2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bilmiyorum ki benimde hiç bi bilgim yok aynen bende uyuyamıyorum en ufak ağrıları belirti zannediyorum vardır bunda da bi hayır demekki zamanları var hala gelmeleri için ☺
Keske bende belirtiden uyansaydim bu saatte ama wc ye kalktim ve artik sıkıldım gece 2 defa kalkmaktan wc yi gormek istemiyorum

Bilmiyorum ki benimde hiç bi bilgim yok aynen bende uyuyamıyorum en ufak ağrıları belirti zannediyorum vardır bunda da bi hayır demekki zamanları var hala gelmeleri için
Eger gelmesse pazartesi sezeryan isticem sanirim ben direk suni sanci ile baslatsin istemiuorum dogumu

Sezaryen olan arkadaşlar kaç gün sonra korse kullanmaya başladınız
Bırkere 1saat takmıştım gecenlerde bız 9gunluk olduk bıda takmadım hatta aklımda bugun tekrar 1 2 saat takıp cıkarma yı dusunuyorum. Şükür bende oyle çok gobek kalmadı zaten. İnşallah oda gıder.

Yeni anneler, bebegımın elleri buzgibi,cok soguk,kendi sıcaklıgı ıyı ama bitek eller soguk, sizlerınde oyle mi
Buz gibi degil de ılık cok sıcak degıl benım oglumunda, ayaklarıda oyle bende farketmıstım bence vucut yapıları yenıdogan oldugu için oyle.
Birde ikizler burcları ellerı ayakları soguk olur nerden geldiyse aklıma bı arkadasım vardı kız buz gıbı keserdi elı ayagınyaz kış.

Eger gelmesse pazartesi sezeryan isticem sanirim ben direk suni sanci ile baslatsin istemiuorum dogumu
Canım suni ile çok kolay doğurmuştu görümcem ilk bebeğini hemde 1,5 saate endişelenme .ilk bebeğimde bebek 39+5 teyken eğer gelmezsen suni vericem Pazartesi dedi ve kızım 40+1 de kendi sancımla doğdu korkudan zahir

Canım normal doğuma müsaitsen suni sancıyla başlatsın açılman da varsa eğer neden direk sezeryan istiyon ki ayy ben çok korkuyorum sezeryandan nedense bilmiyorum

Bende diyorum yavrum bakk kendi sancın la gel artık yoksa basacam sana suniyi göreceksin ama benim bebenin hiç korkusu yok yaw bana mısın demiyor

Benim uykum gelince annem ve ablama veriyorum, o konuda rahatım şimdilik

Bende hem emziriyorum, hem mama veriyorum, daha iyi uyuyor o zamanlar, hemşire kız 2 haftaya gaz problemleri başlayabilir demişti, sanki yavaştan basliyor gibi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Doktor bana bi kaç kere emzirdikten sonra hala doymuyorsa mama ver demişti. Şuan 1 mama 1 meme gibi veriyorum, hem o arada sütte çoğalmış oluyor

Kızlar dogum sancisi nasıl bişey benim düzensiz ama acayip belime ve makatima agri giriyor bir de bacaklarim ağrıyor aynı adet agrisi gibi inşallah böyle böyle surundurmez bir hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…