Benim ilk doğumum da suni sanciyla olmusdu gercekden zor du tam 24 saat sancı çektim sonra doğdu ikinci suyum gelince 5 saat sonra 3 u nerdeyse 3 bucuksaatte doğdu doğum sayısı arttıkça süre kisalirmis derlerdi demekki doğruymuş inşallah herkesin kolay doğumları olur sağ salim alır kucaklarına
Bedenim aşırı ağırıyor onun için bi an doğsun istiyorum en azından hafiflerim geçmek bilmeyen beş ağrım var bakalım inşallah sancıyla dönüşür de bu akşam bende doğururum
Bırkere 1saat takmıştım gecenlerde bız 9gunluk olduk bıda takmadım hatta aklımda bugun tekrar 1 2 saat takıp cıkarma yı dusunuyorum. Şükür bende oyle çok gobek kalmadı zaten. İnşallah oda gıder.
Buz gibi degil de ılık cok sıcak degıl benım oglumunda, ayaklarıda oyle bende farketmıstım bence vucut yapıları yenıdogan oldugu için oyle.
Birde ikizler burcları ellerı ayakları soguk olur nerden geldiyse aklıma bı arkadasım vardı kız buz gıbı keserdi elı ayagınyaz kış.
Sancını bekle derim ben yine de ama sen bilirsin canım hangisini uygun görüyorsan öyle yap bende beklicem son ne zamana kadar olursa bakalım artık hayırlısı
Benim ilk doğumum da suni sanciyla olmusdu gercekden zor du tam 24 saat sancı çektim sonra doğdu ikinci suyum gelince 5 saat sonra 3 u nerdeyse 3 bucuksaatte doğdu doğum sayısı arttıkça süre kisalirmis derlerdi demekki doğruymuş inşallah herkesin kolay doğumları olur sağ salim alır kucaklarına
Bedenim aşırı ağırıyor onun için bi an doğsun istiyorum en azından hafiflerim geçmek bilmeyen beş ağrım var bakalım inşallah sancıyla dönüşür de bu akşam bende doğururum