2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim bebek de 2 gundur cok gazlandi. Napcagimi sasirdim. Doktoru demisti zaten 2 haftaya gazi baslar diye. Kiraz cekirdegi kemeri alayim diyorum ben de ama etkisi yoksa almim bari. Bir de gazini da cok zor cikariyor karnindaki sesleri duyuyorum 14 gunluk olduk sukur ama gaz zormus

Mama veriyomusun? Bizde çok gazlıyız anne sütüne ek gece uykusunda mama veriyorum. Acaba o mu gaz yapıyo. Mamayı vermesem memeleri kurutuyo dahasını istiyo. Şaşırdım ne yapıcağımı

Mama veriyomusun? Bizde çok gazlıyız anne sütüne ek gece uykusunda mama veriyorum. Acaba o mu gaz yapıyo. Mamayı vermesem memeleri kurutuyo dahasını istiyo. Şaşırdım ne yapıcağımı
Mamayi ben de gece bir defa veriyorum. Daha dogrusu cok uykusuzum diye gece bir kac saat annem bakiyor o arada mecburen mama veriyor benim de sutum dolmus oluyor. Doktorum ne yapsan da gaz olacaktir dedi insaAllah daha da artmaz korkuyorum valla.

Mamayi ben de gece bir defa veriyorum. Daha dogrusu cok uykusuzum diye gece bir kac saat annem bakiyor o arada mecburen mama veriyor benim de sutum dolmus oluyor. Doktorum ne yapsan da gaz olacaktir dedi insaAllah daha da artmaz korkuyorum valla.
Uykusundan normal uyanamıyo çocuk. Hep ağlayarak. Üzülüyorum. Beni biri kolaylasa kesicem mamayı bakıcam o mu gaza sebep oluyo vermicem de. Dinlenip yiyemedikçe kuruyorum. Memeler bitiyo. E doymuyo mevbur mama. Yemeğimin falan hazır olması lazım. Dinlenmek lazım. Bebek bütün gün ağlıyo yemeği yapabilmek şurda dursun yiyecek vakit bulursam ne mutlu.

Ben de aynı durumdayım, eşim de çalışmaya başlayacak bu hafta evde tek başıma nasıl yapicam diye düşünüyorum. Gün içinde mümkün mertebe pişme istemeyen şeyler tuketicem galiba. Akşama da en basit halleriyle yapicam yemek zaten yaz, çok ağır şeyler yemesek de olur... Bi de ben işlerimi genelde gece yapıyorum çünkü gündüz hiç mi hiç uyumamaya başladı bizim kız. Sürekli çevreyi inceliyor, en ufak sese sıcrıyor, sıcak da bunaltıyor sanırım .. koala gibi bana yapışık hep

Evet tek basina olmak cok zor. Bugun tansiyonum dusuyor ayaga kalkamiyorum ellerim titriyor. Takatim kalmadi artik. Gercekten anne icin zor bir surec. Rabbime bin sukur bugunler icin ama halimiz kalmiyor artik. Cok az mamayla bu denli gaz olacagini sanmiyorum canim. Bagirsaklari alismaya calistigi icin gaz olusuyormus. Gaz onleyici cozumler bulmamiz lazim. Herkes tecrubelerini yazsa aslinda biz de faydalansak.

Cnm yanlız mısın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…