2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ayy çok güzel benim de 2. Doğumum ilki suni dansçıyla oldu ve bayağı bekledim inşallah sizin gibi kolay olur doğumum
Benim ilk doğumum da suni sanciyla olmusdu gercekden zor du tam 24 saat sancı çektim sonra doğdu ikinci suyum gelince 5 saat sonra 3 u nerdeyse 3 bucuksaatte doğdu doğum sayısı arttıkça süre kisalirmis derlerdi demekki doğruymuş inşallah herkesin kolay doğumları olur sağ salim alır kucaklarına

Olsun canım Zamanı gelince gelir inşallah doğunca da azıcık daha orda kalsaydı diyor insan
Bedenim aşırı ağırıyor onun için bi an doğsun istiyorum en azından hafiflerim geçmek bilmeyen beş ağrım var bakalım inşallah sancıyla dönüşür de bu akşam bende doğururum

Inşallah bende çarşamba oldum takınca daha rahat ediyorum eğilip kalkarken ama korktum acaba erken mi diye

Bende ikizlerim benimde hep oyledir hamilelik haric

Ahh amin inşallah bu zor günlerde hepimiz sağ Salim alalım

Bedenim aşırı ağırıyor onun için bi an doğsun istiyorum en azından hafiflerim geçmek bilmeyen beş ağrım var bakalım inşallah sancıyla dönüşür de bu akşam bende doğururum
Haklısın canım hem hareket alanımız kısıtlandı hemde çatı ağrıları başladı Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…