- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Sorma sorma . 1 haftadır beynim yandı . Ya uyumuyor ya da uyusa uyanmiyor, 1 saat emzirmeye çalışmakla 1 saat uyandırmaya çalışmakla geçiyor. O kadar yoruldum ki :/Sagol canım,kriz yönetimini sevdim,ben de uygulayayım
Kızlar bebişleri emzirirken dakika tutuyor musunuz ? Benimki bazen 2 dk emip bırakıyor bazen uzun uzun emiyor . 2 saatte 1 de emzirmeye çalışıyorum ama uyanmiyor.. siz nasıl yöntemler izliyorsunuz?
Dimi bizimde 16 gün oldu bile :) çok şükür iyiyiz büyütülecek bir sorunumuz yok aslında uykusu ayarsız. Bütün gün gece mıkır mıkır. Derin derin bi uykumuz yok. E benimde hiç olmuyo öyle olunca. Doğurduğumdan beri uyumadım desem yalan olmaz :)Çok şükür daha iyiyim, bebiste öyleartık uyutma emzirme alt değiştirme safhasına geçtik yarın 1 hafta olcak bile zaman çabuk geçiyor cidden :) siz nasilsiniz ??
Ahhh o kadar tanıdık ki. Allah yardımcın olsun canım. Güzel güzel mis Kokulu uykular diliyorum canımSaat 3ten beri uyutmaya çalışıyorum iflahım kurudusiz de durumlar nasıl ?
Lansinoh almıştım hatta Dr al demişti ama kullanmadım memelyn yetti şükürCanım sen krem de kullanıyor musun acaba yoksa sadece göğüs ucu koruyucusu tek mi kullanıyorsun
Ben dk tutuyorum Dr bana 2 saatten fazla aç kalmasın dedi ona bakıyorum birde 15 ve 30 dk arasıda emsin 30 dk kesinlikle geçmesin dedi. Şuan 16 günlük olduk 15 dk fazla emiyor ama ilk zamanlar tabikide daha az emiyordu zamanla midesi büyüyorKızlar bebişleri emzirirken dakika tutuyor musunuz ? Benimki bazen 2 dk emip bırakıyor bazen uzun uzun emiyor . 2 saatte 1 de emzirmeye çalışıyorum ama uyanmiyor.. siz nasıl yöntemler izliyorsunuz?
Rahim kasılmaları bi zaman doğum acısını hatırlatıcak. Ama geçiyo 1 haftaya kalmaz ❤Herkese çok çok teşekkür ederimAllah razı olsun mis kokulum yanımda çok şükür ama sezeryan olsam bu kadar ağrım olur muydu bilmiyorum kibirdayamiyorum bile . Minnosum emip uyuyor şimdilik iyiyiz . Darısı tüm bekleyenlere inşallah
Canım maşallah sütün bol bol dolsun inşallah. Benim ucu olmasına rağmen zorlandık. Doğru pozisyonu bulana kadar. Ben zorlandığında şu pozisyonu uyguluyorum. Örneğin düşün sol memeyi vericeksem sağ elimle kafasını destekleyip sol elimde memeyi dışardan kavrayıp veriyorum. Ucundanda destekleyerek tabi. Öyle daha kolay alıyo.Merhaba kızlar. Biz bugün 5 günlük olduk. Bebekli hayat çok zormuş ama çok da güzelkendime inanamıyorum gece hiç uyumuyor ve uyutmuyor ona rağmen kendimi dinç hissediyorum.
Dışkısı hardal sarısı ve sulu normal mi
İlk 2 gün sütüm yoktu. Sonra damla damla geldi. Bugün iki göğüsten 40 CC çıktı. Şükür artıyor.
Göğüslerimden birinin ucunu bebes eme eme çıkardı. Birinin ucu halen yok. Birini emiyor diğerini ben sağıp şırıngayla veriyorum.
Diğer göğüse de veriyorum ara ara çekip ucunu çıkarsın diye ama almıyor çok ağlıyor. Var mı bir önerisi olan.
Doğum yapmış olan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun. Doğum yapacak olanlara kolay doğumlar diliyorum
Mama veriyomusun?Kizlar selam bebegim 5 gunluk oglen sariliggi 15.6 cikti yarin kontrolumuz var emziriyorum uykuyada meyilli degil uyanik emiyor ama bacaklarida sarardi gibi tecrubeli olanlar yardim edebilirmi goturiymi hastaneye napim bilemiyorum
Benim normal doğumdu. Herhangi bi uyuşturucu almamıştım. Bende şişmiştim. Dinlenememiştimde. 1 haftaya geçmişti. Umarım sen dinlenebiliyorsundurEpidural ya da spinal anestezi ile sezaryen olan arkadaşlar doğumdan sonra ayaklarınızda bacaklarınızda ödem oldu mu? Benim çok fena şişti ayaklarım bileklerim davul gibi oldu. Ödem atmak için ne yapabilirim?
İki memeyi birden mi emziriyorsun toplam 15 dk da?Ben dk tutuyorum Dr bana 2 saatten fazla aç kalmasın dedi ona bakıyorum birde 15 ve 30 dk arasıda emsin 30 dk kesinlikle geçmesin dedi. Şuan 16 günlük olduk 15 dk fazla emiyor ama ilk zamanlar tabikide daha az emiyordu zamanla midesi büyüyor
Oglen verdim 20 cc ama sutumde iyi emiyor devamliMama veriyomusun?
Yaa çok şaşırdım ben de hep anesteziye yormuştum bu kadar şişmesini. Yani annem kayınvaldem yanımda ama yine de sürekli yatmıyorum. Bi de tezcanlıyım biraz kendim kalkıp bakıyorum hep bebişe o yüzden hiç inmedi üç gündür.Benim normal doğumdu. Herhangi bi uyuşturucu almamıştım. Bende şişmiştim. Dinlenememiştimde. 1 haftaya geçmişti. Umarım sen dinlenebiliyorsundur
Kötü koku var mı ? O iltihap görüntüsü iyileşme dokusunda da oluyor . Benimki de çok cozutmustu, acaba enfeksiyona mi dönüyor diye düşündüm ama meğer erken düşecekmiş, iyileşme dokusuymus hepsiBebeğimin göbek bağı iltihaplandı sanıırm.csnım çok sıkkın. Doktora yazdım yarın gel dedi. Herşeye dikkat ettik niye böyle olduki
Bende oldu . Sezaryen esnasında damardan verdikleri serum sıvısı o aslında, vücuda fazla gelen sıvı . Bugün hafifledi benimki . Bol bol yürümeye hareket etmeye çalış canım, uyuduğun zaman da ayağının altına yastık vs koyEpidural ya da spinal anestezi ile sezaryen olan arkadaşlar doğumdan sonra ayaklarınızda bacaklarınızda ödem oldu mu? Benim çok fena şişti ayaklarım bileklerim davul gibi oldu. Ödem atmak için ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?