- 30 Nisan 2018
- 2.164
- 3.053
- 133
Bende ayniyim ama sürdüğü an fena oluyorum tuvalete gidip oturuyorum makatima kadar giriyor ağrısıValla bilmiyorum bende ilk defa yasadigimiz icin tecrübesiz oluyoruz benim 50 saniye sürüyor sonra geciyor
Sağol canım hepimiz inşallahCanim hayirli anali babali olsun bebisin. Saglikla buyut insaAllah
Benim bebek de 2 gundur cok gazlandi. Napcagimi sasirdim. Doktoru demisti zaten 2 haftaya gazi baslar diye. Kiraz cekirdegi kemeri alayim diyorum ben de ama etkisi yoksa almim bari. Bir de gazini da cok zor cikariyor karnindaki sesleri duyuyorumKızlar ya bebeğim çok gazlı 5 günlükken başladık bugün 8 günlük. Çok zor doktor sab simplex verdi ama sanki çok da faydasını görmedim. Kiraz çekirdeği de kullanıyorum sakinliyor biraz sonra tekrar başlıyoruz. Sizin bebekler nasıl.
Dikkatli ol geç gitme hastaneye hadi bakalimKizlar sanirim sancilarim basladi 4 dk bir 40 saniye 45 saniye duzensiz sancilarim vuruyor beklicem biraz şiddetlenirse gidicem doktora
Hadi bakalım sağlıkla çabucak gelsin inşallah kolay doğumlar olsunKizlar sanirim sancilarim basladi 4 dk bir 40 saniye 45 saniye duzensiz sancilarim vuruyor beklicem biraz şiddetlenirse gidicem doktora
Nasıl oldun? Gittin mi hastaneyeKizlar sanirim sancilarim basladi 4 dk bir 40 saniye 45 saniye duzensiz sancilarim vuruyor beklicem biraz şiddetlenirse gidicem doktora
Mama veriyomusun? Bizde çok gazlıyız anne sütüne ek gece uykusunda mama veriyorum. Acaba o mu gaz yapıyo. Mamayı vermesem memeleri kurutuyo dahasını istiyo. Şaşırdım ne yapıcağımıBenim bebek de 2 gundur cok gazlandi. Napcagimi sasirdim. Doktoru demisti zaten 2 haftaya gazi baslar diye. Kiraz cekirdegi kemeri alayim diyorum ben de ama etkisi yoksa almim bari. Bir de gazini da cok zor cikariyor karnindaki sesleri duyuyorum14 gunluk olduk sukur ama gaz zormus
Yok canim daha gitmedim sancılar 5 dk 6 dk bor vuruyo 40 sn falan suruyo beklicem siddetlenirse gidicemNasıl oldun? Gittin mi hastaneye
Amin canim benim sancim yoktu dun gündüz piknige gittik hatta gece buçukta basladi sancilarHadi bakalım sağlıkla çabucak gelsin inşallah kolay doğumlar olsunAllahım darısı bana ya hiç ağrı sızı yok
Mamayi ben de gece bir defa veriyorum. Daha dogrusu cok uykusuzum diye gece bir kac saat annem bakiyor o arada mecburen mama veriyor benim de sutum dolmus oluyor. Doktorum ne yapsan da gaz olacaktir dedi insaAllah daha da artmaz korkuyorum valla.Mama veriyomusun? Bizde çok gazlıyız anne sütüne ek gece uykusunda mama veriyorum. Acaba o mu gaz yapıyo. Mamayı vermesem memeleri kurutuyo dahasını istiyo. Şaşırdım ne yapıcağımı
Güzel haberini bekliyoruz cnm dualarımız seninleKizlar doktorumu aradim gel dedi hastahaneye gidiyoruz dua edin
Hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar doktorumu aradim gel dedi hastahaneye gidiyoruz dua edin
Hayırlısıyla kucağına al inşallahhKizlar doktorumu aradim gel dedi hastahaneye gidiyoruz dua edin
Uykusundan normal uyanamıyo çocuk. Hep ağlayarak. Üzülüyorum. Beni biri kolaylasa kesicem mamayı bakıcam o mu gaza sebep oluyo vermicem de. Dinlenip yiyemedikçe kuruyorum. Memeler bitiyo. E doymuyo mevbur mama. Yemeğimin falan hazır olması lazım. Dinlenmek lazım. Bebek bütün gün ağlıyo yemeği yapabilmek şurda dursun yiyecek vakit bulursam ne mutlu.Mamayi ben de gece bir defa veriyorum. Daha dogrusu cok uykusuzum diye gece bir kac saat annem bakiyor o arada mecburen mama veriyor benim de sutum dolmus oluyor. Doktorum ne yapsan da gaz olacaktir dedi insaAllah daha da artmaz korkuyorum valla.
Ben de aynı durumdayım, eşim de çalışmaya başlayacak bu hafta evde tek başıma nasıl yapicam diye düşünüyorum. Gün içinde mümkün mertebe pişme istemeyen şeyler tuketicem galiba. Akşama da en basit halleriyle yapicam yemek zaten yaz, çok ağır şeyler yemesek de olur... Bi de ben işlerimi genelde gece yapıyorum çünkü gündüz hiç mi hiç uyumamaya başladı bizim kız. Sürekli çevreyi inceliyor, en ufak sese sıcrıyor, sıcak da bunaltıyor sanırım .. koala gibi bana yapışık hepUykusundan normal uyanamıyo çocuk. Hep ağlayarak. Üzülüyorum. Beni biri kolaylasa kesicem mamayı bakıcam o mu gaza sebep oluyo vermicem de. Dinlenip yiyemedikçe kuruyorum. Memeler bitiyo. E doymuyo mevbur mama. Yemeğimin falan hazır olması lazım. Dinlenmek lazım. Bebek bütün gün ağlıyo yemeği yapabilmek şurda dursun yiyecek vakit bulursam ne mutlu.
Evet tek basina olmak cok zor. Bugun tansiyonum dusuyor ayaga kalkamiyorum ellerim titriyor. Takatim kalmadi artik. Gercekten anne icin zor bir surec. Rabbime bin sukur bugunler icin ama halimiz kalmiyor artik. Cok az mamayla bu denli gaz olacagini sanmiyorum canim. Bagirsaklari alismaya calistigi icin gaz olusuyormus. Gaz onleyici cozumler bulmamiz lazim. Herkes tecrubelerini yazsa aslinda biz de faydalansak.Uykusundan normal uyanamıyo çocuk. Hep ağlayarak. Üzülüyorum. Beni biri kolaylasa kesicem mamayı bakıcam o mu gaza sebep oluyo vermicem de. Dinlenip yiyemedikçe kuruyorum. Memeler bitiyo. E doymuyo mevbur mama. Yemeğimin falan hazır olması lazım. Dinlenmek lazım. Bebek bütün gün ağlıyo yemeği yapabilmek şurda dursun yiyecek vakit bulursam ne mutlu.
Cnm yanlız mısın senUykusundan normal uyanamıyo çocuk. Hep ağlayarak. Üzülüyorum. Beni biri kolaylasa kesicem mamayı bakıcam o mu gaza sebep oluyo vermicem de. Dinlenip yiyemedikçe kuruyorum. Memeler bitiyo. E doymuyo mevbur mama. Yemeğimin falan hazır olması lazım. Dinlenmek lazım. Bebek bütün gün ağlıyo yemeği yapabilmek şurda dursun yiyecek vakit bulursam ne mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?