2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Merhabalar herkese yarın sabah saat 7 de sezeryan a giriyorum inanılmaz stresliyim başım falan dönüyor o derece. Stres ve korkudan resmen cocugun doğacağına odaklanamadımm Offf nasıl olacak.
Ay ben de aynıyım son gece nasıl olurum bilmiyorum Sağlıcakla kavuşun inşallah

Tesekkürler canım ya. Goturcez olmazsa. Bazen kendı uyanıyor bazen ben uyandırıyorum. 3saat filan hemen hemen. Gozlerde hafıf var sankı. Ama işte uykusu benı tereddüt ettırdı. Emıyor şükür ogrendık ıkımızde bısekılde. Mamada verıyorum valla cıla olsun ustune dıye. Uykuya meyili benı huylandırıyor. Şu andada hastaneye gıdemıyoruz korona şüphelısı hemsıre cıktı.

Bugun doktora gittim.pazartesi genel anastezi sezeryanla dogum gerceklesecek arkadaslar bugun esimle bana corona testi yaptilar. 2 gun hastanede kalicaz. Hastane refakatciniz kim oldu yada olucak. Ziyaretci yasakmiydi sizdede ????

Kızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?

Benimkinin gobegi yeni dustu. Ama ilk cocugum da yazin dogmustu. Haftada bir sampuanliyordum. 2 gunde bir banyo yaptiriyordum. Simdi de oyle yapariz.

Canim biz ankaradayiz. Hani hava asiri sicak degil ama ben kollari uzun citcitli bi body giydiriyorum. Bir de corap. İncecik bir muslin ortu ortuyorum bacaklarina. İlk kizim haziran sonunda dogdugundan hava daha sicakti. Ona da ilk 3 ay kisa kollu citcitli body giydirdim.

Merhabalar herkese yarın sabah saat 7 de sezeryan a giriyorum inanılmaz stresliyim başım falan dönüyor o derece. Stres ve korkudan resmen cocugun doğacağına odaklanamadımm Offf nasıl olacak.
Insallah hersey guzel olcakk bende bugun pztesi sezeryan olacagini ogrendim stres var fakat ona kavusmak heyecani daha fazla

Doğum yaptım kizlar 1 bucukda doğdu çok şükür bebeğimi ama yeni doğan a aldılar bı kaç saat duracakmis inşallah sabaha kadar verirler yanıma . Çabuk ama benim için çok çok zor bı doğum oldu bebek eli kafasında gelmiş kesi atmadı ama yırtık çok oldu 3600 doğdu aslında . Yine de çok şükür 11 de geldik 1 30 da doğdu

Gözünüz aydın bir girip bakayım dedim, önce suyunuzu okudum sonda bebişin geldiğini
Sağlıkla kavuşun inşallah, darısı başımıza

Hayirli olsun siz ve bebisiniz saglikli olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…