2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bugün bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum neden acaba bu şekilde devam ederse eşim işten gelirse doktora gitmeyi düşünüyorum varmı benim gibi
Bendede azalma var ama saydim 10 kere oynadi ama.genel olarak dalgin olsam onlarida hissetmezdim cikolata yiyip soluna uzan bakalim o zaman harektlenir bebis

Benim eşim tarfinda bebek yok ilk torun olcak herkes cok hevesli 4 gozle bekliyorlar onlar bekledikce doğmuyor yavrum arsız olcak benim kızım pazartesi 40 haftam doluyor benimde gidicem bakalim nolcaksa olsum

Benim eşim tarfinda bebek yok ilk torun olcak herkes cok hevesli 4 gozle bekliyorlar onlar bekledikce doğmuyor yavrum arsız olcak benim kızım pazartesi 40 haftam doluyor benimde gidicem bakalim nolcaksa olsum
Bende randevu aldım pazartesiye başka bi hastaneden bakayım ne dicek

Öyle gerçekten uyku bende 9 aydır zaten yok hos doguncda uyuyamiyoruz diyorlar emzirmekten
Bilmiyorum uyku benim için çok.problem olurmu zaten burda 10 buçuk ta hava yeni kararıyo gittikcede daha geç karariyo esimde 12 ile 1 arası gece işten geliyor alışıgim sanki ama bebek olunca bilemiyorum yine tabi

Kesınlıkle,ac kalınca da sarılık ihtimali var, meme yetmedıgınde mama

Tabi bekleyedebilir canı ne zaman isterse artık kilosu nasıl peki benim kilosu norml olsa dursun 1 hafta daha diycem ama kilolukarnımda top gibi olunca acı çekiyorum hele geceleri karnım bi tuhaf oldu zaten korkunç davul gübi

Benimki zayıftı 37+3 te 2800 du ama doğruluğundan şüpheliyim çünkü başka bi hastanede daha 33 haftalikken 33+5 te 2480 du

Ben bi haftadır öyle çekiyorum takvimim bile kalkmış ama gelmedi şu bebik

Canim bende temuz annesiyim 36 haftamdayim rabbim kolaylik versin, erken dogum riskin varmiydi ? Biraz erken degil mi daha nisan gelmesi icin merak ettim insallah saglikla alirsin bebisini kucagina
Baya bi sancım çıktı hastnede yatıyrum şimdi .ciğer gelştrci vurdular.normal takip edeceklermiş açılmama falan bakacaklarmış.2 cm açılmamda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…