Evet tek basina olmak cok zor. Bugun tansiyonum dusuyor ayaga kalkamiyorum ellerim titriyor. Takatim kalmadi artik. Gercekten anne icin zor bir surec. Rabbime bin sukur bugunler icin ama halimiz kalmiyor artik. Cok az mamayla bu denli gaz olacagini sanmiyorum canim. Bagirsaklari alismaya calistigi icin gaz olusuyormus. Gaz onleyici cozumler bulmamiz lazim. Herkes tecrubelerini yazsa aslinda biz de faydalansak.
Şimdilik daha elden ayaktan düşmedim. Ama azcık şarjım kaldı bitti bitecek. En kısa zamanda düzene girmesi dileğim. Rezene yaptım az önce. Bakalım nasıl etki edicek. Yazarım sana da
Ben kızıma rezene ve kimyon demler verirdim fayda ediyordu daha gazimiz başlamadı şimdilik ama dikislerim çok acıyor butun gün hiç dinlenemedim benimde yanımda kimse yok malesef WC ye gidecek bm
sancılar biraz zorladi ben bagirdikca bebek yukari cıkiyodu korkudan heralde sonra çomelerek sanci gelince ıkindim bu sekilde açilmam oldu 1 saatte ve dogum kolay gecti cok şukur hic dikisim yok normal ayaga kalktim gittim odama bu arada 3 uncu cocugumu dogurdum
Maşallah ne güzel bende 3. Cocumu doğurdum Dr dikişsiz olur dedi ama bebeğimin eli kafasında gelmiş ve kesi atmadığı için çok dikisim var.yirtik oluştu hem arkaya hem daha da öne doğru
Evet tekim her anlamda. Hamileliğimde de arayıp soranım yoktu, şimdide. Hastalıktan çekiniyorlar desem haklılar. Ama telefonla arayıp sormaktanda bulaşmaz ya. Neyse :) çok kurarsam kendimi yaşamadığım lohusalığı yaşarım şimdi :))
Ben kendim işte eşim biraz yardım ediyor ama çokta bişey yaptığı yok oğlum bulaşık makinesini falan boşaltıyor ortalığı toparlıyor biraz yardımı oluyor . Rezene tohumunu 10 tane kadar içine 5-6 tane de kimyon atarsan daha iyi olur yarım çay bardagi kaynar suya demle cezvenin içine falan ondan ılıyınca iki üç çay kaşığı ver gün geçtikçe artirabilirsin 1 aylıkken 100ml kadar bile verilebiliyor ben çok veriyordum kızıma çok çok gazliydi
Ne guzel ya benimki ilk bebegim insallah dikişsiz olur zaten col sancilara dayanamzsam prenses dogum istiycem uyuşturup oyle cikarirlar bebegi dikiş falan olursada hissetmem okdr yani insallah
Ben kendim işte eşim biraz yardım ediyor ama çokta bişey yaptığı yok oğlum bulaşık makinesini falan boşaltıyor ortalığı toparlıyor biraz yardımı oluyor . Rezene tohumunu 10 tane kadar içine 5-6 tane de kimyon atarsan daha iyi olur yarım çay bardagi kaynar suya demle cezvenin içine falan ondan ılıyınca iki üç çay kaşığı ver gün geçtikçe artirabilirsin 1 aylıkken 100ml kadar bile verilebiliyor ben çok veriyordum kızıma çok çok gazliydi
Evet tekim her anlamda. Hamileliğimde de arayıp soranım yoktu, şimdide. Hastalıktan çekiniyorlar desem haklılar. Ama telefonla arayıp sormaktanda bulaşmaz ya. Neyse :) çok kurarsam kendimi yaşamadığım lohusalığı yaşarım şimdi :))
Kızlar gaz sorunu bizde de var emince hemen çıkarıyor ama alttan çok gazı oluyor ishal gibi sesli yapıyor baya uykusundan uyanıyor gaz için uykusu bölük oluyor birde çok kusuyor mu sizin bebişler.