- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Geçen pazartesi gittiğimde doğurmazsan haftaya pazartesi kontorole gel tekrardan dedi şimdilik bekle sadece dediGününün dolmasina doktorun ne diyor artik bebegi almamiz gerek suni sanci vs deneyelim demiyormu bugun artik günün dolmuş is doktora dusuyor artik
Canim benimde halen akintim cok bazen bakiyorum camasirim beyaz akinti oluyor baya islaniyorum bazen bakiyorum sari akintim hamilelikten mi enfeksiyondan mi bilmiyorumYa çok özür diliyorum okuyanlardan akıntı dedin benimde hem çok akıntım var hemde baya koyu sonra baya ıslanıyorum
Canım bende oldu ayaklarım davul gibi doktor olacak demisti zaten bol sıvı al dediEpidural ya da spinal anestezi ile sezaryen olan arkadaşlar doğumdan sonra ayaklarınızda bacaklarınızda ödem oldu mu? Benim çok fena şişti ayaklarım bileklerim davul gibi oldu. Ödem atmak için ne yapabilirim?
Hayirli olsun canim Gözün aydin Rabbim anali babali büyütsün insallahMerhaba kızlar ben de bugün bebeğimi kucağıma aldım. Bebeklerini kucağına alanların gözü aydın doğumu bekleyenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun her sey kolay olsun
Normal dogumu mu bekliyosun canim sendeYaaaaa yinemi kaybettim daha yazdım girelim diye okuyunca sen doguma gidiyormuşsun bende kendime yeni yarış adayları bulayimhayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kuzunu al gel inşallah
Canim ne durumdasin merak ettim gittin mi hastahaneye Sancilarin nasil tarif edermisin bizedeBenim ağrılar 5 dk 1 e düştü 3 dk düşünce gidicem hastaneye bu yarışı ben kazanıcam galibahadi elini çabuk tut
İyi gecelerKizlar hamilelik suyu nasil gelir ya ben idrarimmi suyummu anlamiyorum
Ama daha sancim.yok ondan kafam.karisti tuvalate gittim idrarım geliyor ama bitmiyor kalktim lavabodan artikİyi geceler
Sızıntı şeklinde olabiliyor
Yada bir andada boşalabiliyor
Sürekli idrar kaçırma hissediyorsan ve sancılarında düzenliyse doktora gitmende fayda var
Hastanedeyim yatışım yapıldı 1 dk dan az dünden beri sancım var regli ağrısı gibi başladı bu akşam şiddetlendiCanim ne durumdasin merak ettim gittin mi hastahaneye Sancilarin nasil tarif edermisin bizede
Kendi sancini.mi bekliyorsun canim acilman falan nasil Sancilar nasil dayanilmicak gibi mi Rabbim bi avazda kurtarsin inşalalhHastanedeyim yatışım yapıldı 1 dk dan az dünden beri sancım var regli ağrısı gibi başladı bu akşam şiddetlendi
Büyük ihtimalle suyun geliyorAma daha sancim.yok ondan kafam.karisti tuvalate gittim idrarım geliyor ama bitmiyor kalktim lavabodan artik
Yenidogan çekımımı yaptınız canım, govegı dusmusmuyduUyutuyordum o konuda sıkıntı yaşamadım şükür emmeside iyiydi. Uyutmak için alnının ortasına masaj yap beyaz gürültüleri dene biz dün fotoğraf çekindik çok sakindi derin uykuya daldı emerken yap masajı
Evet Yenidogan çekimi yaptık göbek düştü benimki çekimde 15 günlüktü. Eğer fırsatın ve imkanın varsa kesinlikle yaptır çok tatlı pozlar oluyorYenidogan çekımımı yaptınız canım, govegı dusmusmuydu
Canım şöyle 3 dk da 1 e düşene kadar evdeydim 12 de hastaneye geldik 03:22 de doğdu prenses.Kendi sancini.mi bekliyorsun canim acilman falan nasil Sancilar nasil dayanilmicak gibi mi Rabbim bi avazda kurtarsin inşalalhSag saglim kucagina alirsin insallah bebişini Haberdar et bizide
Maşallah maşallahCanım şöyle 3 dk da 1 e düşene kadar evdeydim 12 de hastaneye geldik 03:22 de doğdu prenses.
Hastaneye gelince 1 cm di sonrası çok hızlı gelişti ben bile anlamadım
Sancılar can sıkıcıydı ama çok şükür gidişat hızlı ilerledi hatta ebe bebek doğmasın diye eliyle malum bölgeye biraz bastırdı dr m gelmemişti çünküMaşallah maşallah
Ben kendım yapmayı dusunuyorum,ılk 15 gunde yapılması daha iyi,bebek daha esnek oluyo ve istenılen sekle gıruyor:))çok iyi yapmıssın , ama iştegobek düşünduruyo benı daha düşmediEvet Yenidogan çekimi yaptık göbek düştü benimki çekimde 15 günlüktü. Eğer fırsatın ve imkanın varsa kesinlikle yaptır çok tatlı pozlar oluyor
Kaç günlük seninki ben sprey kullandım bi kaç gün de düştüBen kendım yapmayı dusunuyorum,ılk 15 gunde yapılması daha iyi,bebek daha esnek oluyo ve istenılen sekle gıruyor:))çok iyi yapmıssın , ama iştegobek düşünduruyo benı daha düşmedidaha nice güzel anılar bırıktırın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?