- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Bendeki emzirilirken takılıyor, göğüs ucu olmayan ya da yara olanlar için . Onu kastediyorsun sandımBebişle ne ilgisi var ki? Emzirmediğin sürece göğüse takıyosun anlamadım
Şimdi nasıl durumunuz :)Ayy dogsada rahatlasak vallahi
Evet bende duymustum herkesten herseyı duyuyoruz zaten ıyı yada kötu yasayarak bizlerde tecrube sahıbı olucaz cunku kımsenın bunyesı bır degıl cok odaklanmayalım her anlatılana ama yaşanmama ıhtımalınıde unutmayalım.Sondayı da herkes çok kötü vok aciyor diye anlatıyorçok teşekkür ederim sezaryen olacağım inşallah her şey güzel gever hepimiz icin
Sabret canım agrılar da gececek sutte gelecek emin ol. Benım 3.gun gece fılan feldı 4 5 gunu bulan var herkesle bir tutma kendını tmm bakarsın hemem gelır.Günaydın kızlar. Benim acı eşiğim çok düşükmüş onu anladım. Çok zor geçti benim için süreç.
Daha hastanedeyiz. Doktorum birazdan muayeneye gelecek bugün taburcu olacağız.
Göğüs ucum yok gibi bir şey dün silikon uç aldım bebek tutup çekti ama sütüm yok. Sütüm gelsin diye ne yapmam lazım. Sezaryenle doğum yapan anneler sütünüz ne zaman geldi. Bebeği bile doğru düzgün tutamıyorum çok yetersiz hissediyorum bu konuda
İğneden dolayıdır bir sey yoktur korkmayınBenimde bu çiger geliştirici iğneler den sonra hareketleri cok azaldı korkutuyor
Ben de iğneyi olurken hareketlerinde azalma olabilir korkmayin demişlerdi. Geciciymis etkisi. Benimkinde pek olmadı gerci de böyle de olabiliyormuşBenimde bu çiger geliştirici iğneler den sonra hareketleri cok azaldı korkutuyor
İnşİğneden dolayıdır bir sey yoktur korkmayın
Yarın sezeryanım bi sag salim elimize alsak arkadaslar ben ilk evladımı kaybettiğim için cok zor bi hamilelikti dualarınıza katın benı aklınıza geldikçeBen de iğneyi olurken hareketlerinde azalma olabilir korkmayin demişlerdi. Geciciymis etkisi. Benimkinde pek olmadı gerci de böyle de olabiliyormuş
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn aramızda 1 gün var38+1 bugün
Allah yardımcınız olsun , evet insan cok etkilenirYarın sezeryanım bi sag salim elimize alsak arkadaslar ben ilk evladımı kaybettiğim için cok zor bi hamilelikti dualarınıza katın benı aklınıza geldikçe
Saglik ile yavruna kavuştursun Rabbim seni ve tümümüzü cnm a. e. O.Yarın sezeryanım bi sag salim elimize alsak arkadaslar ben ilk evladımı kaybettiğim için cok zor bi hamilelikti dualarınıza katın benı aklınıza geldikçe
Çok zordur eminim ama şimdi olabildiğince sakin kalıp iyi bakmaya çalışın zaten bitmiş yarın mis kokulu bebeğin kucağında onu düşün :) biz de nst ye geldik bekliyoruz simdi. Kolestaz olduğum kesinleşmiş haftaya gün verecek galiba bugün doktorum heyecan bastı beni deYarın sezeryanım bi sag salim elimize alsak arkadaslar ben ilk evladımı kaybettiğim için cok zor bi hamilelikti dualarınıza katın benı aklınıza geldikçe
Enzim değerlerin kaçtı acabaÇok zordur eminim ama şimdi olabildiğince sakin kalıp iyi bakmaya çalışın zaten bitmiş yarın mis kokulu bebeğin kucağında onu düşün :) biz de nst ye geldik bekliyoruz simdi. Kolestaz olduğum kesinleşmiş haftaya gün verecek galiba bugün doktorum heyecan bastı beni de
Stres yapma canım sağ salim alacaksın hiç korkmaYarın sezeryanım bi sag salim elimize alsak arkadaslar ben ilk evladımı kaybettiğim için cok zor bi hamilelikti dualarınıza katın benı aklınıza geldikçe
Geçmiş olsun canım gelir elbet sağlıkla gelsinlerdeSoranlara çok çok teşekkür ederim kizlargeldim Dr dan bebeğin suyu hala fazla ama iki hafta boyunca sadece 150 Gr almış yani 10 gün önde olan kızım şimdi tam 38 +1 le uyumlu çıktı bende yarım kilo vermişim demekki şekerden kilo almış yavrum o kadar 3600gr normal dedi Dr nst de agrilrm çıktı ebeler baktılar 1 cm bile yok açılma dediler kanala da inmemiş bebek yani o kadar harekete rağmen yerinde mutlu mesut duruyor haftaya tekrar çağırdı Dr inşallah haftaya kadar kendisi gelemk ister de doğar . Nst m böyle sizce bu kadar çok ağrı çıkmış doğar mı ki bı kaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?