2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende doktora öyle söyledim keşke ilaçları kullanmasaydım diye o da 32 de gelip uzun süre kuvözde kalsaydı daha mı iyi olurdu dedi aynen bilemezdik sürecin böyle ilerleyeceğini hayırlısı olsun bakalım. Sağlıkla gelsin de bekleriz bir şey olmaz
Evet yine alttan baktı açılma var mı yok mu rahim yumuşamış mı diye

Selam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere

Kızlar bende dün kontrole gittim sancı falan yok bebek 3400 gr olmuş normal gelmesini bekliyoruz ama hayırlısı
Rahimde açılma var mı bebek kanala inmiş mi
Yada rahimde yumuşama. Seninle günlerimiz aynı. Doktorum çarşambaya kadar bekleyelim suni vereceğim dedi. Senin bir doktorun bir şey söyledi mi

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım senin de

Bana kanala yerlesmeye çalışmış gibi geldi insallah bi gelisme olmustur bizede haber et birde sen ,ben ve G Gunayalp @Gulguzeli2019
ile ayni haftada sirayla dogurcakmisiz gibime geliyor
Ay inşallah canım yerleşsin bugün bisey yok dedi bana git bekle dedi gene bakalım ne zaman gelecek canım

Gözün aydın annesi maşallah

Sağ salim büyüt canım gözün aydın darısı bızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…