- 29 Haziran 2016
- 629
- 542
- 53
Ay ben de aynıyım son gece nasıl olurum bilmiyorumMerhabalar herkese yarın sabah saat 7 de sezeryan a giriyorum inanılmaz stresliyim başım falan dönüyor o derece. Stres ve korkudan resmen cocugun doğacağına odaklanamadımmOfff nasıl olacak.
Valla zaman yaklaştıkça insan fena oluyor resmenAy ben de aynıyım son gece nasıl olurum bilmiyorumSağlıcakla kavuşun inşallah
Valla zaman yaklaştıkça insan fena oluyor resmenbenım stres öğleden sonra bir geldi gitmiyor
Doğru söylüyorsunuz valla amin herkes kavuşsun bebişine sağlıkla.Güzel anları düşünelim doğum sonrasındaki zaman geçsin ☺
Sanırım öyle gibi benim bugün sol kasigim ve sol bel tarafım ağrıyor bebekten değilde enfeksiyonum var ondan dolayı olabilir bugün bebekte kasiliyor baya sertlesip duruyor
Aaa çok şaşırdım hadi gözün aydınSuyum geldi kizlar hastaneye gidiyorum dua edin benim için
Bnmde belimde sizi var arada adet sancisida geliyor ama bugün 7000 adim attım ondandır belkiGaliba evet canım bende haftaya pazartesi belli olcak ,tabi o zamana kadar dogmazsa
Bnmde belimde sizi var arada adet sancisida geliyor ama bugün 7000adim attım ondandır belkiSanırım öyle gibi benim bugün sol kasigim ve sol bel tarafım ağrıyor bebekten değilde enfeksiyonum var ondan dolayı olabilir bugün bebekte kasiliyor baya sertlesip duruyor
Benimde aynı bugün öyle geçti sanki hiç doguramayacam gibi geliyorBnmde belimde sizi var arada adet sancisida geliyor ama bugün 7000adim attım ondandır belki
Tesekkürler canım ya. Goturcez olmazsa. Bazen kendı uyanıyor bazen ben uyandırıyorum. 3saat filan hemen hemen. Gozlerde hafıf var sankı. Ama işte uykusu benı tereddüt ettırdı. Emıyor şükür ogrendık ıkımızde bısekılde. Mamada verıyorum valla cıla olsun ustune dıye. Uykuya meyili benı huylandırıyor. Şu andada hastaneye gıdemıyoruz korona şüphelısı hemsıre cıktı.Bende daha dün getirdim doktora. Ilk önce kendisi acıkınca uyanabiliyor mu yoksa siz mi uyandiriyorsunuz dedi. Uyuması 3 saatten fazla olmamalı dedi. Sarılık önce gözlerden başlar, sonra yüz de belli olur daha sonrada vücutta dedi. Benim bebiste orta derece sarılık cıktı, 8.8 'di değeri. Her bebekte biraz olması zaten normalmiş. Iyi besleyin, anne sütü yetmiyorsa mamada verin dedi. Bi daha 1 ay sonra çağırdı. Gözlerinden başlayarak hergün takıp edebilirsin. Artıyor mu azalıyor mu diye. Sarılık arttıkça bebekler uyumaya meyilli oluyor
Canım sen krem de kullanıyor musun acaba yoksa sadece göğüs ucu koruyucusu tek mi kullanıyorsunBen memelyn kullanıyorum Dr tavsiye etti şükür hiç problem yaşamadım göğüsle ilgili
Allah yardımcın olsun inşallah canımİlk defa bıcak altına yatıcam ondan herhalde ama yarın sağsağlim çıkalım güzel haberleri veriicem ❤❤❤
Banada öyle geliyoBenimde aynı bugün öyle geçti sanki hiç doguramayacam gibi geliyor
Kızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?
Ne yazık ki sicak yüzünden bebeğim dün çok huzursuzlandi. Bi de üstüne ağladıkça vücut sıcaklığı iyice arttı . O yüzden zibin takımından vazgeçtim ben çıtçıtlı atlet üstüne romper ve ayaklarına da corap giydirmeye başladım ben. Kolları ve bacakları açıkta, gövdesi 2 kat kıyafet korumasında . Daha rahat etti sanki. Kızım sıcağı kesinlikle sevmiyor :)
Insallah hersey guzel olcakk bende bugun pztesi sezeryan olacagini ogrendim stres var fakat ona kavusmak heyecani daha fazlaMerhabalar herkese yarın sabah saat 7 de sezeryan a giriyorum inanılmaz stresliyim başım falan dönüyor o derece. Stres ve korkudan resmen cocugun doğacağına odaklanamadımmOfff nasıl olacak.
Gözünüz aydın bir girip bakayım dedim, önce suyunuzu okudum sonda bebişin geldiğiniDoğum yaptım kizlar 1 bucukda doğdu çok şükür bebeğimi ama yeni doğan a aldılar bı kaç saat duracakmis inşallah sabaha kadar verirler yanıma . Çabuk ama benim için çok çok zor bı doğum oldu bebek eli kafasında gelmiş kesi atmadı ama yırtık çok oldu 3600 doğdu aslında .Yine de çok şükür 11 de geldik 1 30 da doğdu
Hayirli olsun siz ve bebisiniz saglikli olsun insallah.Doğum yaptım kizlar 1 bucukda doğdu çok şükür bebeğimi ama yeni doğan a aldılar bı kaç saat duracakmis inşallah sabaha kadar verirler yanıma . Çabuk ama benim için çok çok zor bı doğum oldu bebek eli kafasında gelmiş kesi atmadı ama yırtık çok oldu 3600 doğdu aslında .Yine de çok şükür 11 de geldik 1 30 da doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?