- 15 Ekim 2019
- 6.089
- 13.831
- 248
Ya hic deme bende bunaldim belirtimde yok daha cok strese giryorum okdr merdiven cikiyorum yuruyorum 10 tane hurma yiyorum çomeliyorum ediyorum ama yok herkeste bi yorum yapiyo dahada sinirlerim geriliyor.Yarına 40 haftalık oluyorum ailem tutturmuş sen tarihini yanlış biliyorsun adetinden çıktığın günü hesapla diyorlar deli olcam artık herkesin bişey demesinden ya böyle bi şey olabilir mi herkesinki adetin ilk gününe göre doğumları olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum arkadaşlar
Uyumuyorda uyutamiyorum hep emmek iatiyor seninki uyuyomiyduBen gecen hafta o sarılıktan çok çektim bizim 16 çıktı herkes gitme Dr emzir geçer dediler bende götürmedim emzirdim ki emiyordu sonra vücudunda sarılık arttı en son da gözleri sarardı götürdük 18 olmuş hastaneye yatırdılar emmekle geçmezmiş Dr öyle demişti hatta kan uyumumuza baktılar başka tahliller de yaptılar sürekli arttı ışık verdiler bir gün boyunca öyle düştü
Benimde öyle artık telefonu kapatıp kimseyle görüşmek istemiyorum delirtcekler beniYa hic deme bende bunaldim belirtimde yok daha cok strese giryorum okdr merdiven cikiyorum yuruyorum 10 tane hurma yiyorum çomeliyorum ediyorum ama yok herkeste bi yorum yapiyo dahada sinirlerim geriliyor.
Bizimkiler tam tersi 40 a kadar dursun istiyorlar çünkü zamanı o zaman sanıyorlar birde acayip şekilde kilolu bebek aşkı var kayinvalidemde bende tam tersi orta kilo olsun istiyorum 3200 3500 civarıYa hic deme bende bunaldim belirtimde yok daha cok strese giryorum okdr merdiven cikiyorum yuruyorum 10 tane hurma yiyorum çomeliyorum ediyorum ama yok herkeste bi yorum yapiyo dahada sinirlerim geriliyor.
Gününün dolmasina doktorun ne diyor artik bebegi almamiz gerek suni sanci vs deneyelim demiyormu bugun artik günün dolmuş is doktora dusuyor artikBenimde öyle artık telefonu kapatıp kimseyle görüşmek istemiyorum delirtcekler beni
Cok kilolu iyi degik bence benimki en son gittigmde 3.450 gr di dahada durusa nasik cikarcamo dusunuyorum simdiBizimkiler tam tersi 40 a kadar dursun istiyorlar çünkü zamanı o zaman sanıyorlar birde acayip şekilde kilolu bebek aşkı var kayinvalidemde bende tam tersi orta kilo olsun istiyorum 3200 3500 civarı
Demi heveslendik ne kaldı Burda 10 gün gelir artıkGeçti sadece arada geliyor bele vuruyor bebek kasiliyor karnım sertleşiyor ama bu haftalarda normal böyle olması herks dogurunca heveslendik ama sanırım daha zamanı var
Çok teşekkür ederim darısı başınıza sağlıklaHadi bakalim allah yardimcin olsun darisi bize
Hadi bakalım canımay olur tabi ki hadi bakalım hangimiz önce doğuracak
Uyutuyordum o konuda sıkıntı yaşamadım şükür emmeside iyiydi. Uyutmak için alnının ortasına masaj yap beyaz gürültüleri dene biz dün fotoğraf çekindik çok sakindi derin uykuya daldı emerken yap masajıUyumuyorda uyutamiyorum hep emmek iatiyor seninki uyuyomiydu
Sezeryanmi oldun normal dogummu oldu canim hayirli olsunMerhaba kızlar ben de bugün bebeğimi kucağıma aldım. Bebeklerini kucağına alanların gözü aydın doğumu bekleyenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun her sey kolay olsun
Yaaaaa yinemi kaybettim daha yazdım girelim diye okuyunca sen doguma gidiyormuşsun bende kendime yeni yarış adayları bulayimBenim ağrılar 5 dk 1 e düştü 3 dk düşünce gidicem hastaneye bu yarışı ben kazanıcam galibahadi elini çabuk tut
Banada de kız valla bu karinla artık yuvarlaniyomBen demiştim
Bende az önce dedim eşim gülmeden öldü2 gündür çok zor yürüyorum gobegim yer çekimine yenik düşüyor acayip bastırıyor rahme.ve makatima gel gelelim bizim ki yerinden memnun
Çok doğru değil zaten korkma bizim akrabaya 4500 dediler 4 kg çıktı yanilma payı var benimki 37+3 te 2800 du 1 hafta geriydi ama.daha 1 ay önce başka hastane 2480 olcmustu ultrasondan ultrasona bile değişiyorCok kilolu iyi degik bence benimki en son gittigmde 3.450 gr di dahada durusa nasik cikarcamo dusunuyorum simdi
Sorun oldugunu sanmiyorum, normal beklenen o kadar zaten.. Bizimki direk kaka şeklinde yapmıyor bile .. gaz çıkarırken o basınçla kaka fışkırtıyorKakada öyle dolup taşırmıyo herseferinde. Bi sıkıntısı olsa durmaz dimi ama. Herşey yolunda gibi. Gaz çıkarırken zorlanıyo sadece. Saatlerce bekliyoruz.
Sağol darısı başınaSağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah canım darısı artık başımıza
Sana dua edeyim tez zamanda sende al kucağına sağlıklaYaaaaa yinemi kaybettim daha yazdım girelim diye okuyunca sen doguma gidiyormuşsun bende kendime yeni yarış adayları bulayimhayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kuzunu al gel inşallah
Amin canim inşallah dogdumu bebiş nasılsınız iyisiniz inşallahSana dua edeyim tez zamanda sende al kucağına sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?