Canım dün sabah spinal sezeryan oldum. Şuanda da hastane kantininde çay içiyorumbende gereksiz korku yaşamışım pişman oldum okadar stres yaptığım için:) senden de güzel haberler alırız insAllah☺
Bende streslere giriyorum ama sonra topluyorum kendimi amaaan bir şekilde doğacak işte deyipdoğumDan hemen sonraki anları hayal etmeye çalış ilk kez tanışacaksın aylardır merak edilen minik yüzü göreceğiz koklayacağız ohhh ❤❤ondan sonrası bir şekilde geçiyor
Hayırlısıyla cnmTemmuz dan Haziran a transfer olanlarbeklemedeyiz hayırlısı ile sizler bitince bizimkiler başlayacak
Korku emin ol oluyor bende daha önce 2 doğum yaşadığım halde oldu, benimkide bu sefer spinal sezaryendi, ilk basta yapamicak galiba diye doğuma girdim hatta daha önceki normal dogumumda epidural tutmamıştı, bunda da doktor igneyi 4-5 defa soktu artık bu son dedi yoksa genel yapacaktı herhalde ama çok şükür oldu, komiklerim derindeymiş biraz. Sonra zaten hemen uyuşmaya başlıyor. Kestiklerini filan anlamadim sadece karniminda orda biseyler oluyor onun farkındaydım. Bi kaç harekette bebek cıktı, oh dedim yaa, normal doğumdan ne kadar rahatmış :) sonra dikim işlemleri başladı, benim biraz uzun sürdü kordon kanı, kordon dokusu vs de alındı. Sonrada odaya çıktık. Evet bundan sonrası biraz zordu, sonuçta ameliyat olduğu için ağrı sızısı elbet var ama bazıları bu dönemi daha kolay atlatıyor, inşallah seninkide öyle olur. Yanında 1 kişi olması yetiyor zaten herşey için hemşireler var her zaman yardımcı oluyorlar, o yüzden için ferah olsun
Ne kadar ödeme yapacaksınız bunun için. Bizde düşünüyoruz ama biraz pahalı geldi.bende de krdon kani ve kordon dokusu alinacak. Bacaklarim acilmazsa diye korkuyorum garip bir korku
Ayyy darısı başıma artık rabbim bir avazda kurtarsın inşallahSuyum geldi kizlar hastaneye gidiyorum dua edin benim için
Ben memelyn kullanıyorum Dr tavsiye etti şükür hiç problem yaşamadım göğüsle ilgilikullanıyorum canım. O olmasa naparmışkm bilmem. Ya bildiğin ilk alırken gözümden yaş geliyor sonra normale dönüyoruz ama çok can yakıyor.ne zaman gecer acaba
Ay hadi allah kurtarsin bende istiyorum yaSuyum geldi kizlar hastaneye gidiyorum dua edin benim için
Ben spinal oldum,kullanıyordum,olmadan oncekı gun kullanmadım sadeceMerhaba arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Bugün çok moralim bozuldu.Normal doğum veya sezaryen da epidural istediğim için anestezi doktoruyla görüşmeye gittik.Anestezi doktoru kan sulandırıcı kullandığım için epidural veya spinal kullanamayız.Genel anestezi olursun sadece dedi.Önemli olan tabi ki sağlıkla bebeğimi kucağıma almam ama çok moralim bozuldu Ağlamaktan canım çıktı sabahtan beri.Kan sulandırıcı kullanıp epidural veya spinal anestezi olan var mı ?
Galiba evet canım bende haftaya pazartesi belli olcak ,tabi o zamana kadar dogmazsa
Gün aşırı yıkıyorum havalar biraz daha ısınınca hergün yıkayacağım. Şampuanı kullanıyorum her seferinde ama varla yok arasındaKızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?
Ayyy allahim yardimcin olsun kuzum daha sabah konusuyorduk hadi rast gele sagsalim gel bebeginleSuyum geldi kizlar hastaneye gidiyorum dua edin benim için
Ayy ne güzel darısı bekleyen hepimizin başına inşallah sağlıklıcakla al yavrunu kucağına inşallah canımSuyum geldi kizlar hastaneye gidiyorum dua edin benim için
Sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağına canım stres yapma su akar yolunu bulurMerhabalar herkese yarın sabah saat 7 de sezeryan a giriyorum inanılmaz stresliyim başım falan dönüyor o derece. Stres ve korkudan resmen cocugun doğacağına odaklanamadımmOfff nasıl olacak.
Değerleri kaç çıktı canım. Sen internete bakma onlara göre tüm sonuçlar zeka geriliğine çıkıyor ayrıca bunun tedavisi var ilaç kullanınca geçer inşallah. Hem ikinci tahlilden bişey çıkmaz belki yanlış olmuşturKızlar sağlık ocağından aradılar oğlumun tiroid hormonu yüksek çıkmış tekrar topuk kanı verdik duruma göre ilaç kullanacakmışızinternetten baktığımda önemli bir durum olduğunu erken tedaviye başlanmazsa ileride zeka geriliğine neden olabileceği yazıyor çok üzüldüm kendimi teselli etmeye çalışıyorum Rabbim dermansız dert vermesin diye ama yine de üzülüyorum. İnşallah ikinci sonuçlarımız normal gelir dua eder misiniz kuzuma
İlk defa bıcak altına yatıcam ondan herhalde ama yarın sağsağlim çıkalım güzel haberleri veriicemSağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağına canım stres yapma su akar yolunu bulur
Allah yardımcın olsunSuyum geldi kizlar hastaneye gidiyorum dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?