2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Sen elinden geldiğince sarılığı takip et, biraz olması normal zaten canim. 2 hafta önemli iyi besle inşallah gerek kalmaz gitmene doktora

Gözün aydın canım saglık ve huzurlu büyüsün küçük meleğin inşallah

Kızlar sütünüzün yetip yetmedıgını nerden anlıyorsunuz, emdikten sonra bi de mama mı versem,bugun gaz, alt degıstrme,emzirme tamam oldgu halde bastı yaygarayı uzun bi süre susmadı, mama verdıl, hep vermelımıyım emzirme sonrası ki,siz nasıl ayarlıyorsunuz yada anlıyorsunuz sütünğzğn yrtıp yetmedgını

Aynısı bizde de oluyor canım, düzenli emzirdigim halde ve sütüm baya arttığı halde bazen sinirli uyanıyor ve meme ucunu tutmayıp kıyamet koparıyor. İlk zamanlardaki biberon konforunu arıyor sanırım . Ben de son 2 gündür makineyle süt sağıp buzdolabina koyuyorum. Bu tür krizler geldiğinde biberonla bir iki damla süt verip sakinlestirip hemen ardından memeyi dayiyorum ağzına . Ama tabii bunu yapana kadar sinirler iyice harap oluyor :) emzirme sonrası kalan sütü sağ bence . Böylece gozlemlersin süt miktarını. Ama doydugunu anlamanın tek yolu yeterince çiş yapması, bir de kilo alması ...

Sagol canım,kriz yönetimini sevdim,ben de uygulayayım

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün ömrü uzun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…