de mi ya?? Bi de ilk deneyim korkusu da sardı şöyle gözümü kapatıp açsam da haziranın 20sine falan sıçramış olsak
Normal dogumun tarihi bilinmez. Karin kucuklugu de bebekle alakali degil. Doktora gidince kilosundan belli olur anlarsin zatenKızlar normal dugumu tam gün olarak doktorlar biliyor mu ? Bide benim karnim sanki küçük gibi küçük gözüksede bebek büyüyor mu ? Haftaya gitcem doktora . Merak ettim
Erken gelmez canim gelse de artik sorun degil zamanini tamamladi bebisler sukurKızlar sezaryen tarihi belli olunca beni aldı bir telaşerken gelmez de mi ya?? Bi de ilk deneyim korkusu da sardı şöyle gözümü kapatıp açsam da haziranın 20sine falan sıçramış olsak
Yaaa ne kadar guzel tekrar Tebrik ederim Çok bol olsun sütün inşallahNormal doğum canım. İnşallah, sütümüzü arttırmaya çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?