2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çıktık şimdi doktordan canım. Hiç açılma yok. Bebek kanala falanda inmemiş bir kaç gün bekleyelim hareketlerini iyi takip et dedi. Olmadı suni sancı veririz o da olmadı sezaryene alırım dedi

Bana da aynı şekilde hareketleri takip et dedi eskisi kadar çok hareket etmiyor yeri kalmadı ara ara sancı geliyor bende ama düzensiz işte

Bana kanala yerlesmeye çalışmış gibi geldi insallah bi gelisme olmustur bizede haber et birde sen ,ben ve G Gunayalp G Gulguzeli2019
ile ayni haftada sirayla dogurcakmisiz gibime geliyor
Kızlar benim güya 33+5 te erken geliyordu ne ilaç kullandım ne bişey ama ondan sonra bir daha o kasilmalar olmadı ilginç o kasilmayi şimdi yasasam kesin dogum sancısı derdim

Kızlar benim güya 33+5 te erken geliyordu ne ilaç kullandım ne bişey ama ondan sonra bir daha o kasilmalar olmadı ilginç o kasilmayi şimdi yasasam kesin dogum sancısı derdim
Bak allahin işine bende bu dediklerin bile olmadı nst de tertemiz çıkıyor sanci yok belirti yok bence bunlar firtina öncesi sessizlik diye yorumluyorum artik

Bak allahin işine bende bu dediklerin bile olmadı nst de tertemiz çıkıyor sanci yok belirti yok bence bunlar firtina öncesi sessizlik diye yorumluyorum artik
Benim 2 gün önce nst de sancim çıkmıştı ama çok değildi nst sonucun güzel demişti doktor tek korkum kendi sancimla gelmeyip 40 doldurup doktor müdahalesiyle olmasi

Kızlar göğüsümün uçları yara oldu ama ona rağmen emzirmeye çalışıyorum fakat 2 gündür sol göğsüm şişti süt doldu ucu kayboldu nerdeyse o yüzden alamıyo bebiş , varmı bi Öneriniz ?

Sagip boşalt Allah korusun mastit falan olur ucuna da zeytinyağı sur varsa kantaron yağı hatta bebek emebilirde zararı olmaz

Kızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi
Ani doğum olacağı zaman bile yapılıyor canım. Ben yaptırmadan önce bayağı okudum makale falan. 28. Haftada vuruldum ben.

Benimde ucu yok ilk günler çok şişmişti zeytinyağıyla masaj yaptım birde silikon uçla emiyor yumuşadı artık yoksa taş gibiydi ve ağrıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…