Bende oldu ama yavaş yavaş gidiyor, özel bişey yapmadimEpidural ya da spinal anestezi ile sezaryen olan arkadaşlar doğumdan sonra ayaklarınızda bacaklarınızda ödem oldu mu? Benim çok fena şişti ayaklarım bileklerim davul gibi oldu. Ödem atmak için ne yapabilirim?
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba kızlar ben de bugün bebeğimi kucağıma aldım. Bebeklerini kucağına alanların gözü aydın doğumu bekleyenlerin Allah yar ve yardımcısı olsun her sey kolay olsun
Bizimde oluyo öyle. Hemen eldiven ve şapka takıyorum. Kısa kollu bile olsa. Dengeliyo hemen. Eldiveni tutmuyorsa çorap giydir ellerine.Yeni anneler, bebegımın elleri buzgibi,cok soguk,kendi sıcaklıgı ıyı ama bitek eller soguk, sizlerınde oyle mi
Canım bende hiç tık yok ya ne gelen var ne giden
Canım şöyle 3 dk da 1 e düşene kadar evdeydim 12 de hastaneye geldik 03:22 de doğdu prenses.
Hastaneye gelince 1 cm di sonrası çok hızlı gelişti ben bile anlamadım
Pazartesi günü sıfır açılma sıfır iniş sıfır incelmeydi . Salı günü değişik sümüksü bı akıntı oldu demistim baya çoktu ama kan pembe kahve leke yoktu hiç carsa akşamı 10 gibi de suyum geldi çok fazla yarım saate hastanedydim bir iki cm açılma daha basindasin demisdi 3 saat sonra 1 buçuk da da doğdu işte belki de 3. Doğum olduğundan süreç hızlı ilerledi şükür suni sanciya gerek kalmadıKac cm acilman vardi canım senin normalde 10 cm ile doğumu baslatiyolar diye biliyorum
3600 dedi iki gün sonra 3670 Gr doğdu2920 mi? Nasıl olur ki .. benim 3560 suan
Bende hala devam ediyor ama bu sezaryenden değil sondadan oluyor, daha önce başka ameliyat olduğum için ordan biliyorum. 1 hafta olcak azaldı ama hala var.Sezeryan olan arkadaşlar idrarda yanma sorunu yaşayan va rmı ?
Benide ya acayip derecede yanma yapıyor olmazsa bende bi sağlık ocağında yaptırcamBenim de gecmedi canim sanki sonda tahris etmis gibi. Gecmezse idrar tahlili yapcam cunku huzursuz ediyor beni
Bnim bugün 17. Gün hafif azaldı ama geçmedi baya rahatsız ediyor sondayı takarken hiç hissetmedim ama şimdi acısı çıkıyorBende hala devam ediyor ama bu sezaryenden değil sondadan oluyor, daha önce başka ameliyat olduğum için ordan biliyorum. 1 hafta olcak azaldı ama hala var.
Dr um sezeryandan 1 hafta sonrakı kontrolde kullanmaya basla dedi,korse siparıs verdım,dogumdan 2 hafta sonra baslamıs olcam geldiğinde.ama ben de merak edıyorum ozellıkle daha onceden kullandıgı yada kullsnmadıgı için pişman olan anne vs var mı , kullanmadıhımızda karın kalıyor mu? Sızın normal dogummuydu
Bnim bugün 17. Gün hafif azaldı ama geçmedi baya rahatsız ediyor sondayı takarken hiç hissetmedim ama şimdi acısı çıkıyor
Benim öyle bi seçeneğim yok.çok şanslısınn
Hiç anlamadım nasıl bişey olduğunu kaşındı gibi oldu ama uyuşuk olmasa acırdı kesinInce bir çubuğu sokup içerde balon gibi şişirmiyorlar baya uzun bişey ama acısı biraz uzun sürüyor
Bugunde doğurmadık
Olsun canım Zamanı gelince gelir inşallah doğunca da azıcık daha orda kalsaydı diyor insanEbe ağrın gözüküyor diyince bende ondan bi afallandım ya demekki hala gelmeye niyeti yok fındığın ☺
Ayy çok güzel benim de 2. Doğumum ilki suni dansçıyla oldu ve bayağı bekledimPazartesi günü sıfır açılma sıfır iniş sıfır incelmeydi . Salı günü değişik sümüksü bı akıntı oldu demistim baya çoktu ama kan pembe kahve leke yoktu hiç carsa akşamı 10 gibi de suyum geldi çok fazla yarım saate hastanedydim bir iki cm açılma daha basindasin demisdi 3 saat sonra 1 buçuk da da doğdu işte belki de 3. Doğum olduğundan süreç hızlı ilerledi şükür suni sanciya gerek kalmadı
İlk doğumumdan tecrübe ettiğim kadarıyla. Belim ağrımadı ama adet sancısı gibi yavaş yavaş başlayıp vakit geçtikçe şiddetlenen karın ağrısı oluyor.Kızlar dogum sancisi nasıl bişey benim düzensiz ama acayip belime ve makatima agri giriyor bir de bacaklarim ağrıyor aynı adet agrisi gibi inşallah böyle böyle surundurmez bir hafta
Benimde şişmişti ayaklarını hep uzat aşağıda kalmasın otururken , bir de ayak bileklerini hareket ettir aşağı yukarı olacak şekilde bi kaç güne geçti benim çok sürmediEpidural ya da spinal anestezi ile sezaryen olan arkadaşlar doğumdan sonra ayaklarınızda bacaklarınızda ödem oldu mu? Benim çok fena şişti ayaklarım bileklerim davul gibi oldu. Ödem atmak için ne yapabilirim?
Owli marka korse kemer gıbı canım, yorumları da iyiydi ,ben ondan verdımAblam gelen hastalarıma hep soruyorum dedi doğum sonrası korse kullanmışlar mi diye, kullananlarinki güzel toparlamış, diğerleri pek toparlayamamış dedi. Banada doktor kemer şeklinde ayarlanabilir korse kullan dedi. EEvdekiler sekilverici olduğu için yeni alicam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?