2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ya hic deme bende bunaldim belirtimde yok daha cok strese giryorum okdr merdiven cikiyorum yuruyorum 10 tane hurma yiyorum çomeliyorum ediyorum ama yok herkeste bi yorum yapiyo dahada sinirlerim geriliyor.

Uyumuyorda uyutamiyorum hep emmek iatiyor seninki uyuyomiydu

Ya hic deme bende bunaldim belirtimde yok daha cok strese giryorum okdr merdiven cikiyorum yuruyorum 10 tane hurma yiyorum çomeliyorum ediyorum ama yok herkeste bi yorum yapiyo dahada sinirlerim geriliyor.
Benimde öyle artık telefonu kapatıp kimseyle görüşmek istemiyorum delirtcekler beni

Bizimkiler tam tersi 40 a kadar dursun istiyorlar çünkü zamanı o zaman sanıyorlar birde acayip şekilde kilolu bebek aşkı var kayinvalidemde bende tam tersi orta kilo olsun istiyorum 3200 3500 civarı

Bizimkiler tam tersi 40 a kadar dursun istiyorlar çünkü zamanı o zaman sanıyorlar birde acayip şekilde kilolu bebek aşkı var kayinvalidemde bende tam tersi orta kilo olsun istiyorum 3200 3500 civarı
Cok kilolu iyi degik bence benimki en son gittigmde 3.450 gr di dahada durusa nasik cikarcamo dusunuyorum simdi

Benim ağrılar 5 dk 1 e düştü 3 dk düşünce gidicem hastaneye bu yarışı ben kazanıcam galiba hadi elini çabuk tut
Yaaaaa yinemi kaybettim daha yazdım girelim diye okuyunca sen doguma gidiyormuşsun bende kendime yeni yarış adayları bulayim hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kuzunu al gel inşallah

Cok kilolu iyi degik bence benimki en son gittigmde 3.450 gr di dahada durusa nasik cikarcamo dusunuyorum simdi
Çok doğru değil zaten korkma bizim akrabaya 4500 dediler 4 kg çıktı yanilma payı var benimki 37+3 te 2800 du 1 hafta geriydi ama.daha 1 ay önce başka hastane 2480 olcmustu ultrasondan ultrasona bile değişiyor

Kakada öyle dolup taşırmıyo herseferinde. Bi sıkıntısı olsa durmaz dimi ama. Herşey yolunda gibi. Gaz çıkarırken zorlanıyo sadece. Saatlerce bekliyoruz.
Sorun oldugunu sanmiyorum, normal beklenen o kadar zaten.. Bizimki direk kaka şeklinde yapmıyor bile .. gaz çıkarırken o basınçla kaka fışkırtıyor günde 6-7 kez gaz çıkarma sonrası beze fıskırmıs kaka lekesi şeklinde temizliyorum hepsi farklı işte .. bi de ağlama atakları olmasa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…