2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar nst den anlayanlar bakabilir mi ebe ağrın çıkıyor dedi doktor bişey yok dedi şimdi ben bişey anlamadım

Eklentiler

• IMG_20200615_173145.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 54
Bende aynı şeyi çok düşündüm önceden lazere giderdim sonra jiletle devam ediyorum ağda çok çok daha iyi tartışılmaz ama orda mikrop kapmaktan korktim jiletle devam edicem ben sonra yine lazer epilasyona kaldığım yerden devam ederim

Benim bir kaç defa 100 e çıkmış ağrı ama hissetmedim çok genel itibariyle 20-40 arasiydi açılmaya bakmadılar sancin var dediler sadece doğumla ilgili bişey denmesi yakın mi demek yani

Oylemi yapayim uyusturan kremlere de simdi guven olmaz gözümü kapatıp gidicem mecburen ozaman yeri temizmi bilmiyorum valla ilk defa gidicem maskemi eldivenimi alip cikicam
O kremlerden kullandım ben daha önce ama pek de ise yarıyor diyemem hem de simdi hamilelikte kullanılabilir mi ondan emin olamadım açıkçası. Gözü karartıp yaptırmak daha iyi olabilir. Gerci ben de kuafore gitmeye guvenemedim jiletle hallettim kaç aydır doğuma gitmeden de yine öyle yaparım mecbur

4 u geçerse sezeryan ddi bana da drm 4 un altı olmadı son gün suni sancıyla doğum yaptırırım 40 i gecirtmem dedi kendi gelmezse gebelik şekeri olduğu için 4 un üstünü riske atmam ddi ama almaz gibi çok fazla artık sanmıyorum yani

Valla aferin senin bebise o zaman benim kız almamisdi memeyi bı şekilde düzene oturuyor aslında her bebek nasıl mutlu hissediyorsa öyle devam ediyor yeter ki sağlıklı olsunlar da gerisini bı şekilde düzene sokucaz artık

Kızlar nst den anlayanlar bakabilir mi ebe ağrın çıkıyor dedi doktor bişey yok dedi şimdi ben bişey anlamadım
Yok canım ağrın malesef ebe Lee beni de dogurcam hemen sandı ama baktılar gelen giden yok daha cokdu ağrı bende ama açılma incelme kanala girme yokmuş

Yok canım ağrın malesef ebe Lee beni de dogurcam hemen sandı ama baktılar gelen giden yok daha cokdu ağrı bende ama açılma incelme kanala girme yokmuş
Ebe bana niye ağrın gözüküyo dedi ki o zaman daha zamanın var inşallah olur canım bende de kanala girmiş ama öbür türlü tık yok

Sezeryan sonrası kadın dogum dr u tarafından yapılan kontrolde neye bakıyo kızlar, sadece dikişlere mi,alt tarafa bakıyomu, hiç temızlık yapabılcrk gıbı degılım cunku ,mikrop kapmaktan da korkuyorum tabi

Daha 2 hafta var valla haftada 450 gr almış Pazartesi söylücek 1 hafta daha verelim dedi sezaryen çok korkutuyo beni

Benim kardesimin sadece dikislerine bakiyordu ama bilmiyorum yinede her doktor farkli olabilir

Valla az önce geldim mecbur gittim dayandim artik tam alamadi ama ben hep jilete vurdugum icin cok cikmamisti bidaha gidicem artik dogumdan önce veya sonra gidicem bakalim ne zaman gidicem doğuma

Temiz ise sorun yapma bence ben az once gittim geldim hemen duşumu aldim sebamedin genital temizleyicisi var ondan al ben hep kullaniuorum enfeksiyon riskine karsi Jilete bende devam ederdim ama dogumdan sonra cok zor olur diye düşündüm

Bende ikilemdeyim doğum sonrası icin

Benim de ast 72 alt 97 çıktı bilrubin ler iyiydi bana da kolestaz olabilirsin dedi ama karaciger ultrasonda radyolog temiz dedi hepatit paneli istedi o da temiz sadece safra asiti testi kaldı onu yaptrmadim randevu yoktu dahiliye doktoru 2 hafta sonra tekrar yap dedi testi ama o zamana dogururum benim kasinmam birden başladı sonra azaldı senin nasil kasinman

Amin Allah razı olsun. Tavsiyelerini yapacağım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…