- 30 Nisan 2018
- 2.175
- 3.091
- 133
Ay çok sevindim maşallah maşallah allah bizlere de nasip etsin kuzunu sana babasına bagislasinKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım
Hem ultrason ile ölçüm yapılıyor hemde kan testi yapılıyorBu 2li tarama testinde ultrasona karindan mi bakiliyo bilen varsa bilgi verebilir mi
Yani karindan bakilarak ultrasonla olcum yapiliyolarHem ultrason ile ölçüm yapılıyor hemde kan testi yapılıyor
Ay maşallah canım gözünaydın sağlıkla büyüt minigini inşallahKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım
Hadi gozun aydin canim darisi kalanlaraKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım
Gözün aydın annesi darısı saglıkla basımızaKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım
Amin inşallah canım.Haftani nerdeyse dolurcan açılma nasil olmamiski hayretsenin ve bebegin icin en hayirli dogum nasilsa oyle olsun insallah canım , benimde 2 cm acilma var ama bebek kanalda degil insallah şu suni sanciya gerek kalmaz ya
Ben çalışabilir aldım. Doğumdan sonra ya aktarılıyor ama yaza geliyor. Benim aktarınca 16 Eylül de doğum iznim bitmiş olacak.Öğretmenler arkadaşlar bizler 32 ile 37 arasını aktarabilecek miyiz çalişabilir alip bilgisi olan var mi yahu yaniyor diyen cok yok ben kullandim diyen var
YaaaaKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım
Peki 32+ kaçta almiştin?Günün önemi var mı?Bir de 37 de doktor çalişamaz verdi mi?Ben çalışabilir aldım. Doğumdan sonra ya aktarılıyor ama yaza geliyor. Benim aktarınca 16 Eylül de doğum iznim bitmiş olacak.
Gözün aydın canım analı babalı büyütmek nasip olsun nasıl geçtiKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım
Burda biri 2 cm acilmam var 1 hafta oldu tık yok demisti o senmiydin acaba canımBende pazartesi gidicem Dr inşallah açılma falan vardır ya da kanala girmisdir
Oy maşallah yerim onu missss kokulu sey sarıl kokla bol bol annesiKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım
Evet cnmBu 2li tarama testinde ultrasona karindan mi bakiliyo bilen varsa bilgi verebilir mi
Keşke ilaci kullanmasaydin simdiye kucagindaydi yavrun ama olacak olmali işte sende bilmezdinki boyle olacagniAmin inşallah canım.
İlaçlar ah o ilaçlar rahimin kasılmasını engelliyor doktorunda hoşuna gitmediaçılma yok dedi yürüyüş yapıyor musun dedi evet dedim hem de baya baya yürüyorum dedim. Geçen haftadan farkı yok yumuşama açılma sancı hiç bir şey yok
Bana kanala yerlesmeye çalışmış gibi geldi insallah bi gelisme olmustur bizede haber et birde sen ,ben ve G Gunayalp G Gulguzeli2019Merhaba kizlar uyandigimdan beri belimde bir sizi var arada adet sancisida giriyo dün gecede çok farklı bisey yaptı karnımda ama anlayamadım bide gece boyunca aşağıya vuruyordu öğleden sonra gidecem ne dicek bakalim
Tansiyonum çok düştü ölüyorum sandım ama neyse ki geçtiGözün aydın canım analı babalı büyütmek nasip olsun nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?