- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Bilmiyorum ki benimde hiç bi bilgim yok aynen bende uyuyamıyorum en ufak ağrıları belirti zannediyorum vardır bunda da bi hayır demekki zamanları var hala gelmeleri içinValla stresten uyku uyuyamiyorum normalde 41 e kadar beklemiyolarmi
Keske bende belirtiden uyansaydim bu saatte ama wc ye kalktim ve artik sıkıldım gece 2 defa kalkmaktan wc yi gormek istemiyorumBilmiyorum ki benimde hiç bi bilgim yok aynen bende uyuyamıyorum en ufak ağrıları belirti zannediyorum vardır bunda da bi hayır demekki zamanları var hala gelmeleri için ☺
Eger gelmesse pazartesi sezeryan isticem sanirim ben direk suni sanci ile baslatsin istemiuorum dogumuBilmiyorum ki benimde hiç bi bilgim yok aynen bende uyuyamıyorum en ufak ağrıları belirti zannediyorum vardır bunda da bi hayır demekki zamanları var hala gelmeleri için
Bırkere 1saat takmıştım gecenlerde bız 9gunluk olduk bıda takmadım hatta aklımda bugun tekrar 1 2 saat takıp cıkarma yı dusunuyorum. Şükür bende oyle çok gobek kalmadı zaten. İnşallah oda gıder.Sezaryen olan arkadaşlar kaç gün sonra korse kullanmaya başladınız
Buz gibi degil de ılık cok sıcak degıl benım oglumunda, ayaklarıda oyle bende farketmıstım bence vucut yapıları yenıdogan oldugu için oyle.Yeni anneler, bebegımın elleri buzgibi,cok soguk,kendi sıcaklıgı ıyı ama bitek eller soguk, sizlerınde oyle mi
Canım suni ile çok kolay doğurmuştu görümcem ilk bebeğini hemde 1,5 saate endişelenme .ilk bebeğimde bebek 39+5 teyken eğer gelmezsen suni vericem Pazartesi dedi ve kızım 40+1 de kendi sancımla doğdu korkudan zahirEger gelmesse pazartesi sezeryan isticem sanirim ben direk suni sanci ile baslatsin istemiuorum dogumu
Bende geceleri saat başı wc ye gitmekten artık görmek istemiyorum yawKeske bende belirtiden uyansaydim bu saatte ama wc ye kalktim ve artik sıkıldım gece 2 defa kalkmaktan wc yi gormek istemiyorum
Canım normal doğuma müsaitsen suni sancıyla başlatsın açılman da varsa eğer neden direk sezeryan istiyon ki ayy ben çok korkuyorum sezeryandan nedense bilmiyorumEger gelmesse pazartesi sezeryan isticem sanirim ben direk suni sanci ile baslatsin istemiuorum dogumu
Bende diyorum yavrum bakk kendi sancın la gel artık yoksa basacam sana suniyi göreceksin ama benim bebenin hiç korkusu yok yaw bana mısın demiyorCanım suni ile çok kolay doğurmuştu görümcem ilk bebeğini hemde 1,5 saate endişelenme .ilk bebeğimde bebek 39+5 teyken eğer gelmezsen suni vericem Pazartesi dedi ve kızım 40+1 de kendi sancımla doğdu korkudan zahir
Benim iki haftayı geçti nerdeyse hala devam ediyor antibiyotik te bitti ama geçmedi yaHafif bi rahatsizlik oldu bende 1 hafta boyunca. İdrar icin sonda taktıkları icinmis. Antibiyotik kullanılıyor zaten sezaryan sonrası. Ona da iyi geliyor.
Benim uykum gelince annem ve ablama veriyorum, o konuda rahatım şimdilikDimi bizimde 16 gün oldu bile :) çok şükür iyiyiz büyütülecek bir sorunumuz yok aslında uykusu ayarsız. Bütün gün gece mıkır mıkır. Derin derin bi uykumuz yok. E benimde hiç olmuyo öyle olunca. Doğurduğumdan beri uyumadım desem yalan olmaz :)
Aynen ikigundur içim rahatladı duş aldırmakta ıyı gelıyor bebeklere bırde hem sut emzırdım hem kendı uyanmasını takıp ettım şükür ıyı derken mamada dayadım valla 30 cclik. Yeterkı toparlasın kendını. Şüphem tedırgınlıgım azaldı ıyıce. Zaten pazartesi fılan normal kontrol var.
Ustelık bugun 8.gunumuz gobegımızde düştü çok şükür sabaha karsı emzırdıgımde gördük.
Allah cumlemızın yar yardımcısı olsun inşaallah saglık güç kuvvet versın bebeklerımıze ve bıze
Kızlar sütünüzün yetip yetmedıgını nerden anlıyorsunuz, emdikten sonra bi de mama mı versem,bugun gaz, alt degıstrme,emzirme tamam oldgu halde bastı yaygarayı uzun bi süre susmadı, mama verdıl, hep vermelımıyım emzirme sonrası ki,siz nasıl ayarlıyorsunuz yada anlıyorsunuz sütünğzğn yrtıp yetmedgını
Benim sancim var ama dogum sancısı gibi değil belime ve makatima vuruyor ayaklarım böyle adet olavakmisim gibi ağrıyor ama.çok düzensiz yani sabah mesela böyle 6 7 saat sonra oluyor alıştırma olabilir
Benim de gecmedi canim sanki sonda tahris etmis gibi. Gecmezse idrar tahlili yapcam cunku huzursuz ediyor beniBenim iki haftayı geçti nerdeyse hala devam ediyor antibiyotik te bitti ama geçmedi ya
Benim öyle bi seçeneğim yok.Benim uykum gelince annem ve ablama veriyorum, o konuda rahatım şimdilik
Koku mu var?Bebeğimin göbek bağı iltihaplandı sanıırm.csnım çok sıkkın. Doktora yazdım yarın gel dedi. Herşeye dikkat ettik niye böyle olduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?