2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Ay harikasin masallah darisi basimaaa stres oldum cokk cuma gunu guzel haberler vermeyi umit ediyorumm

evet bencede sadece ona odaklansam daha iyi olucak sanirimmm insallah saglikla atlatalimmmm

bende de krdon kani ve kordon dokusu alinacak. Bacaklarim acilmazsa diye korkuyorum garip bir korku

Ben spinal oldum,kullanıyordum,olmadan oncekı gun kullanmadım sadece

Kızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?
Gün aşırı yıkıyorum havalar biraz daha ısınınca hergün yıkayacağım. Şampuanı kullanıyorum her seferinde ama varla yok arasında

Merhabalar herkese yarın sabah saat 7 de sezeryan a giriyorum inanılmaz stresliyim başım falan dönüyor o derece. Stres ve korkudan resmen cocugun doğacağına odaklanamadımm Offf nasıl olacak.
Sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağına canım stres yapma su akar yolunu bulur

Değerleri kaç çıktı canım. Sen internete bakma onlara göre tüm sonuçlar zeka geriliğine çıkıyor ayrıca bunun tedavisi var ilaç kullanınca geçer inşallah. Hem ikinci tahlilden bişey çıkmaz belki yanlış olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…