2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar sezaryen tarihi belli olunca beni aldı bir telaş erken gelmez de mi ya?? Bi de ilk deneyim korkusu da sardı şöyle gözümü kapatıp açsam da haziranın 20sine falan sıçramış olsak
Zamanında gelir inşallah Bende ultrasonda kocaman bebeği görünce doğum endişesini geçip gaz sancısına ne iyi gelir vs okumaya başladım

3 saatte dogum nasil oluyor . Cok merak ediyorum korkuuorum biraz ama normal isyiyorum bende . Sezeryandan daha cok korkuyorum . Neler oluyor neler bitiyor sanci baslayinca
Yanı aslında gece 4 lerde sancim başlamıştı ama öyle çok zorlayan bir şancı değildi sadece giderek sıklaştıgi için doğum olduğunu anlamıştım, sonra 10 larda hastaneye gittim 4 cm açıklık var doğum başlamış dediler, epidural yaptılar ama tutmadı, yanlış hatirlamiyorsam suni sancida verdiler, saatler 1 lerde doğdu :) süreç daha uzun olabilir ama benim için saat 10 larda başladı, sancılar çoğalmaya başladı filan :) simidiki sezaryen olcak ama bakalım nasıl olcak kendimi olumlu motive etmeye calisiyorum.

Herkesin durumu farklı olabiliyor, Hiç sancı hissetmeyenlerde oluyor. Bazılarında su geliyor, bazılarında nişan sancı genelde belden kasıklara vuruyor regl sancısı gibi ve daha fazlası oluyor

Son düzenleme:
Kızlar sezaryen tarihi belli olunca beni aldı bir telaş erken gelmez de mi ya?? Bi de ilk deneyim korkusu da sardı şöyle gözümü kapatıp açsam da haziranın 20sine falan sıçramış olsak
Keşke olsa ne güzel olur :)spinal olsun istedim bazen yapamicak gibi hissediyorum çok heyecanlı biriyim ama sonra doğum yapıp bebislerini gören anneleri görünce yapabilirim diyorum :) anestezi doktoruda zaten kötü hissederken sedasyon yaparız dedi rahatladım yinede :)

Az önce bende anneme dedim bı ilaç yok mu 20 gün uyuyayım sonra uyandırın dedim benimde 25 i sezeryan olarak bende bazen azcik erken gelse de normali denesem diyorum sezeryan düşüncesi hala korkutuyor

Merhabalar ben de doğuramayanlardanım son günler gerçekten zor geçiyor ikinci olmasına rağmen her ağrıyı sancı sanıp umutlanıyorum. Dr pazartesiye kadar bekleyelim olmazsa suni sancı veririz dedi sezeryana almak istemem dedi ilki normal doğumdu 39+2 de olmuştu erkek. Buda erkek bugün 39+3 yada 39+4 üm tam hatırlayamıyorum günümü. İnşallah pzartesiden önce kendi sancım gelir.

Insallah rahat bir sekilde kolayca olur . Sezeryana neden gecis yaptiniz ? 2. Normal dogum daha kolay oluyor dedikleri icin sordum

Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsün Ilk sancilariniz nasil geldi acaba merak ediyorum kac saat sanci çektiniz
Ben iki gün çektim ama onun sancı olduğunu bilmiyordum belim bacaklarım kasıklarım ve en cok da karnım ağrıyordu. Hatta ben onu gazdan olduğunu düşündüm yediklerim dokundu falan sandım. Karnım taş gibi oldu Dr gittim hiç bir alete girmeden karnıma dokundu senin sancın var dedi sonra nts bağladılar orada da çıktı

Kızlar lohusa şerbeti yaptınız mı ya da yapacak mısınız? ??
Annem yapcak sağolsun bol bol komposto ve şerbet dolapta doguruyorum o şekilde içiyorum simdi de çok içerim lohusayken daha iyi olur sanırım kutu meyvesuyu gazlı içecek falan hiç icemedigimden (yıllardır) böyle şeyleri seviyorum

Senin adına cok sevindim, bebişin maşallahı varmış gerçekten boylu poslu inşallah darısı bizim başımıza
Teşekkür ederim darısı başına inşallah sağlıklı olsunlar da kilo çok da önemli değil ama annelik çok güzel bir duyguymuş 3 gündür farklı bir sevgi bu

Aynıyız o zaman seninle Ama benim 38+6 banada pazartesiye kadar sancın gelmezse suni verelim dedi inşallah kendi sancımızla pazartesiye kadar hayırlısıyla doğururuz

Insallah rahat bir sekilde kolayca olur . Sezeryana neden gecis yaptiniz ? 2. Normal dogum daha kolay oluyor dedikleri icin sordum
Benim bebiş ters duruyor. Bide daha önce plesanta yapisikligim oldu, o beni çok zorladı, doğumdan sonra bir daha kürtaj oldum. Sezaryen de inşallah öyle bir sorun olmaz

Teşekkür ederim darısı başına inşallah sağlıklı olsunlar da kilo çok da önemli değil ama annelik çok güzel bir duyguymuş 3 gündür farklı bir sevgi bu

Amin amin inşallah, kilo benim için hiç önemli değil yaa, kızım 2410 gr doğmuştu, şimdi tosun gibi ☺ yeterki hepsi sağlıklı olsun sevgin daim olsun

Hayırlı olsun. Siz hissediyor muydunuz ağrıyı? Karnınızın sertleşmesini dakika olarak tuttunuz mu hiç kac dakıka da bir oluyordu acaba?
Benim 3 gündür 10 dakıka arayla kasılmalarım oluyor doktor 3-4 dakıkaya düşerse haberleşelim dedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…