2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim zaten erken doğum olacak ağda da sancıyı açılmayı tetikliyormus diye çok okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum da bi gozum korktu iste agdaya güvenemem simdi mecbur halledicez doğuma kadar aynı usul :)

Valla hic duymamistim çok zor oldu sicakda olunca insan terliyo baya strese girdim ama bidaha gitmem lazim bakalim doğum gecikirse son kez gidicem bidaha

Zaten doğumuma da az kaldı da ben hissetmiyorum ağrıları hiç

Jilet hep çıkıp duruyor ya kaşıntısı da ayrı sıkıntı en iyisi ağda temiz 2 3 hafta öyle kalıyor

Valla canım doktor bana da erken doğum riskin var dedi hep ben 38 haftaya girmeden yaptırdım 40 doğru gidiyoruz hala da gelmedi bebek

Şimdiden öyle. Derdine derman olma isteği bebeğe karşı enerji veriyor Allahtan. Büyüklerde birazcık idare edicekler

Oncelikle bizi böyle bilgilendirdigin icin cok cok tesekkur ederiz gercekten ben gibi daha dogurmamis annelere tecrübe oldu tek tek okudum ve tecrübeleriniz bizim icin çok değerli tavsiyelerinize de uyucam mama konusunda bende gerekli durumlarda verilmesi taraftariyim sağlıkla büyütursun inşallah bebişini de

İyi yaptın canım insan doğuma gidince içi rahat temiz gider en azından
Ay sorma zaten jiletle bile zor oluyodu boşuna kendime eziyet ediyormuşum zaten bacak koltuk alti epilasyon ile aldığım icin cok zorlanmiyorum aslinda alistirmak lazim hele hamilelik doneminde cok zorlaniyo insan

Kizlar hastahane çantama mama koymadim ama görünüşe göre koymak lazimmis ama Bana en iyi mama Hipp i önerdiler kimisi de aptamil iyi diyor bi tane küçük de olsa alıcam hangisini onerirsiniz kullanan anneler biliyordur şimdi

Canım doğum yaptın mı sende çok sevindim gözün aydın :) ne güzel sütün yeterli demek ki zaten yetmese bebeğin uyumaz katılıyorlar ağlamaktan. Şahsen benimki sırf anne sütü verdiğimde 40 dk uyuyp uyanıyor ortalama. Sonra da ağlamaktan kızarana kadar kıyamet koparıyor. 40 dkda bir emxirmek de hem psikolojik olarak hem meme uçlarını hırpalıyor hem de kaliteli süt olmuyor. Zaten 20 dk emiyor boşaltmak için. Halbuki süt yeterli gelse 1,5-2 saat uyumaları lazım.
Biz de rutine yeni başladıl ben sana istersen emzirme saatlerini ve ölçülerini atarım. Banyoyu da hergün yaptırman çok iyi ilerde zorlanmazsın alıştırma konusunda hem de bebekler rutin seviyor gerçekten.
Atak dönemlerini bizim burda eve ebe geliyor o söylüyor bu dönem büyüme dönemi vs diye ama happy kids diye bir uygulama varmış onu duymuştum bir bak istersen canım.
Aynen zamanla çok daha iyi olacak daha iyi alışacağız :)

Ne demek canım rica edeirm sizler de bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın bizlerle tecrübelerinizi paylaşın inşallah. Her bebek farklı olduğu gibi her doktorun yöntemi de farklı oluyor. Bana da iyi gelir farklı doktor tavsiyeleri duymak. Ben de elimden geldiğince paylaşırım. Amin canım hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallah

37 hafta ve sonrasi normal zamandan kabul ediliyor yapacagini sanmam ki bence bosuna ilac kullanma. Ben 37+0 da dogurdum pazartesi gunu. Cok sukur iyiyiz sarilik disinda. Icini ferah tut Rabbim bebegini bagislasin sana amin
Allah analı babalı büyütsün ben de temmuzken haziran annesi olacağım36+3 teyim ciğer geliştirici yaptı bana bugün alacak insallh
Darısı basimiza

Allah analı babalı büyütsün ben de temmuzken haziran annesi olacağım36+3 teyim ciğer geliştirici yaptı bana bugün alacak insallh

Darısı basimiza

Ben de ikizlerime 36+5 de kavuştum şükür sorunsuz geldik evimize. Siz de sağ salim kavuşun inşallah

Ay sorma zaten jiletle bile zor oluyodu boşuna kendime eziyet ediyormuşum zaten bacak koltuk alti epilasyon ile aldığım icin cok zorlanmiyorum aslinda alistirmak lazim hele hamilelik doneminde cok zorlaniyo insan
Aynen canım eğilemiyor insan bile ben epilasyonla orayada vuruyorum küçük küçük çıkınca görmeden tabi çat pat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…