2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Hadi ya muşade altinda olman iyi nişan oldugna eminmisiniz doltor ne diyor sanci olmamasina
gündüz baya sancom vardı 90 lara kadar çıktı sık sık oyuzden yatış verdler.en son ki nstde çıkmadı çıktıda 40 larda çıktı.gece blki bidaha nst bglarz dedi.yarnda doktor görür sonçlarnı dedi

Ahh annem deli edecek beni bana diyo sen günlerini yanlış biliyorsun kesin Aminn inşallah canım çok sağol beklemedeyiz bakalım artık bedenim çok ağırıyor
benim annemde diğer hamileliğimde öle diodu yanlış bi kaç gün olur benım kızm 4 hafta erkn dgmustu ☺

Anladim.canim hayirlisi olsun sagsalim.gelsin bebeğin guzel haberlerle geri gel buraya insallah

Kizlar Bugun 40 i doldurduk nstye girdik muane olduk kalp atisi suyu herseyi normal sancim yok daha doktorum da pazartesi yatisini yapalim suni sanci ile baslatiriz diyor Ama normal dogum da olmayadabilir sezeryana da alabilirmis duruma göre
Benimde kafam cok.karisti bana kalirsa 41 in sonuna kadar beklemek yani kendi sancim da gelir belki ozamana kadar bilmiyorm cok kafam karışık sadece suni sanci verip normal.dogumun baslamasi bence çok zor siz ne düşünüyorsunuz

Yabi canım benimki bekliyor ama neye göre karar veriyor nasıl veriliyor bilmiyorum
asistanına sormustum 41den sonra yapıyormus senin dediklerni

Kac cm acilman vardi canım senin normalde 10 cm ile doğumu baslatiyolar diye biliyorum

Yabi canım benimki bekliyor ama neye göre karar veriyor nasıl veriliyor bilmiyorum
asistanına sormustum 41den sonra yapıyormus senin dediklerni
Riske girmek istemiyor doktor kaka yutar falan diye ama simdi normal gidiyor hersey benim bebis gecen hafta 3222 kiloydu simdi ölçtügünde 2920 falan çıktı yanilma payi var kilosuna takılma dedi senin kac kilo bebis

Canım şöyle 3 dk da 1 e düşene kadar evdeydim 12 de hastaneye geldik 03:22 de doğdu prenses.
Hastaneye gelince 1 cm di sonrası çok hızlı gelişti ben bile anlamadım
Ay darısı kalanlarin başına ınslalah bizim.doktorda pazartesi suni sancı ile baslatiriz dogumu dedi bakalim keske kendi sancim gelse Dogum nasil zormu

Riske girmek istemiyor doktor kaka yutar falan diye ama simdi normal gidiyor hersey benim bebis gecen hafta 3222 kiloydu simdi ölçtügünde 2920 falan çıktı yanilma payi var kilosuna takılma dedi senin kac kilo bebis
2920 mi? Nasıl olur ki .. benim 3560 suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…