Birde benGünaydın kizlar
Herkese hepimize zamaninda, hayirli sağlıklı dogumlar nasip olsun. Dogum yapmayan kaldi mi Haziran annelerinde? Sizi gordukce bizi de heyecan sariyor takip ediyoruz ❤
Inşallah inşallah yarına kadar gelmezse burda buluşalımYakındır seninde akşam sabah
Hayırlısı olsun inşallah sakın olun saglıklı kavusmalar inşaallah.Normalde temmuz annesiydim ama bugün tansiyon yükselmesi sebebiyle 6’da sezaryene alınıyorumÖnce epidural anestezi deneyecekler.Tavsiyeleriniz ve dualarınızı bekliyorum
Anne karnındaki seslere benzer seslere diyorlar telefon uygulamalarında var canım oradaydı indirip bebeğine dinletip sakinleştirebilirsin. Saç kurutma makinası gibiBeyaz gürültü ne demek
Aynen ikigundur içim rahatladı duş aldırmakta ıyı gelıyor bebeklere bırde hem sut emzırdım hem kendı uyanmasını takıp ettım şükür ıyı derken mamada dayadım valla 30 cclik. Yeterkı toparlasın kendını. Şüphem tedırgınlıgım azaldı ıyıce. Zaten pazartesi fılan normal kontrol var.Sen elinden geldiğince sarılığı takip et, biraz olması normal zaten canim. 2 hafta önemli iyi besle inşallah gerek kalmaz gitmene doktora
Bemım oglan doymuyor mesela cunku ceneleri yoruluyor uyukluyor gaz cıkarıyorum uyanıyor derken agzı yırtılıyor resmen sag sol aranıyor bu sefer 30 cclik mama verıyorum ben muhakkak cila olsun ustune dıye dinleniyor bakıyorum rahatlıyor. Uykuya dalıyor.Kızlar sütünüzün yetip yetmedıgını nerden anlıyorsunuz, emdikten sonra bi de mama mı versem,bugun gaz, alt degıstrme,emzirme tamam oldgu halde bastı yaygarayı uzun bi süre susmadı, mama verdıl, hep vermelımıyım emzirme sonrası ki,siz nasıl ayarlıyorsunuz yada anlıyorsunuz sütünğzğn yrtıp yetmedgını
Bıldıgım kadar 15 dk en az emmesı lazım daha fazlasıda bebekten bebege degısıyor.Kızlar bebişleri emzirirken dakika tutuyor musunuz ? Benimki bazen 2 dk emip bırakıyor bazen uzun uzun emiyor . 2 saatte 1 de emzirmeye çalışıyorum ama uyanmiyor.. siz nasıl yöntemler izliyorsunuz?
Sağlıkla kucağına al inşallahNormalde temmuz annesiydim ama bugün tansiyon yükselmesi sebebiyle 6’da sezaryene alınıyorumÖnce epidural anestezi deneyecekler.Tavsiyeleriniz ve dualarınızı bekliyorum
Sırada sen varsın bence seninde bu hafta gelicek gibiKızlar sancim filan yok ama acayip derecede karnım sertleşiyor ve ayağa kalkınca yuruyemiyorum sol kasigima bastırıyor birde sanki böyle bazen kendini rahmime doğru ittriyor o zaman hani böyle kesilir ya bi yeriniz rahmimde öyle aciyor inşallah en yakın zamanda sagliklica gelir cidden su son ay ve ilk aylar beni mahvetti balon baligina döndüm iyice
Bende niyeyse hiç sancim gelmeyecek gibi hissediyorum 40 görürüm gibi geliyor hatta ben hala bu kadar az kaldgina bile inanamiyorumSırada sen varsın bence seninde bu hafta gelicek gibibende sancı yokta göbeğim aşağı inmiş gibi ödem başladı ama yine haftaya kalır gibi
Ben 2 gün az hissettim sonra yine oynamaya başladı normal gibi sanki artıkBugün bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum neden acaba bu şekilde devam ederse eşim işten gelirse doktora gitmeyi düşünüyorum varmı benim gibi
Benim arada karnım sertlesiyo oturamıyorum resmen ya sendede varmıBen 2 gün az hissettim sonra yine oynamaya başladı normal gibi sanki artık
Oturmak değilde yatamiyorim otururken bişey yok ayakta bir de yatrken zorluyorBenim arada karnım sertlesiyo oturamıyorum resmen ya sendede varmı
Galiba bende sıkıntı var uzanırken bisey olmuyo ama oturamıyorum resmen yurudugumdede karnım ağrıyo az önce merdiven çıktım valla ilk defa oyyy bir yandan korkuyom bir yandada olsun artık diyomOturmak değilde yatamiyorim otururken bişey yok ayakta bir de yatrken zorluyor
Canim bende temuz annesiyim 36 haftamdayim rabbim kolaylik versin, erken dogum riskin varmiydi ? Biraz erken degil mi daha nisan gelmesi icin merak ettim insallah saglikla alirsin bebisini kucaginaGünaydın anneler ve anne adayları sanırım temmuz annelerınden buraya transfer olacagım.7.30 gbi nişan geldi yanı büyük ihtimalle oyle.yoğun bi akıntı içinde kahvelik ve kırmızılık vardı peçeteye az az iki parça geldi devamı gelrmi bilemıorum.bugun 3.30 dada randevum vardı.Sancım artmazsa randevuyu bekleyeceğim.
benim gibi nişan gelerek doğum yapan oldumu ne kadar sonra doğum yaptınız???
Bende geçen haftaya kadar çok sorun yasamiyordum yürüme konsusunda ama şimdi ayakta baya agrim oluyorGaliba bende sıkıntı var uzanırken bisey olmuyo ama oturamıyorum resmen yurudugumdede karnım ağrıyo az önce merdiven çıktım valla ilk defa oyyy bir yandan korkuyom bir yandada olsun artık diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?