2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

Değeri söylemediler canım ikinci kez bakıldığında çıkmadığı da çok oluyormuş inşallah öyle olur

Baya bi sancım çıktı hastnede yatıyrum şimdi .ciğer gelştrci vurdular.normal takip edeceklermiş açılmama falan bakacaklarmış.2 cm açılmamda var
Canim ben 2 cm acilma ile 10 gündür bekliyorum ,bebegin küçükse korkma erken dogar diye , gelse benimki gelirdi

Kızlar biz 20 günlük olduk mesajlarınızı okuyorum da diyorum ahh ne kolay dertler ikiz olunca herşey iki kat daha zor ve yıpratıcı gerçekten. Sürecin geçici olduğunu hatırlatıyorum sürekli kendime ama özellikle gece uykusuzluk çok çok zorluyor. Artık büyüyorlar gaz sancılarımız ağlamalarımız başladı çoktan. Benimkiler minik doğduğu için oğlumun çene kasları henüz tam güçlenmedi ağlamada çok güçlü ama emmede değil malesef. Kızım şükür daha iyi güçlü emiyor. 2saat yada 3 saatte bir meme verip peşine bir öğün sağdığım anne sütünü bir öğün 2 şer ölçek mama veriyorum. Mama da tabi daha fazla gaz yapıyor zorluyor kuzuları. İnşallah günler geçtikçe daha kolay olacak herşey şimdilerde kesintisiz 2-3 saat uykuya duacıyım

Hiçç bişey yok bugün o kadar temizlik yaptım yok anacım ne sancı ne bişey canı gelmek istemiyor ☺
Al benden de o kadar :) durmadım hiç, az az sancılar ama öyle siddete dönmüyor hiç işte doğum zamanı olur o da, artık 41i geçmesin diye dua etmeye başladım Senin doktorun ne diyor benim 41e kadar bekleyecek sonra duruma göre konusacagız

41 mii

Bende sancı da gelmiyor sadece bele vuruyor pazartesi kontorole gitcem bakalım ne dicek eğer doğurmazsam o zamana kadar

Acaba 3 ümüzden hangimiz önce doğurcak

Ya takılma bunlara bende adetimi 1 eylül diyordum çok çok emindim. Doktorum 28 ağustos dedi. Ve tam dediği tarihte oldu doğum. Tam 40 ı bittiği gün olmuştu. Şükür şimdi 17 günlük olduk darısı başına

Ahh annem deli edecek beni bana diyo sen günlerini yanlış biliyorsun kesin Aminn inşallah canım çok sağol beklemedeyiz bakalım artık bedenim çok ağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…