2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum hayırlı olsun sağlıkla büyüsün kuzucuklar inşallah ikiz bebek bakımı 17. günden bildiriyorum, hala ikisinin de benim karnımda büyümüş olduğuna inanamıyorum mucize gerçekten Rabbim den gelen ama lohusa halleri de geliyor arada nasıl bakıcam nasıl büyütücem çok zor geliyor. İkiz bakımı bir çok anlamda yorucu ve yıpratıcı. Mama veriyorum mecbur ama biberona alışır memeyi bırakırlarsa diye de korkuyorum. Yani başka çarem yok inşallah bırakmazlar ama zor bir süreç

Kızlar nst den anlayanlar bakabilir mi ebe ağrın çıkıyor dedi doktor bişey yok dedi şimdi ben bişey anlamadım
Benim doğuma girerken ilk başlarda düzenli aralıklarla 80 - 100 lerde ağrım çıkıyordu ama duzenli olarak çıkıyordu canım sen yine kendini takip et ama doktorunun dediği çıkıyor seninde ara ara var gibi ama duzenli durmuyor

Maşallah canım ne güzel bilgilerin içinde çok sağol banyosunu nasıl yapıyorsunuz bende küvet falan aldım ama genede korkuyorum bisey olursa diye
Canım korkacak bir şey yok hastanede 2. Günün sabahı öğretecekler sana yıkamasını ve diğer bakımlarını. Orada dikkatlice izle zaten hızlıca 5 dkda yıkıyorsun. En son başını ıslatıp yıkıyorsun çünkü en çok oradan üşüyorlarmış.

Allah yardımcınız olsun zor bir süreç inş kolaylaşır herşey sizin için.

bende bugün kontrole gittim nst de sancı yok 40+3 deyim daha fazla bekleymeyelim dedi doktor çarşamba yatış yapıp sunni sancıolmazsa sezeryan yapılacak hayırlısı olsun inşallah

Mutlu sona yaklaşıyorsun inşallahh

Arkadaşlar selam. Sabah 5 buçukta bir uyandık uyanış o uyanış. Mıkır mıkır sürekli güzel bir uykusu yok. Çok dertli. Şimdi daldı uykuya umarım güzelce dinlenebilir. Bende perişan oldum. Aç kaldım resmen kurudu göğsüm. Şimdi bişeyler yiyebildimz .Sizin bebekleriniz nasıl?

Valla az önce geldim mecbur gittim dayandim artik tam alamadi ama ben hep jilete vurdugum icin cok cikmamisti bidaha gidicem artik dogumdan önce veya sonra gidicem bakalim ne zaman gidicem doğuma
Benim zaten erken doğum olacak ağda da sancıyı açılmayı tetikliyormus diye çok okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum da bi gozum korktu iste agdaya güvenemem simdi mecbur halledicez doğuma kadar aynı usul :)
Safra asiti sonuçları da geç çıkar demişti doktor da bugun belli olmuş onlar da yüksek dedi ama değerleri söylemedi. Benim karaciğer enzimlerini görür gormez ilac başlamıştık ondan sonra azaldı kaşıntılarim baya ama o zamana kadar elimi ayağımı yırtar gibi kasiniyodum 3 4 gün içinde çok fena oldu döküntüler yapmıştı baya ellerimde. Onlar azaldı cok sukur

Kızlar Bebeklerinizin göbeği düştüğü gün herhangi bişey yaptınızmı hafif kan var normal değil mi ? Bugun düştü yarın ilk banyosu yapılacak.

Ahh sorma 24 saat yetmiyor resmen evde de kayınvalidem var yani yemek falan onda

Canım gözün aydın basından beri ilgiyle takip ediyorum seni ve verdiğin bilgileri. Tahmini aynı zamanda doğum yapmışız benimde oğlum 2 haftalık olacak yarın. Atak dönemleri demişsin takip ettiğin bir yer var mı? Ben sadece emziriyorum 1.5 saatte bir.hafif sarılığı var ama kan vs vermenize gerek yok sadece emzirin dediler. Bizde hergün yıkıyoruz henüz sadece uyuyır bi düzen oluşturma aşamasında değilim. Fırsat buldukça bebeğindeki gelişimleri veya bildiklerini yazarsan çok sevinirim.takipte kalalım. Benim 37. Haftada doğdu emme refleksi vs yüksek sadcee hızlı doyuyor. Bakalım ya alışıyoruz sanırım zamanla:) sevgiler

Ben tekim herşey üstümde. Valla yemek falan hak getire. Uykusuzluk cabası. Düşük pilll

Ahh canım benim ikinci bebek olmasına rağmen öyleyim hem kızım ilgi istiyor hem ikizler bakım istiyor uykusuzluk yorgunluk tavan zaten ama bunlar lohusa kafası hep zamanla düzelecek ve herşey normale dönecek öyle düşün. Kendine sürekli geçecek de ilk kızımda da böyle olmuştum ilk aylar zor ama tepkileri gülmeleri arttıkça yorgunluk falan kalmayacak az sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…