2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün kuzuyu senle hodri meydan demistik siz kazandınız

Gözün aydin Allah anali babali büyütsün insallah Nasildi doğumunuz merak ettim benim de akintim cok oldugu icin suyummu geliyor normal akintimi bilmiyorum

Hayirli olsun canim benim Allah anali babali büyütsün ınslalah Biz halen bekleyenlerdeniz

Merhaba kızlar. Biz bugün 5 günlük olduk. Bebekli hayat çok zormuş ama çok da güzel kendime inanamıyorum gece hiç uyumuyor ve uyutmuyor ona rağmen kendimi dinç hissediyorum.
Dışkısı hardal sarısı ve sulu normal mi
İlk 2 gün sütüm yoktu. Sonra damla damla geldi. Bugün iki göğüsten 40 CC çıktı. Şükür artıyor.
Göğüslerimden birinin ucunu bebes eme eme çıkardı. Birinin ucu halen yok. Birini emiyor diğerini ben sağıp şırıngayla veriyorum.
Diğer göğüse de veriyorum ara ara çekip ucunu çıkarsın diye ama almıyor çok ağlıyor. Var mı bir önerisi olan.
Doğum yapmış olan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun. Doğum yapacak olanlara kolay doğumlar diliyorum

Maşallah miniğe hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Oy maşallah ya bizde bekliyoz daha ne belirti var ne gelen var bos bos bekliyoz bakalim

Izmır daha sıcaktır büyük olasılıkla, tam yaz sıcağına denk geldik ama dengeli olunca bi sorun olmaz sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…