- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Benim Dr um yara olmasın diye memelyn verdi bambu göğüsü hep nemli tutuyor hiç olmadı şükür tavsiye ederimCanım kendimi okuyormuş gibi oldum. Ben de gece gündüz ne zaman ağlasa boş da olsa önce meme verdim ve emzik niyetine 1 saat emse de ellemedim. Sonra arkasından mama verdim. Bende de pompayla gelen yoktu çok sıkınca 1-2 damla anca geliyordu. Bugün baktım biraz daha iyi gelmeye başlamış .. emzirmeye devam et, bebek emmekten vazgecmezse eninde sonunda gelicek o süt . Bi de benim göğsüm de çok yara oldu, ilk başta gümüş kapak taktım bi, sonra fark ettim ki bebek gümüş kapak taktığımda memeyi kapamiyor, galiba kokusundanşimdilik acısa da bişey yapmıyorum o yüzden bıraktım öyle yaralı yaralı acıya acıya emziriyorum .. sen de bu konuda gözle bebişi aklında bulunsun
Bende hep öyle dedim. O kadar yorulmuştum ki. Ama özledim yanii :)Ay bende bugün esime hiç hamileliği ozlemicem diyordum ozleniyormuymus ya
Çok haklısın. Ama o günlerde gelicek ve geçicek. Acele etme.Valla bende bı yanım diyor tadını çıkar her hareketinin hivkirirginin falan bı yanımda bı doğsa artık rahatlasam bende bebekde bı yandan büyümeye başlasak hergun bekle bekle
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah canım benim de bir günüm kaldı salı sabahı sezeryan olucam ben de. Çok heyecanlıyım stresliyimBenimde 1 günüm kaldı çiger geliştiricileri vuruldum 37+3te olacam sezeryan kızlar dua edin inş sıkıntısız küveze girmeden saglıkla evimize döneriz kasılmalarım o kadar cok oluyo korkuyorum bir gün daha dayanmayacak
Bende aynıyım cok stresliyim hayırlısı ile gelsinler inş canımSağlıkla kavuşursunuz inşallah canım benim de bir günüm kaldı salı sabahı sezeryan olucam ben de. Çok heyecanlıyım stresliyim
Denedim canım onu da denedimCanım ben ilk doğumda aventin göğüs kalkanını kullandım şimdi bunda da yenisini aldım ve aldırdığım herkes çok memnun kaldı onu da bi dene istersen memeyi nemli tutuyo o yüzden yara olmuyo
Amin inşallah Allah razı olsun canımCanimm gozun aydin saglikla huzurla buyut bebisini insaAllah
Amin inşallah Allah razı olsun canım
Valla bu süreçte devlete daha çok güveniyrm en son özele gittiğimde ne ateşe baktılar ne dezenfektan verdiler koridordakiler bile kalkmış
Bende salı sabahı sezeryan olucam inşAllah rahatlıkla atlatırız heyecan stres al benden de okadarSağlıkla kavuşursunuz inşallah canım benim de bir günüm kaldı salı sabahı sezeryan olucam ben de. Çok heyecanlıyım stresliyim
Amiinn inşallah sağ salim kucağımıza alıp sağlıkla evimize dönelim hepimizBende salı sabahı sezeryan olucam inşAllah rahatlıkla atlatırız heyecan stres al benden de okadar
Aminn inşAllah saati bellimi senin birde epidural mi?Amiinn inşallah sağ salim kucağımıza alıp sağlıkla evimize dönelim hepimiz
Saat sekizde alıcam dedi doktor spinal epidural birlikte uygulanacakmış.Aminn inşAllah saati bellimi senin birde epidural mi?
Benimde 8:50 hayırlısıyla insAllah ben doktoruma sondayı anestezi den sonra takmalarını istedim seninde aklında bulunsun canımSaat sekizde alıcam dedi doktor spinal epidural birlikte uygulanacakmış.
Öyle yapıyorlar zaten ilk sezaryende de öyle yapmışlardı bana. Sıkıntısız atlatalım ikimiz de sabahtan olması iyi olacak.Benimde 8:50 hayırlısıyla insAllah ben doktoruma sondayı anestezi den sonra takmalarını istedim seninde aklında bulunsun canım
Benim ilk daha tecrübesizim en çok Şu sonda ve ameliyat sonrası korkutuyor beniÖyle yapıyorlar zaten ilk sezaryende de öyle yapmışlardı bana. Sıkıntısız atlatalım ikimiz de sabahtan olması iyi olacak.
Hayirli haberlerle gel insallah benim kontrolde salı bakalim ne dicekYarın bizimde kontrolümüz var bakalım ne diyecek Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?