- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Bende aynı şeyi çok düşündüm önceden lazere giderdim sonra jiletle devam ediyorum ağda çok çok daha iyi tartışılmaz ama orda mikrop kapmaktan korktim jiletle devam edicem ben sonra yine lazer epilasyona kaldığım yerden devam ederimKizlar birsey sorucam ama ağdaya gittinizmi ben daha gitmedim ve tırsıyorum biraz da uyusturan kremler varmis ne kadar etkili olur bilmiyorum ama ne yapsam gözümü kapatip gitsemmi çünkü dogumdan sonra cok zor olucak benim gibi ilk giden varmi ozel bolge icin soruyorum normalde diğer bölgeleri epilasyon ile aliyorum ama bikini bolgesini hic alamadim ;(
Benim bir kaç defa 100 e çıkmış ağrı ama hissetmedim çok genel itibariyle 20-40 arasiydi açılmaya bakmadılar sancin var dediler sadece doğumla ilgili bişey denmesi yakın mi demek yaniNst baya iyi cikmis bende 20 lerde bile degildi ama 2 cm acilmam varfi onun ustunden 1 hafta gecti bi bekirti yok bu sanciyla acilma.nasil olmamis tuhafima gitti bende carsamba gidicem bakalim ne durumda şu kanala girme olayi olsaydı gerisi gelirdi kismet bakalim☺
O kremlerden kullandım ben daha önce ama pek de ise yarıyor diyemem hem de simdi hamilelikte kullanılabilir mi ondan emin olamadım açıkçası. Gözü karartıp yaptırmak daha iyi olabilir. Gerci ben de kuafore gitmeye guvenemedim jiletle hallettim kaç aydır doğuma gitmeden de yine öyle yaparım mecburOylemi yapayim uyusturan kremlere de simdi guven olmaz gözümü kapatıp gidicem mecburen ozaman yeri temizmi bilmiyorum valla ilk defa gidicem maskemi eldivenimi alip cikicam
4 u geçerse sezeryan ddi bana da drm 4 un altı olmadı son gün suni sancıyla doğum yaptırırım 40 i gecirtmem dedi kendi gelmezse gebelik şekeri olduğu için 4 un üstünü riske atmam ddi ama almaz gibi çok fazla artık sanmıyorum yaniBugün bende gittim bebek kilosu aynı 3620 ama nst daha hareketli maşallah bende o bile yokbende tık yok bebek kanala inmemiş doğumla iner dedi okadar yürüyüş nereye gidiyor bilemedim .ödem bile yok doğum pek yakın değil gibi dedi suyu iyi yayıla yayıla büyüyor ama kilolu olunca korkmaya başladım ben hafta tekrar bakıcaz 4 kiloyu geçerse nasıl doğurucam
Valla aferin senin bebise o zaman benim kız almamisdi memeyi bı şekilde düzene oturuyor aslında her bebek nasıl mutlu hissediyorsa öyle devam ediyor yeter ki sağlıklı olsunlar da gerisini bı şekilde düzene sokucaz artıkCanım bizde de kan uyuşmazlığı var hem eşimle hem bebekle hem rh olarak hem grup olarak. Ama bir gecede toparladı çok şükür. Sizde hiç olmaz inş.
Biberon konusunda da 0 akışlı biberon veriyorum mam markasının ve hastanede mama takviyesi dahil o biberonla alındı tabi memeye de koyuyorum 2-3 kez en az. Hiç meme reddi olmadı 3. Haftamızdayız hala aynı iştah. İlk günden beri hem meme hem biberon olunca alıştı herhalde bir de 0 numaralı başlık kullandığımdan memeyle aynı zamanda boşaltıyor biberonu ortalama 15-20 dkda.
Yok canım ağrın malesefKızlar nst den anlayanlar bakabilir mi ebe ağrın çıkıyor dedi doktor bişey yok dedi şimdi ben bişey anlamadım
Ebe bana niye ağrın gözüküyo dedi ki o zaman daha zamanın var inşallah olur canım bende de kanala girmiş ama öbür türlü tık yokYok canım ağrın malesefebe Lee beni de dogurcam hemen sandı ama baktılar gelen giden yok daha cokdu ağrı bende ama açılma incelme kanala girme yokmuş
Daha 2 hafta var valla haftada 450 gr almış Pazartesi söylücek 1 hafta daha verelim dedi sezaryen çok korkutuyo beni4 u geçerse sezeryan ddi bana da drm 4 un altı olmadı son gün suni sancıyla doğum yaptırırım 40 i gecirtmem dedi kendi gelmezse gebelik şekeri olduğu için 4 un üstünü riske atmam ddi ama almaz gibi çok fazla artık sanmıyorum yani
Canim gittim.geldim valla zordu ama mecburen dayandim krem falan da almadim sende biraz rahatlattin beniValla canım ben krem falan sürmedim sürüp çektikçe acısını hissetmedim krem iyi midir zararlı mıdır bilemicem
Benim kardesimin sadece dikislerine bakiyordu ama bilmiyorum yinede her doktor farkli olabilirSezeryan sonrası kadın dogum dr u tarafından yapılan kontrolde neye bakıyo kızlar, sadece dikişlere mi,alt tarafa bakıyomu, hiç temızlık yapabılcrk gıbı degılım cunku ,mikrop kapmaktan da korkuyorum tabi
Valla az önce geldim mecbur gittim dayandim artik tam alamadi ama ben hep jilete vurdugum icin cok cikmamisti bidaha gidicem artik dogumdan önce veya sonra gidicem bakalim ne zaman gidicem doğumaO kremlerden kullandım ben daha önce ama pek de ise yarıyor diyemem hem de simdi hamilelikte kullanılabilir mi ondan emin olamadım açıkçası. Gözü karartıp yaptırmak daha iyi olabilir. Gerci ben de kuafore gitmeye guvenemedim jiletle hallettim kaç aydır doğuma gitmeden de yine öyle yaparım mecbur
Temiz ise sorun yapma bence ben az once gittim geldim hemen duşumu aldim sebamedin genital temizleyicisi var ondan al ben hep kullaniuorum enfeksiyon riskine karsiBende aynı şeyi çok düşündüm önceden lazere giderdim sonra jiletle devam ediyorum ağda çok çok daha iyi tartışılmaz ama orda mikrop kapmaktan korktim jiletle devam edicem ben sonra yine lazer epilasyona kaldığım yerden devam ederim
Bende ikilemdeyim doğum sonrası icinTemiz ise sorun yapma bence ben az once gittim geldim hemen duşumu aldim sebamedin genital temizleyicisi var ondan al ben hep kullaniuorum enfeksiyon riskine karsiJilete bende devam ederdim ama dogumdan sonra cok zor olur diye düşündüm
Benim de ast 72 alt 97 çıktı bilrubin ler iyiydi bana da kolestaz olabilirsin dedi ama karaciger ultrasonda radyolog temiz dedi hepatit paneli istedi o da temiz sadece safra asiti testi kaldı onu yaptrmadim randevu yoktu dahiliye doktoru 2 hafta sonra tekrar yap dedi testi ama o zamana dogururum benim kasinmam birden başladı sonra azaldı senin nasil kasinmanAst 47 alt 115 çıkmıştı. Safra değerlerim gelmeden ilac kullanmaya başladım zaten onun sonuçları da bugun cikmis yüksek dedi doktorum ama kaç olduğunu öğrenemedim nst vs derken. Nst normal cikti kasılma vs yok bebis iyi :) erkencilik yapmazsa eğer 24une gün verdi bize
Temiz ise got bence rahatlarsin dogumdan sonra zaman bulamiyo bile insanBende ikilemdeyim doğum sonrası icin
Amin Allah razı olsun. Tavsiyelerini yapacağım çok teşekkür ederimSabret canım agrılar da gececek sutte gelecek emin ol. Benım 3.gun gece fılan feldı 4 5 gunu bulan var herkesle bir tutma kendını tmm bakarsın hemem gelır.
Hanı a101 bım varya orda yulaf ezmesı var kutuda yada paketlerde meyvelı sade onu al sıcak sutle azda ıstersebin seker at sutune ikisini karıstır zevkle ye. O getırdi sutumu bırde sabah aksam rezene iç.
Ve gogsune bır ınce penye bez ıle sıcak kompres yap damarların acılsın yumusasın gogsun. Sonra pompa ıle sag. Ve sabret yavas yavas derken yolunu bulup akıyor sonra sen kendın emzırmeye baslıyorsun.
Allah yardımıcımız olsun
Sezeryan sonrası kadın dogum dr u tarafından yapılan kontrolde neye bakıyo kızlar, sadece dikişlere mi,alt tarafa bakıyomu, hiç temızlık yapabılcrk gıbı degılım cunku ,mikrop kapmaktan da korkuyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?