Gözün aydin Allah anali babali büyütsün insallah Nasildi doğumunuz merak ettim benim de akintim cok oldugu icin suyummu geliyor normal akintimi bilmiyorum
Suyum fa,kaydı demisdim zaten o kadar çok geldiki her yer göl oldu . Hemen duşa girdim daha çıkmadan ağrılarım başladı çok duzenliydi dk gelmeden sancı girmeye başladı ebeler 3 gibi doğar dediler 1 30 da doğdu hemen ilerledi çok şükür Dr zor yetişti doğuma .
Günaydın anneler ve anne adayları sanırım temmuz annelerınden buraya transfer olacagım.7.30 gbi nişan geldi yanı büyük ihtimalle oyle.yoğun bi akıntı içinde kahvelik ve kırmızılık vardı peçeteye az az iki parça geldi devamı gelrmi bilemıorum.bugun 3.30 dada randevum vardı.Sancım artmazsa randevuyu bekleyeceğim.
benim gibi nişan gelerek doğum yapan oldumu ne kadar sonra doğum yaptınız???
Canim benimde halen akintim cok bazen bakiyorum camasirim beyaz akinti oluyor baya islaniyorum bazen bakiyorum sari akintim hamilelikten mi enfeksiyondan mi bilmiyorum
Merhaba kızlar ben de bugün bebeğimi kucağıma aldım. Bebeklerini kucağına alanların gözü aydın doğumu bekleyenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun her sey kolay olsun
Canım şöyle 3 dk da 1 e düşene kadar evdeydim 12 de hastaneye geldik 03:22 de doğdu prenses.
Hastaneye gelince 1 cm di sonrası çok hızlı gelişti ben bile anlamadım
Günaydın kizlar
Herkese hepimize zamaninda, hayirli sağlıklı dogumlar nasip olsun. Dogum yapmayan kaldi mi Haziran annelerinde? Sizi gordukce bizi de heyecan sariyor takip ediyoruz
Günaydın kizlar
Herkese hepimize zamaninda, hayirli sağlıklı dogumlar nasip olsun. Dogum yapmayan kaldi mi Haziran annelerinde? Sizi gordukce bizi de heyecan sariyor takip ediyoruz
Haha ayin sonu ya normal dogumsa ondandir. Bi sen kaldin demek canim insallah hayirli dogumlar nasip olsun. Benimkide Ağustosun sonu normalde ama sezeryan olucak o yuzden iki hafta once alincakmis
Haha ayin sonu ya normal dogumsa ondandir. Bi sen kaldin demek canim insallah hayirli dogumlar nasip olsun. Benimkide Ağustosun sonu normalde ama sezeryan olucak o yuzden iki hafta once alincakmis
Önceden iki memeyi toplam da 15 dk emziriyordum Dr bunun yanlış olduğunu bir göğüs boşalmadan diğerine geçmem gerektiğini çünkü ilk dklar süt sekerli oluyormuş ilerleyen sürede proteinliymiş. Kilo aldıran ve besleyen proteinli kısımlıymış
Ben ikiz olduğu için bir onu bir onu gögüsleri dönüşümlü emziririm diyordum. Çocuk hemşiresinin videolarını falan çok izledim. Tek bebekte olsa iki bebekte olsa saat tutun birgün boyunca sadece aynı memeyi verip ertesi gün değişim yapın diyordu. Senin doktorunda böyle dediyse tamamen yattı kafama. Bilgi için teşekkürler ederim
Günaydın kizlar
Herkese hepimize zamaninda, hayirli sağlıklı dogumlar nasip olsun. Dogum yapmayan kaldi mi Haziran annelerinde? Sizi gordukce bizi de heyecan sariyor takip ediyoruz ❤
Ben ikiz olduğu için bir onu bir onu gögüsleri dönüşümlü emziririm diyordum. Çocuk hemşiresinin videolarını falan çok izledim. Tek bebekte olsa iki bebekte olsa saat tutun birgün boyunca sadece aynı memeyi verip ertesi gün değişim yapın diyordu. Senin doktorunda böyle dediyse tamamen yattı kafama. Bilgi için teşekkürler ederim
Uyutuyordum o konuda sıkıntı yaşamadım şükür emmeside iyiydi. Uyutmak için alnının ortasına masaj yap beyaz gürültüleri dene biz dün fotoğraf çekindik çok sakindi derin uykuya daldı emerken yap masajı
Canım şöyle 3 dk da 1 e düşene kadar evdeydim 12 de hastaneye geldik 03:22 de doğdu prenses.
Hastaneye gelince 1 cm di sonrası çok hızlı gelişti ben bile anlamadım