2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sondayı da herkes çok kötü vok aciyor diye anlatıyor çok teşekkür ederim sezaryen olacağım inşallah her şey güzel gever hepimiz icin
Evet bende duymustum herkesten herseyı duyuyoruz zaten ıyı yada kötu yasayarak bizlerde tecrube sahıbı olucaz cunku kımsenın bunyesı bır degıl cok odaklanmayalım her anlatılana ama yaşanmama ıhtımalınıde unutmayalım.
Sezeryan oldum bende ama ınanmıcaksın ılk gun ayrı bırsey ıkıncıgun ayrı ucuncu gun apayrı sükür rabbım herseyin sabrını verıyor sadece saglıklı güçlü olmaya çalış aglama üzülme stres yapma inan gecıyor alışık degıliz hepsi bu.

Sabret canım agrılar da gececek sutte gelecek emin ol. Benım 3.gun gece fılan feldı 4 5 gunu bulan var herkesle bir tutma kendını tmm bakarsın hemem gelır.
Hanı a101 bım varya orda yulaf ezmesı var kutuda yada paketlerde meyvelı sade onu al sıcak sutle azda ıstersebin seker at sutune ikisini karıstır zevkle ye. O getırdi sutumu bırde sabah aksam rezene iç.
Ve gogsune bır ınce penye bez ıle sıcak kompres yap damarların acılsın yumusasın gogsun. Sonra pompa ıle sag. Ve sabret yavas yavas derken yolunu bulup akıyor sonra sen kendın emzırmeye baslıyorsun.
Allah yardımıcımız olsun

Ben de iğneyi olurken hareketlerinde azalma olabilir korkmayin demişlerdi. Geciciymis etkisi. Benimkinde pek olmadı gerci de böyle de olabiliyormuş
Yarın sezeryanım bi sag salim elimize alsak arkadaslar ben ilk evladımı kaybettiğim için cok zor bi hamilelikti dualarınıza katın benı aklınıza geldikçe

Yarın sezeryanım bi sag salim elimize alsak arkadaslar ben ilk evladımı kaybettiğim için cok zor bi hamilelikti dualarınıza katın benı aklınıza geldikçe
Allah yardımcınız olsun , evet insan cok etkilenir
her sey güzel olacaktır inşallah sağlıkla kucagınıza alın sağlıkla büyütün

Çok zordur eminim ama şimdi olabildiğince sakin kalıp iyi bakmaya çalışın zaten bitmiş yarın mis kokulu bebeğin kucağında onu düşün :) biz de nst ye geldik bekliyoruz simdi. Kolestaz olduğum kesinleşmiş haftaya gün verecek galiba bugün doktorum heyecan bastı beni de

Enzim değerlerin kaçtı acaba

Soranlara çok çok teşekkür ederim kizlar geldim Dr dan bebeğin suyu hala fazla ama iki hafta boyunca sadece 150 Gr almış yani 10 gün önde olan kızım şimdi tam 38 +1 le uyumlu çıktı bende yarım kilo vermişim demekki şekerden kilo almış yavrum o kadar 3600gr normal dedi Dr nst de agrilrm çıktı ebeler baktılar 1 cm bile yok açılma dediler kanala da inmemiş bebek yani o kadar harekete rağmen yerinde mutlu mesut duruyor haftaya tekrar çağırdı Dr inşallah haftaya kadar kendisi gelemk ister de doğar . Nst m böyle sizce bu kadar çok ağrı çıkmış doğar mı ki bı kaç güne

Eklentiler

• IMG_20200615_132103.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 38
Geçmiş olsun canım gelir elbet sağlıkla gelsinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…