2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gününün dolmasina doktorun ne diyor artik bebegi almamiz gerek suni sanci vs deneyelim demiyormu bugun artik günün dolmuş is doktora dusuyor artik
Geçen pazartesi gittiğimde doğurmazsan haftaya pazartesi kontorole gel tekrardan dedi şimdilik bekle sadece dedi

Epidural ya da spinal anestezi ile sezaryen olan arkadaşlar doğumdan sonra ayaklarınızda bacaklarınızda ödem oldu mu? Benim çok fena şişti ayaklarım bileklerim davul gibi oldu. Ödem atmak için ne yapabilirim?
Canım bende oldu ayaklarım davul gibi doktor olacak demisti zaten bol sıvı al dedi

Merhaba kızlar ben de bugün bebeğimi kucağıma aldım. Bebeklerini kucağına alanların gözü aydın doğumu bekleyenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun her sey kolay olsun
Hayirli olsun canim Gözün aydin Rabbim anali babali büyütsün insallah sezeryanmi oldun normal.dogum mu

Hastanedeyim yatışım yapıldı 1 dk dan az dünden beri sancım var regli ağrısı gibi başladı bu akşam şiddetlendi
Kendi sancini.mi bekliyorsun canim acilman falan nasil Sancilar nasil dayanilmicak gibi mi Rabbim bi avazda kurtarsin inşalalh Sag saglim kucagina alirsin insallah bebişini Haberdar et bizide

Ama daha sancim.yok ondan kafam.karisti tuvalate gittim idrarım geliyor ama bitmiyor kalktim lavabodan artik
Büyük ihtimalle suyun geliyor
Şuan ıslakmısın mesela?
Benim 2. Doğumum böyle olmuştu
Suyum gelmeye başladıktan bir saat sonra sancılarım başlamıştı
Hastahaneye yakınmısınız arabanız var mı?

Kendi sancini.mi bekliyorsun canim acilman falan nasil Sancilar nasil dayanilmicak gibi mi Rabbim bi avazda kurtarsin inşalalh Sag saglim kucagina alirsin insallah bebişini Haberdar et bizide
Canım şöyle 3 dk da 1 e düşene kadar evdeydim 12 de hastaneye geldik 03:22 de doğdu prenses.
Hastaneye gelince 1 cm di sonrası çok hızlı gelişti ben bile anlamadım

Evet Yenidogan çekimi yaptık göbek düştü benimki çekimde 15 günlüktü. Eğer fırsatın ve imkanın varsa kesinlikle yaptır çok tatlı pozlar oluyor
Ben kendım yapmayı dusunuyorum,ılk 15 gunde yapılması daha iyi,bebek daha esnek oluyo ve istenılen sekle gıruyor:))çok iyi yapmıssın , ama iştegobek düşünduruyo benı daha düşmedi daha nice güzel anılar bırıktırın ınsallah

Kaç günlük seninki ben sprey kullandım bi kaç gün de düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…