Değerleri kaç çıktı canım. Sen internete bakma onlara göre tüm sonuçlar zeka geriliğine çıkıyor ayrıca bunun tedavisi var ilaç kullanınca geçer inşallah. Hem ikinci tahlilden bişey çıkmaz belki yanlış olmuştur
Kızlar biz 20 günlük olduk mesajlarınızı okuyorum da diyorum ahh ne kolay dertler ikiz olunca herşey iki kat daha zor ve yıpratıcı gerçekten. Sürecin geçici olduğunu hatırlatıyorum sürekli kendime ama özellikle gece uykusuzluk çok çok zorluyor. Artık büyüyorlar gaz sancılarımız ağlamalarımız başladı çoktan. Benimkiler minik doğduğu için oğlumun çene kasları henüz tam güçlenmedi ağlamada çok güçlü ama emmede değil malesef. Kızım şükür daha iyi güçlü emiyor. 2saat yada 3 saatte bir meme verip peşine bir öğün sağdığım anne sütünü bir öğün 2 şer ölçek mama veriyorum. Mama da tabi daha fazla gaz yapıyor zorluyor kuzuları. İnşallah günler geçtikçe daha kolay olacak herşey şimdilerde kesintisiz 2-3 saat uykuya duacıyım
Al benden de o kadar :) durmadım hiç, az az sancılar ama öyle siddete dönmüyor hiç işte doğum zamanı olur o da, artık 41i geçmesin diye dua etmeye başladım Senin doktorun ne diyor benim 41e kadar bekleyecek sonra duruma göre konusacagız
Al benden de o kadar :) durmadım hiç, az az sancılar ama öyle siddete dönmüyor hiç işte doğum zamanı olur o da, artık 41i geçmesin diye dua etmeye başladım Senin doktorun ne diyor benim 41e kadar bekleyecek sonra duruma göre konusacagız
Yarına 40 haftalık oluyorum ailem tutturmuş sen tarihini yanlış biliyorsun adetinden çıktığın günü hesapla diyorlar deli olcam artık herkesin bişey demesinden ya böyle bi şey olabilir mi herkesinki adetin ilk gününe göre doğumları olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum arkadaşlar
Ya takılma bunlara bende adetimi 1 eylül diyordum çok çok emindim. Doktorum 28 ağustos dedi. Ve tam dediği tarihte oldu doğum. Tam 40 ı bittiği gün olmuştu. Şükür şimdi 17 günlük olduk darısı başına
Ya takılma bunlara bende adetimi 1 eylül diyordum çok çok emindim. Doktorum 28 ağustos dedi. Ve tam dediği tarihte oldu doğum. Tam 40 ı bittiği gün olmuştu. Şükür şimdi 17 günlük olduk darısı başına
Ahh annem deli edecek beni bana diyo sen günlerini yanlış biliyorsun kesin Aminn inşallah canım çok sağol beklemedeyiz bakalım artık bedenim çok ağırıyor