Canim beklemekteyiz daha sancim yokBüyük ihtimalle suyun geliyor
Şuan ıslakmısın mesela?
Benim 2. Doğumum böyle olmuştu
Suyum gelmeye başladıktan bir saat sonra sancılarım başlamıştı
Hastahaneye yakınmısınız arabanız var mı?
yani ultrasyon dogru demiyor anlamadim2920 mi? Nasıl olur ki .. benim 3560 suan
Sakıncası yoksa sende biraz daha bekle canım benimde pazartesi kontrol var bakalım ne dicek ben 41 dolana kadar beklemeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa ayy allahım inşallah hepimizinki kendiliğinden başlar doğumu müdahale gerekmedenRiske girmek istemiyor doktor kaka yutar falan diye ama simdi normal gidiyor hersey benim bebis gecen hafta 3222 kiloydu simdi ölçtügünde 2920 falan çıktı yanilma payi var kilosuna takılma dedi senin kac kilo bebis
GalibaBurda 40 ı geçen 3 müz tek miyiz acaba
inşallahBen pazartesi gunu burda bi doğum patlamasi yasiycakmisiz gibi hissediyorum
Aynen 38 haftalıkların bebeleri 2 haftalık oldular bileGalibabizden önce tarihler doğum yaptı sanırım, hatta sonrakilerin de bir kısmı
Amin grupta isteyen herkesin ve bizlern de öyle olur inşalalhSakıncası yoksa sende biraz daha bekle canım benimde pazartesi kontrol var bakalım ne dicek ben 41 dolana kadar beklemeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa ayy allahım inşallah hepimizinki kendiliğinden başlar doğumu müdahale gerekmeden
Aminnn inşallah canım ya çokta korku var günler geçtikçe insan daha çok stres oluyorAmin grupta isteyen herkesin ve bizlern de öyle olur inşalalh
Ay inslalah canim.benim ya ben de pazartesi nst ye gireyim bekleyeyeyim diyorum sanki özel birazda sezeryana yoneliyor devlete gitsek bekler sancimiz gelene kadarSakıncası yoksa sende biraz daha bekle canım benimde pazartesi kontrol var bakalım ne dicek ben 41 dolana kadar beklemeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa ayy allahım inşallah hepimizinki kendiliğinden başlar doğumu müdahale gerekmeden
Terledimi acaba canim insallah gecer hemencikBebeğimin göbek bağı iltihaplandı sanıırm.csnım çok sıkkın. Doktora yazdım yarın gel dedi. Herşeye dikkat ettik niye böyle olduki
Evet bir ay öncelerinde aman erken olmasın stresi yaşarken simdi ya cok gec olmasın stresini yaşadığıma şaşırıyorum beklemiyordum böyleAminnn inşallah canım ya çokta korku var günler geçtikçe insan daha çok stres oluyor
Sezeryan olan arkadaşlar idrarda yanma sorunu yaşayan va rmı ?
Dr um sezeryandan 1 hafta sonrakı kontrolde kullanmaya basla dedi,korse siparıs verdım,dogumdan 2 hafta sonra baslamıs olcam geldiğinde.ama ben de merak edıyorum ozellıkle daha onceden kullandıgı yada kullsnmadıgı için pişman olan anne vs var mı , kullanmadıhımızda karın kalıyor mu? Sızın normal dogummuyduSezaryen olan arkadaşlar kaç gün sonra korse kullanmaya başladınız
Aynen bende öyle yaEvet bir ay öncelerinde aman erken olmasın stresi yaşarken simdi ya cok gec olmasın stresini yaşadığıma şaşırıyorum beklemiyordum böyle
Bende özele gidiyorum da hiç bahsetmedi diğer olasılıklardan sanırım benim doktorda pazartesi konuşur artıkAy inslalah canim.benim ya ben de pazartesi nst ye gireyim bekleyeyeyim diyorum sanki özel birazda sezeryana yoneliyor devlete gitsek bekler sancimiz gelene kadar
Normal diye biliyorm ben üşüyüp usumedigini ensesinden veya göğsünden bakiyolarYeni anneler, bebegımın elleri buzgibi,cok soguk,kendi sıcaklıgı ıyı ama bitek eller soguk, sizlerınde oyle mi
Valla stresten uyku uyuyamiyorum normalde 41 e kadar beklemiyolarmiBende özele gidiyorum da hiç bahsetmedi diğer olasılıklardan sanırım benim doktorda pazartesi konuşur artık
el ve ayaktan degilde kafasından bakılıo die bılıorum ben canım.Yeni anneler, bebegımın elleri buzgibi,cok soguk,kendi sıcaklıgı ıyı ama bitek eller soguk, sizlerınde oyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?