- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kuzuyu senle hodri meydan demistik siz kazandınızHerkese çok çok teşekkür ederimAllah razı olsun mis kokulum yanımda çok şükür ama sezeryan olsam bu kadar ağrım olur muydu bilmiyorum kibirdayamiyorum bile . Minnosum emip uyuyor şimdilik iyiyiz . Darısı tüm bekleyenlere inşallah
Sende bugün doğurursun gibime geliyo yada yarınGünaydın kızlar dünden beri ağrım var ama kasılma felan yok regli ağrısı gibi ağrım oldu sabaha karşı bi de ishal gibi wcye gittin 2 kere şu an sadece belim ve malum bölgede ağrı var umarım doğum habercisidir
Ay ağzından bal damlıyo. İnşallah doğar hayırlısıylaSen
Sende bugün doğurursun gibime geliyo yada yarın
Benimde geciken bebislerden hala sancim yok ama yürürken falan cok zorlaniuorum sanki bebis asagi düşecekmiş gibi bi baskı yapiyo sizde yürürken öyle oluyomuÖyle valla 3 kişi filaniz haziranda olan diğerleri temmuzda olup haziranda sezeryan olacaklar
Canim doğumun gerceklestimi sag saglim kucağına alirsin inşallahSuyum geldi kizlar hastaneye gidiyorum dua edin benim için
Gözün aydinDoğum yaptım kizlar 1 bucukda doğdu çok şükür bebeğimi ama yeni doğan a aldılar bı kaç saat duracakmis inşallah sabaha kadar verirler yanıma . Çabuk ama benim için çok çok zor bı doğum oldu bebek eli kafasında gelmiş kesi atmadı ama yırtık çok oldu 3600 doğdu aslında .Yine de çok şükür 11 de geldik 1 30 da doğdu
Yırtıklar biraz daha zorluyo ayaklarını felan üşütme dikkat et kendine kuzenimde öyle olmuştuKesi yok ama yirtiklarima çok fazla dikiş attı canım çok acıyor
Benimki hala yukarda olduğu için tüm rahatsızlık kaburgalarımda aşağı bomboşBenimde geciken bebislerden hala sancim yok ama yürürken falan cok zorlaniuorum sanki bebis asagi düşecekmiş gibi bi baskı yapiyo sizde yürürken öyle oluyomu
Ay bana da diyin zamanla ilgili bir seyler ☺Sen
Sende bugün doğurursun gibime geliyo yada yarın
Canım son 1 gün artık yarın doktorun karar verirBenimde geciken bebislerden hala sancim yok ama yürürken falan cok zorlaniuorum sanki bebis asagi düşecekmiş gibi bi baskı yapiyo sizde yürürken öyle oluyomu
Evet son bir gün kaldi suni sanciya gerek kalmaz insallah ya bakalim ne dicek doktorumCanım son 1 gün artık yarın doktorun karar verir
Hayirli olsun canim benim Allah anali babali büyütsün ınslalahMerhaba kızlar yazamadım 3 gündür sezeryan oldum 1 yılda 2. Sezeryan olunca sanki daha mı zor oldu ams cok şükür kızım iyi biraz minik 2400 gram ama cok şükür saglıklıyız takip edemedim kac gündür inş herkes iyidir
Maşallah miniğe hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünDoğum yaptım kizlar 1 bucukda doğdu çok şükür bebeğimi ama yeni doğan a aldılar bı kaç saat duracakmis inşallah sabaha kadar verirler yanıma . Çabuk ama benim için çok çok zor bı doğum oldu bebek eli kafasında gelmiş kesi atmadı ama yırtık çok oldu 3600 doğdu aslında .Yine de çok şükür 11 de geldik 1 30 da doğdu
Oy maşallah ya bizde bekliyoz daha ne belirti var ne gelen var bos bos bekliyoz bakalimMerhaba kızlar. Biz bugün 5 günlük olduk. Bebekli hayat çok zormuş ama çok da güzelkendime inanamıyorum gece hiç uyumuyor ve uyutmuyor ona rağmen kendimi dinç hissediyorum.
Dışkısı hardal sarısı ve sulu normal mi
İlk 2 gün sütüm yoktu. Sonra damla damla geldi. Bugün iki göğüsten 40 CC çıktı. Şükür artıyor.
Göğüslerimden birinin ucunu bebes eme eme çıkardı. Birinin ucu halen yok. Birini emiyor diğerini ben sağıp şırıngayla veriyorum.
Diğer göğüse de veriyorum ara ara çekip ucunu çıkarsın diye ama almıyor çok ağlıyor. Var mı bir önerisi olan.
Doğum yapmış olan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun. Doğum yapacak olanlara kolay doğumlar diliyorum
Hepsi sağlıkla gelsin inşallahÖyle valla 3 kişi filaniz haziranda olan diğerleri temmuzda olup haziranda sezeryan olacaklar
Çok şükür daha iyiyim, bebiste öyleİyimisin canım. Bebişin nasıl?
Amin canım minik kuzuların bahtı güzel olsun insallahHepsi sağlıkla gelsin inşallah
Ne yazık ki sicak yüzünden bebeğim dün çok huzursuzlandi. Bi de üstüne ağladıkça vücut sıcaklığı iyice arttı . O yüzden zibin takımından vazgeçtim ben çıtçıtlı atlet üstüne romper ve ayaklarına da corap giydirmeye başladım ben. Kolları ve bacakları açıkta, gövdesi 2 kat kıyafet korumasında . Daha rahat etti sanki. Kızım sıcağı kesinlikle sevmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?