2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Epidural ya da spinal anestezi ile sezaryen olan arkadaşlar doğumdan sonra ayaklarınızda bacaklarınızda ödem oldu mu? Benim çok fena şişti ayaklarım bileklerim davul gibi oldu. Ödem atmak için ne yapabilirim?
Bende oldu ama yavaş yavaş gidiyor, özel bişey yapmadim

Kac cm acilman vardi canım senin normalde 10 cm ile doğumu baslatiyolar diye biliyorum
Pazartesi günü sıfır açılma sıfır iniş sıfır incelmeydi . Salı günü değişik sümüksü bı akıntı oldu demistim baya çoktu ama kan pembe kahve leke yoktu hiç carsa akşamı 10 gibi de suyum geldi çok fazla yarım saate hastanedydim bir iki cm açılma daha basindasin demisdi 3 saat sonra 1 buçuk da da doğdu işte belki de 3. Doğum olduğundan süreç hızlı ilerledi şükür suni sanciya gerek kalmadı

Ablam gelen hastalarıma hep soruyorum dedi doğum sonrası korse kullanmışlar mi diye, kullananlarinki güzel toparlamış, diğerleri pek toparlayamamış dedi. Banada doktor kemer şeklinde ayarlanabilir korse kullan dedi. EEvdekiler sekilverici olduğu için yeni alicam bende

Ayy çok güzel benim de 2. Doğumum ilki suni dansçıyla oldu ve bayağı bekledim inşallah sizin gibi kolay olur doğumum

Kızlar dogum sancisi nasıl bişey benim düzensiz ama acayip belime ve makatima agri giriyor bir de bacaklarim ağrıyor aynı adet agrisi gibi inşallah böyle böyle surundurmez bir hafta
İlk doğumumdan tecrübe ettiğim kadarıyla. Belim ağrımadı ama adet sancısı gibi yavaş yavaş başlayıp vakit geçtikçe şiddetlenen karın ağrısı oluyor.

Epidural ya da spinal anestezi ile sezaryen olan arkadaşlar doğumdan sonra ayaklarınızda bacaklarınızda ödem oldu mu? Benim çok fena şişti ayaklarım bileklerim davul gibi oldu. Ödem atmak için ne yapabilirim?
Benimde şişmişti ayaklarını hep uzat aşağıda kalmasın otururken , bir de ayak bileklerini hareket ettir aşağı yukarı olacak şekilde bi kaç güne geçti benim çok sürmedi

Owli marka korse kemer gıbı canım, yorumları da iyiydi ,ben ondan verdım kullanıcam gelır gelmes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…