2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Sen elinden geldiğince sarılığı takip et, biraz olması normal zaten canim. 2 hafta önemli iyi besle inşallah gerek kalmaz gitmene doktora
Aynen ikigundur içim rahatladı duş aldırmakta ıyı gelıyor bebeklere bırde hem sut emzırdım hem kendı uyanmasını takıp ettım şükür ıyı derken mamada dayadım valla 30 cclik. Yeterkı toparlasın kendını. Şüphem tedırgınlıgım azaldı ıyıce. Zaten pazartesi fılan normal kontrol var.
Ustelık bugun 8.gunumuz gobegımızde düştü çok şükür sabaha karsı emzırdıgımde gördük.
Allah cumlemızın yar yardımcısı olsun inşaallah saglık güç kuvvet versın bebeklerımıze ve bıze

Bemım oglan doymuyor mesela cunku ceneleri yoruluyor uyukluyor gaz cıkarıyorum uyanıyor derken agzı yırtılıyor resmen sag sol aranıyor bu sefer 30 cclik mama verıyorum ben muhakkak cila olsun ustune dıye dinleniyor bakıyorum rahatlıyor. Uykuya dalıyor.
Ben pek takılmıyorum işte meme ver emzır mamaya alışmasın fılan. Bebek buyusun zaten toparlasın bıraz kendıni memeyıde emer mamayıda yer ac kalınca. Ben verıyorum. Saglıklı olsun doysun yeterkı. Duzenlı beslenme onemlı.

Kızlar bebişleri emzirirken dakika tutuyor musunuz ? Benimki bazen 2 dk emip bırakıyor bazen uzun uzun emiyor . 2 saatte 1 de emzirmeye çalışıyorum ama uyanmiyor.. siz nasıl yöntemler izliyorsunuz?
Bıldıgım kadar 15 dk en az emmesı lazım daha fazlasıda bebekten bebege degısıyor.
Bız 25 bazen 40 dk emıyoruz. Ve evet uyku saatleri cok oluyor 3 saat buluyor nerdeyse. Ben kendı uyanması taraftarıyım bıraz aglasın aclıgı bılsın uyansın ıstıyorum. Ve alışıyor da. Ama endişe etme cok normal emerken bıle uyuyor bazen 5dk içinde.

Kızlar sancim filan yok ama acayip derecede karnım sertleşiyor ve ayağa kalkınca yuruyemiyorum sol kasigima bastırıyor birde sanki böyle bazen kendini rahmime doğru ittriyor o zaman hani böyle kesilir ya bi yeriniz rahmimde öyle aciyor inşallah en yakın zamanda sagliklica gelir cidden su son ay ve ilk aylar beni mahvetti balon baligina döndüm iyice

Sırada sen varsın bence seninde bu hafta gelicek gibi bende sancı yokta göbeğim aşağı inmiş gibi ödem başladı ama yine haftaya kalır gibi

Sırada sen varsın bence seninde bu hafta gelicek gibi bende sancı yokta göbeğim aşağı inmiş gibi ödem başladı ama yine haftaya kalır gibi
Bende niyeyse hiç sancim gelmeyecek gibi hissediyorum 40 görürüm gibi geliyor hatta ben hala bu kadar az kaldgina bile inanamiyorumyıllar sonra hem eşimin hem benim ailemde ilk kez bu bebek olacak ablam abim hep bekar esimde ailenin en büyüğü herkes bebek yüzü görmeyi unutmuş

Canim bende temuz annesiyim 36 haftamdayim rabbim kolaylik versin, erken dogum riskin varmiydi ? Biraz erken degil mi daha nisan gelmesi icin merak ettim insallah saglikla alirsin bebisini kucagina

Galiba bende sıkıntı var uzanırken bisey olmuyo ama oturamıyorum resmen yurudugumdede karnım ağrıyo az önce merdiven çıktım valla ilk defa oyyy bir yandan korkuyom bir yandada olsun artık diyom
Bende geçen haftaya kadar çok sorun yasamiyordum yürüme konsusunda ama şimdi ayakta baya agrim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…