- 15 Ekim 2019
- 6.089
- 13.831
- 248
Bendede azalma var ama saydim 10 kere oynadi ama.genel olarak dalgin olsam onlarida hissetmezdimBugün bebeğin hareketlerini çok az hissediyorum neden acaba bu şekilde devam ederse eşim işten gelirse doktora gitmeyi düşünüyorum varmı benim gibi
Sağlıkla alıp eve gelseydik uykusuzluktan ziyade vücudumuz biraz rahatlardıBende geçen haftaya kadar çok sorun yasamiyordum yürüme konsusunda ama şimdi ayakta baya agrim oluyor
Benimki tatlı sevmiyo o kadar yerim hiç kıpırdamaz karnım sürekli sertlesiyo belirtimi acabaBendede azalma var ama saydim 10 kere oynadi ama.genel olarak dalgin olsam onlarida hissetmezdimcikolata yiyip soluna uzan bakalim o zaman harektlenir bebis
Benim eşim tarfinda bebek yok ilk torun olcak herkes cok hevesli 4 gozle bekliyorlar onlar bekledikce doğmuyor yavrumBende niyeyse hiç sancim gelmeyecek gibi hissediyorum 40 görürüm gibi geliyor hatta ben hala bu kadar az kaldgina bile inanamiyorumyıllar sonra hem eşimin hem benim ailemde ilk kez bu bebek olacak ablam abim hep bekar esimde ailenin en büyüğü herkes bebek yüzü görmeyi unutmuş
Öyle gerçekten uyku bende 9 aydır zaten yok hos doguncda uyuyamiyoruz diyorlar emzirmektenSağlıkla alıp eve gelseydik uykusuzluktan ziyade vücudumuz biraz rahatlardı
Bende randevu aldım pazartesiye başka bi hastaneden bakayım ne dicekBenim eşim tarfinda bebek yok ilk torun olcak herkes cok hevesli 4 gozle bekliyorlar onlar bekledikce doğmuyor yavrumarsız olcak benim kızım pazartesi 40 haftam doluyor benimde gidicem bakalim nolcaksa olsum
AllahallahBenimki tatlı sevmiyo o kadar yerim hiç kıpırdamaz karnım sürekli sertlesiyo belirtimi acaba
Bilmiyorum uyku benim için çok.problem olurmu zaten burda 10 buçuk ta hava yeni kararıyo gittikcede daha geç karariyo esimde 12 ile 1 arası gece işten geliyor alışıgim sanki ama bebek olunca bilemiyorum yine tabiÖyle gerçekten uyku bende 9 aydır zaten yok hos doguncda uyuyamiyoruz diyorlar emzirmekten
Denerim canım teşekkür ederimAllahallahben cikolata yiyipte oynamayan bebe hic duymadim , sen yinede dene artik büyüdü algıları gelişti belki işe yarar canım
Kesınlıkle,ac kalınca da sarılık ihtimali var, meme yetmedıgınde mamaBemım oglan doymuyor mesela cunku ceneleri yoruluyor uyukluyor gaz cıkarıyorum uyanıyor derken agzı yırtılıyor resmen sag sol aranıyor bu sefer 30 cclik mama verıyorum ben muhakkak cila olsun ustune dıye dinleniyor bakıyorum rahatlıyor. Uykuya dalıyor.
Ben pek takılmıyorum işte meme ver emzır mamaya alışmasın fılan. Bebek buyusun zaten toparlasın bıraz kendıni memeyıde emer mamayıda yer ac kalınca. Ben verıyorum. Saglıklı olsun doysun yeterkı. Duzenlı beslenme onemlı.
Tabi bekleyedebilir canı ne zaman isterse artıkBende niyeyse hiç sancim gelmeyecek gibi hissediyorum 40 görürüm gibi geliyor hatta ben hala bu kadar az kaldgina bile inanamiyorumyıllar sonra hem eşimin hem benim ailemde ilk kez bu bebek olacak ablam abim hep bekar esimde ailenin en büyüğü herkes bebek yüzü görmeyi unutmuş
degil cnm benim 13.9 çıkınca beklettiler devlette cnmTansiyonum hep 14-9 15-9 cikmaya basladi kizlsr normal mi son zamanlar
Benimki zayıftı 37+3 te 2800 du ama doğruluğundan şüpheliyim çünkü başka bi hastanede daha 33 haftalikken 33+5 te 2480 duTabi bekleyedebilir canı ne zaman isterse artıkkilosu nasıl peki benim kilosu norml olsa dursun 1 hafta daha diycem ama kilolu karnımda top gibi olunca acı çekiyorum hele geceleri karnım bi tuhaf oldu zaten korkunç davul gübi
Hiçç bişey yok bugün o kadar temizlik yaptım yok anacım ne sancı ne bişey canı gelmek istemiyorHayalperest07 @Ozlm0907 gündaşlar napıyorsunuz, doldurduk 40ı bugün, var mı gelen giden ağrı, sancı vs
Yuksek bayaTansiyonum hep 14-9 15-9 cikmaya basladi kizlsr normal mi son zamanlar
Ben bi haftadır öyle çekiyorum takvimim bile kalkmış ama gelmedi şu bebikKızlar sancim filan yok ama acayip derecede karnım sertleşiyor ve ayağa kalkınca yuruyemiyorum sol kasigima bastırıyor birde sanki böyle bazen kendini rahmime doğru ittriyor o zaman hani böyle kesilir ya bi yeriniz rahmimde öyle aciyor inşallah en yakın zamanda sagliklica gelir cidden su son ay ve ilk aylar beni mahvetti balon baligina döndüm iyice
Baya bi sancım çıktı hastnede yatıyrum şimdi .ciğer gelştrci vurdular.normal takip edeceklermiş açılmama falan bakacaklarmış.2 cm açılmamda varCanim bende temuz annesiyim 36 haftamdayim rabbim kolaylik versin, erken dogum riskin varmiydi ? Biraz erken degil mi daha nisan gelmesi icin merak ettim insallah saglikla alirsin bebisini kucagina
Kaç haftalık oldu canım seninBen bi haftadır öyle çekiyorum takvimim bile kalkmış ama gelmedi şu bebik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?