- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
Himm hadi bakalim agrilarin gecicimi artiyormuBende bel agrilari var ya sizden önce dogurcsm ya da en son
Yok artmıyor sancı girip cikiyor ama belli süresi yokHimm hadi bakalim agrilarin gecicimi artiyormu
Aynen dedigin gibi oldu goturdum dun gece yatirdilar 19.8 cikti bu sabah 10.7 ile tabircu oldj ama hala uyuyor hep aglardi emmek isterdi hic tepki vermiyor sabahtan beri saat basi emziriyorum 10 dk olmadan birakiyor .sagip veriyorum saat basi .ne saman canlandj bebegin .ne zaman duzelir acabaBen gecen hafta o sarılıktan çok çektim bizim 16 çıktı herkes gitme Dr emzir geçer dediler bende götürmedim emzirdim ki emiyordu sonra vücudunda sarılık arttı en son da gözleri sarardı götürdük 18 olmuş hastaneye yatırdılar emmekle geçmezmiş Dr öyle demişti hatta kan uyumumuza baktılar başka tahliller de yaptılar sürekli arttı ışık verdiler bir gün boyunca öyle düştü
Ayy Amin inşallah bi avazda kurtuluruz hepimiz sağ salim inşallahHaklısın canım hem hareket alanımız kısıtlandı hemde çatı ağrıları başladı Allah yardımcımız olsun
Bende sana yazıcaktım şimdi. Nasıl oldunuz? Bebiş nasıl?Aynen dedigin gibi oldu goturdum dun gece yatirdilar 19.8 cikti bu sabah 10.7 ile tabircu oldj ama hala uyuyor hep aglardi emmek isterdi hic tepki vermiyor sabahtan beri saat basi emziriyorum 10 dk olmadan birakiyor .sagip veriyorum saat basi .ne saman canlandj bebegin .ne zaman duzelir acaba
Dun gece fototerapi aldi sabah ciktik hic onceki gibi degil aglardi gozlerininacardi bakardi .simdi hep uyuyor .saat basi doyurup yatiriyorum yarin kontrole gel dediler Fototerapi ertesi gunu doktor kontrol ediyormus tekrar istme testi yapilmasi lazimmis gidicez bakalim .moralimi cok bozuyor bu halsizligi ruh gibiBende sana yazıcaktım şimdi. Nasıl oldunuz? Bebiş nasıl?
Sondayı Doğumdan önce mi sonra mı takıyorlar ?Hiç anlamadım nasıl bişey olduğunu kaşındı gibi oldu ama uyuşuk olmasa acırdı kesin
Bana randevu verdiler canım zaten tam 40 dolduğunda o gün gidecem olmazsa artık ne yaparlar bilmiyorum ama riske atmazlar herşey olabilir bende korkmuyo değilim yaniSancını bekle derim ben yine de ama sen bilirsin canım hangisini uygun görüyorsan öyle yap bende beklicem son ne zamana kadar olursa bakalım artık hayırlısı
Şimdi nasılsın canım varmi bi değişiklikYok artmıyor sancı girip cikiyor ama belli süresi yok
Ya suni sanciya dayanamazsam ya bide kendi sancim.olmadan direk suni sanci ile acilmam olurmu ilk dogum.oldugu icin bilmiyorum keske kendi sancim olsa da dogursam okadar strese girdim ki nasil yapıcaz diye bi yandan da düşünüyorum beklersem bebek icin tehlikeli diye kaka yutma riskinden dolayi bakalim pazartesi nasil gecicekCanım normal doğuma müsaitsen suni sancıyla başlatsın açılman da varsa eğer neden direk sezeryan istiyon ki ayy ben çok korkuyorum sezeryandan nedense bilmiyorum
Bana da bekle diyenler var ama bende korkuyorum bebeğe bi zarar gelmesinden Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bi an önce vaktinde gelsinler gerçi benimki vakti geçiyordaBana randevu verdiler canım zaten tam 40 dolduğunda o gün gidecem olmazsa artık ne yaparlar bilmiyorum ama riske atmazlar herşey olabilir bende korkmuyo değilim yani
Ahh canım sorma bende de aynı o stres var psikolojim bozuldu resmen vucudumu dinlemekten ya benimde pazartesi kontrol var allahım ne olur bu gece kendi sancılarımız gelsin de doğuralım artıkYa suni sanciya dayanamazsam ya bide kendi sancim.olmadan direk suni sanci ile acilmam olurmu ilk dogum.oldugu icin bilmiyorum keske kendi sancim olsa da dogursam okadar strese girdim ki nasil yapıcaz diye bi yandan da düşünüyorum beklersem bebek icin tehlikeli diye kaka yutma riskinden dolayi bakalim pazartesi nasil gecicek
Uyumasına izin verme ben oda da gezdirdim odasını havalandır emsin yoksa halsiz düşer ve kilo alamaz ben uyumadım 5 günde 300 gr yakın almıştıAynen dedigin gibi oldu goturdum dun gece yatirdilar 19.8 cikti bu sabah 10.7 ile tabircu oldj ama hala uyuyor hep aglardi emmek isterdi hic tepki vermiyor sabahtan beri saat basi emziriyorum 10 dk olmadan birakiyor .sagip veriyorum saat basi .ne saman canlandj bebegin .ne zaman duzelir acaba
Ay sorma stres gerilim kaygi off olsa da kurtulsak su stresten bebislerimizle ilgilensek artik yeminle.basima.agrilar giriyor suni sanci ile baslasakmi doguma bilmiyorum hic sezeryan istemiyorum ama.normal.dogumda beni cok tedirgin ediyor epidural isticem normal olursaAhh canım sorma bende de aynı o stres var psikolojim bozuldu resmen vucudumu dinlemekten ya benimde pazartesi kontrol var allahım ne olur bu gece kendi sancılarımız gelsin de doğuralım artık
Çok geçmiş olsun. Çocuk doktoruna danıştın mı? Belki mama yeterli gelmiyo.Dun gece fototerapi aldi sabah ciktik hic onceki gibi degil aglardi gozlerininacardi bakardi .simdi hep uyuyor .saat basi doyurup yatiriyorum yarin kontrole gel dediler Fototerapi ertesi gunu doktor kontrol ediyormus tekrar istme testi yapilmasi lazimmis gidicez bakalim .moralimi cok bozuyor bu halsizligi ruh gibi
Yok canım benim artık bebekten mi başka biseyden mi anlamıyorum bi çok sancim var bi yok kesiliyor bu gidişle dogum sancısı gelse de anlamicqmŞimdi nasılsın canım varmi bi değişiklik
Valla bende ayniyim düzensiz benim sancilarim bende belime vuran sonra ayaklarima kadar inen agri yaşıyorum düzene girse gidicem ama düzensiz hep dogum sancısı böyle uzun surer mi acabagünaydın kizlar gece saat 4 ten beri belime agri vuruyo simdi de böyle karnimda sanki adet olcakmisim gibi bi agri vuruyo geciyo sonra sanci degildir demi daha suyum nisanim.gelmedi çünkü
Valla bilmiyorum bende ilk defa yasadigimiz icin tecrübesiz oluyoruz benim 50 saniye sürüyor sonra geciyorValla bende ayniyim düzensiz benim sancilarim bende belime vuran sonra ayaklarima kadar inen agri yaşıyorum düzene girse gidicem ama düzensiz hep dogum sancısı böyle uzun surer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?