2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok sevindim canım senin adına Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin bebeğini inşallah. Benim kızım da 2500 doğdu ama dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması emerek beslenerek büyüyecekler Allahın izniyle. Sezaryen sonrası maalesef her şekilde sıkıntılı oluyor ama gün geçtikçe hepsi azalıyor.

Göğüsleri sağıp baktım ne kadar çıkıyo diye. Benim oğlan tek seferde 60lık mamayı içiyo. Benim 2 göğüs 60 lığı ancak buluyo şimdilik. Suya, çorbaya ve hoşafa daha fazla yüklendim. İnşallah arttırıcam. Gündüz daha aktifiz diye pek mama vermiyorum. Gak dese emziriyorum, guk dese emziriyorum. Gece uykusundan önce veriyorum mama. Bazende gece uyku arasında doymuyo o zaman veriyorum. Özellikle sabaha karşı uyanınca çok aç oluyo. 2 saatte bir emzirmeme rağmen.

Cok sagolun Allah razı olsun bizde uyanmakta sorun yasıyoruz uyanmıyor bildiğin burnunu sıkıyorum gğnde 2 3 kez zorla mama veriyorum acaba duyduğunu nasıl anlayacaz kav kere kaka yapmalı
Ya o kaka olayı bende de soru işareti. 2 defa falan yapıyo. İlla 6-7 bez mi olması lazım. Bol idrarlu bez alıyorum ama.

Yaa benim hiç hafiflemedi sık sık idrara da çıkamıyorum atamadım bir türlü vücudumdan. Yürüdükçe ayak bileklerimde toplanıyor daha çok yumurta gibi şişiyor bu sefer şimdi dediğin gibi uzanıp yastıkları koydum ayaklarımın altına Bi de iyi gelir mi bilmiyorum ama soğuk kompres yapıyorum. Çok rahatsız etmeye başladı şişkinlik. Bir şey daha sormak istiyorum sezaryen kesi yerine su geçirmez şeffaf bant koyup öyle mi taburcu ettiler hastaneden? Bantın etrafında hafif kızarıklık var mı sende? Ben bugün farkettim benim sanki etrafı kızarık gibi ama normal mi bilemedim.

Ben hiç yatamadım. Doğumdan bi çıktım aynen devam :)). Doğuma girerken bile damla şişlik yoktu çok şükür hamileliğimde de olmamıştı. Ama ertesi gün bir şiştim ki odun gibiydi bacaklarım kasığıma kadar. Sonra kendi kendine geçti şükür. Neyse ki sen dinlen. Su iç bol bol.

Soğuk kompres ise yarar canım iyi yapmışsın. Ayakta durunca ilk başta ödem orda toplanıyor gibi gelir ama uzun vadede bacak toplar damarlarının calismasini sağladığı için ödemin azalmasına yardımcı olur . Hastaneden taburcu olurken su geçirmez bant yapistirdilar evet. 3 banyo süresi kullanabilirsin dedi doktorum . Yarın çıkaracağım . Sonra batikonlayip açık bırakacağım ama hiç inceleyemedim valla ne durumda nasıl görünüyor vs ...

İki memeyi birden mi emziriyorsun toplam 15 dk da?
Önceden iki memeyi toplam da 15 dk emziriyordum Dr bunun yanlış olduğunu bir göğüs boşalmadan diğerine geçmem gerektiğini çünkü ilk dklar süt sekerli oluyormuş ilerleyen sürede proteinliymiş. Kilo aldıran ve besleyen proteinli kısımlıymış

Bana da bir hafta sonra çıkarabilirsin bantı dedi eğer ağrı sızı olursa doktoruma sorayım ozaman

Kizlar selam bebegim 5 gunluk oglen sariliggi 15.6 cikti yarin kontrolumuz var emziriyorum uykuyada meyilli degil uyanik emiyor ama bacaklarida sarardi gibi tecrubeli olanlar yardim edebilirmi goturiymi hastaneye napim bilemiyorum
Ben gecen hafta o sarılıktan çok çektim bizim 16 çıktı herkes gitme Dr emzir geçer dediler bende götürmedim emzirdim ki emiyordu sonra vücudunda sarılık arttı en son da gözleri sarardı götürdük 18 olmuş hastaneye yatırdılar emmekle geçmezmiş Dr öyle demişti hatta kan uyumumuza baktılar başka tahliller de yaptılar sürekli arttı ışık verdiler bir gün boyunca öyle düştü

Yarına 40 haftalık oluyorum ailem tutturmuş sen tarihini yanlış biliyorsun adetinden çıktığın günü hesapla diyorlar deli olcam artık herkesin bişey demesinden ya böyle bi şey olabilir mi herkesinki adetin ilk gününe göre doğumları olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…