Kaçıncı haftanYarın bizimde kontrolümüz var bakalım ne diyecek Dr
Ahh canım sağlıkla gelsin inşallahValla uyku uyuyamiyorum zaman yaklastikca stres yapiyo insan 39+1 günlüğüz
Anestezıden önce taktılar bana. Devlette oldum sezeryan genel. Ben hayatımda ılk defa uygulanmış bırı olarak hiç korkmadım sadece sakın ol ınan beyinde bıtıyor hersey.Devlette doğum yapan arkadaşalr sondayı ne zaman yapıyolar anesteziden sonra mi önce mi
Sagol canım.Canım kendimi okuyormuş gibi oldum. Ben de gece gündüz ne zaman ağlasa boş da olsa önce meme verdim ve emzik niyetine 1 saat emse de ellemedim. Sonra arkasından mama verdim. Bende de pompayla gelen yoktu çok sıkınca 1-2 damla anca geliyordu. Bugün baktım biraz daha iyi gelmeye başlamış .. emzirmeye devam et, bebek emmekten vazgecmezse eninde sonunda gelicek o süt . Bi de benim göğsüm de çok yara oldu, ilk başta gümüş kapak taktım bi, sonra fark ettim ki bebek gümüş kapak taktığımda memeyi kapamiyor, galiba kokusundanşimdilik acısa da bişey yapmıyorum o yüzden bıraktım öyle yaralı yaralı acıya acıya emziriyorum .. sen de bu konuda gözle bebişi aklında bulunsun
Benim ilk doğumum üniversite hastanesinde oldu belden epidural uygulandıktan sonra taktılar sondayı. Genel anestezi yapılacaksa anesteziden önce takıyorlardır belki.Devlette doğum yapan arkadaşalr sondayı ne zaman yapıyolar anesteziden sonra mi önce mi
Bebişle ne ilgisi var ki? Emzirmediğin sürece göğüse takıyosun anlamadımDenedim canım onu da denedimbebise büyük geldi boyutu
Sizin ikinci dogummu olucak hayirlisi ileAhh canım sağlıkla gelsin inşallahBen kızımı 39+6 da almıştım kucağıma tam zamanları
Benim de akşamdan beri öyle, nefesim daralmıyor ama cok hareketliydi hiç durmadı, su an durmuş daha yeni yeniYatarken resmen nefesim daraliyo minnosda icerde hareket ediyo resmem yeinde durmuyor sizinde oylemi
38+1 bugünKaçıncı haftan
Ayy dogsada rahatlasak vallahiBenim de akşamdan beri öyle, nefesim daralmıyor ama cok hareketliydi hiç durmadı, su an durmuş daha yeni yeni
Sondayı da herkes çok kötü vok aciyor diye anlatıyorAnestezıden önce taktılar bana. Devlette oldum sezeryan genel. Ben hayatımda ılk defa uygulanmış bırı olarak hiç korkmadım sadece sakın ol ınan beyinde bıtıyor hersey.
Hatta sordum acırmı dıye yok sıkıntı yapma cok hafif hersey gıbı ufak bı gecıcı agrı sancı dedı hakıkaten dakıkalar sürmedi.
Cıkarırken de oyle ayıktım geldı yıne hemsıre pıt alıverdı. Sıkıntı yapma.
Sezeryan olacaksan ondan sonrakı surecte gaz sıkıntısı var onun yanında hiç kalır sonda.
Allah yardımcınız olsun.
Geçmiş olsun canim hiç öyle şeyler düşünüp de kendini uzme. Bol bol su iç sütun kaynağı su. Bebeği tutamaman dogrulamaman cok cok normal sıkıntı yapma bu günler geçiyor sen ameliyat oldun bunu da unutma. Benim ilkinde sütüm gelmişti ama yetmemişti mama verilmişti hastanede. Sen emzirmeye devam et o emdikçe seninle temas ettikçe sütün gelecek ve artacaktır iyi düşün iyi olsunGünaydın kızlar. Benim acı eşiğim çok düşükmüş onu anladım. Çok zor geçti benim için süreç.
Daha hastanedeyiz. Doktorum birazdan muayeneye gelecek bugün taburcu olacağız.
Göğüs ucum yok gibi bir şey dün silikon uç aldım bebek tutup çekti ama sütüm yok. Sütüm gelsin diye ne yapmam lazım. Sezaryenle doğum yapan anneler sütünüz ne zaman geldi. Bebeği bile doğru düzgün tutamıyorum çok yetersiz hissediyorum bu konuda
Ucuncu gun geldi benım , 3 saatte bir elektrıklı pompayla mutlska sag gelmese de, bol su iç, rezene cayı iç humana tea al eczaneden ondan iç canım , bir de incir ve hurma denıyorum ben ci,cok gecmıs olsun, moralini bozma sütü olumsuz etkılerGünaydın kızlar. Benim acı eşiğim çok düşükmüş onu anladım. Çok zor geçti benim için süreç.
Daha hastanedeyiz. Doktorum birazdan muayeneye gelecek bugün taburcu olacağız.
Göğüs ucum yok gibi bir şey dün silikon uç aldım bebek tutup çekti ama sütüm yok. Sütüm gelsin diye ne yapmam lazım. Sezaryenle doğum yapan anneler sütünüz ne zaman geldi. Bebeği bile doğru düzgün tutamıyorum çok yetersiz hissediyorum bu konuda
Hiç korkulcak bişey degıl, bana ayıkken takıldı cıkarıldı,yeterkı kasma kendını serbest bırakSondayı da herkes çok kötü vok aciyor diye anlatıyorçok teşekkür ederim sezaryen olacağım inşallah her şey güzel gever hepimiz icin
Sonda benım cok acımadı ben cok utandım sadece doktor asistan takıyo benim gittiğim hastanede cıkarır ken de iki dakika en fazla acıyo zaten stresli oluyo ya insan onu gözü görmüyor acısı filan ben öyleyim en azındanSondayı da herkes çok kötü vok aciyor diye anlatıyorçok teşekkür ederim sezaryen olacağım inşallah her şey güzel gever hepimiz icin
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canim hiç öyle şeyler düşünüp de kendini uzme. Bol bol su iç sütun kaynağı su. Bebeği tutamaman dogrulamaman cok cok normal sıkıntı yapma bu günler geçiyor sen ameliyat oldun bunu da unutma. Benim ilkinde sütüm gelmişti ama yetmemişti mama verilmişti hastanede. Sen emzirmeye devam et o emdikçe seninle temas ettikçe sütün gelecek ve artacaktır iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?