Büyük ihtimalle suyun geliyor
Şuan ıslakmısın mesela?
Benim 2. Doğumum böyle olmuştu
Suyum gelmeye başladıktan bir saat sonra sancılarım başlamıştı
Hastahaneye yakınmısınız arabanız var mı?
Riske girmek istemiyor doktor kaka yutar falan diye ama simdi normal gidiyor hersey benim bebis gecen hafta 3222 kiloydu simdi ölçtügünde 2920 falan çıktı yanilma payi var kilosuna takılma dedi senin kac kilo bebis
Sakıncası yoksa sende biraz daha bekle canım benimde pazartesi kontrol var bakalım ne dicek ben 41 dolana kadar beklemeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa ayy allahım inşallah hepimizinki kendiliğinden başlar doğumu müdahale gerekmeden
Sakıncası yoksa sende biraz daha bekle canım benimde pazartesi kontrol var bakalım ne dicek ben 41 dolana kadar beklemeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa ayy allahım inşallah hepimizinki kendiliğinden başlar doğumu müdahale gerekmeden
Ay inslalah canim.benim ya ben de pazartesi nst ye gireyim bekleyeyeyim diyorum sanki özel birazda sezeryana yoneliyor devlete gitsek bekler sancimiz gelene kadar
Hafif bi rahatsizlik oldu bende 1 hafta boyunca. İdrar icin sonda taktıkları icinmis. Antibiyotik kullanılıyor zaten sezaryan sonrası. Ona da iyi geliyor.
Dr um sezeryandan 1 hafta sonrakı kontrolde kullanmaya basla dedi,korse siparıs verdım,dogumdan 2 hafta sonra baslamıs olcam geldiğinde.ama ben de merak edıyorum ozellıkle daha onceden kullandıgı yada kullsnmadıgı için pişman olan anne vs var mı , kullanmadıhımızda karın kalıyor mu? Sızın normal dogummuydu
Ay inslalah canim.benim ya ben de pazartesi nst ye gireyim bekleyeyeyim diyorum sanki özel birazda sezeryana yoneliyor devlete gitsek bekler sancimiz gelene kadar