2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen dedigin gibi oldu goturdum dun gece yatirdilar 19.8 cikti bu sabah 10.7 ile tabircu oldj ama hala uyuyor hep aglardi emmek isterdi hic tepki vermiyor sabahtan beri saat basi emziriyorum 10 dk olmadan birakiyor .sagip veriyorum saat basi .ne saman canlandj bebegin .ne zaman duzelir acaba

Bende sana yazıcaktım şimdi. Nasıl oldunuz? Bebiş nasıl?

Bende sana yazıcaktım şimdi. Nasıl oldunuz? Bebiş nasıl?
Dun gece fototerapi aldi sabah ciktik hic onceki gibi degil aglardi gozlerininacardi bakardi .simdi hep uyuyor .saat basi doyurup yatiriyorum yarin kontrole gel dediler Fototerapi ertesi gunu doktor kontrol ediyormus tekrar istme testi yapilmasi lazimmis gidicez bakalim .moralimi cok bozuyor bu halsizligi ruh gibi

Sancını bekle derim ben yine de ama sen bilirsin canım hangisini uygun görüyorsan öyle yap bende beklicem son ne zamana kadar olursa bakalım artık hayırlısı
Bana randevu verdiler canım zaten tam 40 dolduğunda o gün gidecem olmazsa artık ne yaparlar bilmiyorum ama riske atmazlar herşey olabilir bende korkmuyo değilim yani

Canım normal doğuma müsaitsen suni sancıyla başlatsın açılman da varsa eğer neden direk sezeryan istiyon ki ayy ben çok korkuyorum sezeryandan nedense bilmiyorum
Ya suni sanciya dayanamazsam ya bide kendi sancim.olmadan direk suni sanci ile acilmam olurmu ilk dogum.oldugu icin bilmiyorum keske kendi sancim olsa da dogursam okadar strese girdim ki nasil yapıcaz diye bi yandan da düşünüyorum beklersem bebek icin tehlikeli diye kaka yutma riskinden dolayi bakalim pazartesi nasil gecicek

Bana randevu verdiler canım zaten tam 40 dolduğunda o gün gidecem olmazsa artık ne yaparlar bilmiyorum ama riske atmazlar herşey olabilir bende korkmuyo değilim yani
Bana da bekle diyenler var ama bende korkuyorum bebeğe bi zarar gelmesinden Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah bi an önce vaktinde gelsinler gerçi benimki vakti geçiyorda artı vardır bunda da bi hayır diyelim

Ahh canım sorma bende de aynı o stres var psikolojim bozuldu resmen vucudumu dinlemekten ya benimde pazartesi kontrol var allahım ne olur bu gece kendi sancılarımız gelsin de doğuralım artık

Uyumasına izin verme ben oda da gezdirdim odasını havalandır emsin yoksa halsiz düşer ve kilo alamaz ben uyumadım 5 günde 300 gr yakın almıştı

Kızlar ya bebeğim çok gazlı 5 günlükken başladık bugün 8 günlük. Çok zor doktor sab simplex verdi ama sanki çok da faydasını görmedim. Kiraz çekirdeği de kullanıyorum sakinliyor biraz sonra tekrar başlıyoruz. Sizin bebekler nasıl.

Ahh canım sorma bende de aynı o stres var psikolojim bozuldu resmen vucudumu dinlemekten ya benimde pazartesi kontrol var allahım ne olur bu gece kendi sancılarımız gelsin de doğuralım artık
Ay sorma stres gerilim kaygi off olsa da kurtulsak su stresten bebislerimizle ilgilensek artik yeminle.basima.agrilar giriyor suni sanci ile baslasakmi doguma bilmiyorum hic sezeryan istemiyorum ama.normal.dogumda beni cok tedirgin ediyor epidural isticem normal olursa

Çok geçmiş olsun. Çocuk doktoruna danıştın mı? Belki mama yeterli gelmiyo.

günaydın kizlar gece saat 4 ten beri belime agri vuruyo simdi de böyle karnimda sanki adet olcakmisim gibi bi agri vuruyo geciyo sonra sanci degildir demi daha suyum nisanim.gelmedi çünkü
Valla bende ayniyim düzensiz benim sancilarim bende belime vuran sonra ayaklarima kadar inen agri yaşıyorum düzene girse gidicem ama düzensiz hep dogum sancısı böyle uzun surer mi acaba

Valla bende ayniyim düzensiz benim sancilarim bende belime vuran sonra ayaklarima kadar inen agri yaşıyorum düzene girse gidicem ama düzensiz hep dogum sancısı böyle uzun surer mi acaba
Valla bilmiyorum bende ilk defa yasadigimiz icin tecrübesiz oluyoruz benim 50 saniye sürüyor sonra geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…